Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Ανετη νίκη για τον Εθνικό Αστέρα


Φάση από τον αγώνα Εθνικός Αστέρας - Αιγάλεω Εύκολη νίκη με 3-0 σε βάρος του Αιγάλεω πέτυχε ο Εθνικός Αστέρας και πήρε βαθιά... ανάσα καθώς πρόεθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή του στην προσπάθεια που καταβάλει για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Η ομάδα του Νίκου Παντελή μπήκε... φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 2' ο Μασάδο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ το "σίτι" ανέβηκε προς το τέλος και ισορρόπησε.

Οι Καισαριανιώτες άρχισαν με μεγάλη όρεξη και το δεύτερο ημίχρονο και σε δέκα λεπτά... καθάρισαν το ματς καθώς σκόραραν δύο φορές. Στο 48' ο Διαμάντης επιχείρησε σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Ουκάρ κι εκείνος με πλασέ, πέτυχε το 2-0.

Επτά λεπτά αργότερα, ο Εθνικός Αστέρας κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Παυλίδη μετά από κεφαλιά του Τζημόπουλου. Ο Καγκιούζης νίκησε τον τερματοφύλακα Βενιαμίν από τα έντεκα μέτρα και ανέβασε το δείκτη του σκορ διαμορφώνοντας, παράλληλα, το τελικό αποτέλεσμα.

Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντελής): Γκίτκος, Καρατζάς, Κριπιντίρης, Καγκιούζης, Ουκάρ (57‘ Πασάς), Διαμάντης, Τζημόπουλος, Φαμπίνιο (80' Λιόσης), Τζωρμπατζάκης, Λουάμο (70‘ Σικαλόπουλος), Χωριανόπουλος.
Αιγάλεω (Σούλης Παππάς): Βενιαμίν, Παυλίδης, Μουστόγιαννης, Κακαράς (60‘ Φρίμπονγκ), Παντίδος, Κωσταντόπουλος, Ουμούρι (70‘ Μακρόπουλος), Τεγούσης, Μπερνιδάκης (80' Κοιναράς), Πουλάκος, Νάστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: