Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Tenorio-Στοίχημα...Με φόρμα καί κίνητρο...


Επιμέλεια-Tenorio.

Tην καλησπέρα μου στη παρέα.


Δυστυχώς δεν τα πήγαμε καθόλου καλά στα χθεσινά, ήταν μία κακή εμφάνιση καί χάσαμε μιά μάχη, ο πόλεμος όμως σινεχίζεται καί πρέπει να είμαστε δυνατοί ώστε να ανταπεξέλθουμε.


Πάμε να δούμε τι έχουμε γιά σήμερα



Toulouse - Auxerre (2)

Στη μέση τού βαθμολογικού πίνακα με 43 βαθμούς βρίσκεται η Toulouse χωρίς κανένα απολύτως κίνητρο στο πρωτάθλημα.Πολύ δυνατή ομάδα η Auxerre η οποία γενικώς φέτος δείχνει σταθερότητα.Μοναδικό μελανό σημείο, στα τελευταία της 18 παιχνίδια είναι μιά 5αρα πού άρπαξε εκτός έδρας μέσα στο Grenoble.

Aναμετρώνται οί δύο καλύτερες άμυνες στην κατηγορία, με καλύτερη αυτή της Auxerre με 26 τέρματα παθητικό σε 33 αγώνες.Η Auxerre η οποία εμφανίζεται πολύ καλή τόσο εντός έδρας όσο καί εκτός.Βρίσκεται γιά τα καλά μόνη της στην δεύτερη θέση καί είναι σε τροχιά εξόδου στο Champions Leguae.H αποστασή της από την πρώτη θέση είναι στούς 5 βαθμούς διαφορά, θέση πού κατέχει η ομάδα της Marseille.Aν νικήσει σήμερα μειώνει την διαφορά στούς 2 βαθμούς καί περιμένει να δεί γιά τυχόν στραβοπάτημα της Marseille, η οποία αγωνίζεται το βράδυ.

Την επόμενη αγωνιστική έχουμε την αναμέτρηση Auxerre - Marseille.

Σε πολύ καλή κάτάσταση οι φιλοξενούμενοι η οποίοι παραμένουν αήττητη γιά 10 σερί παιχνίδια, ενώ μετρούν μόλις μία ήττα στούς τελευταίους 18 αγώνες.

Πάρα πολύ δύσκολο το διπλό, αλλά επειδή μού αρέσουν τα δύσκολα, εγώ θα ρισκάρω στην νίκη της Auxerre σε απόδοση (2.80)



Cordoba - Levante (2)

Πλώρη γιά τη άνοδο γιά τα καλά έχει βάλει το Levante, πού Βρίσκεται στη δεύτερη θέση καί είναι σε καταπληκτική κατάσταση, αφού στα τελευταία 16 παιχνίδια αριθμεί μία μόλις ήττα.Προέρχεται από 3 σερί νίκες χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί τέρμα.Γενικώς με πάρα πολύ καλά στατιστικά, πολλά γκόλ στην επίθεση, καί με πολλούς διαφορετικούς σκόρερ.

Βαθμολογικά άνετη στη παρούσα φάση θα χαρακτηρήζα την Córdoba η οποία πάντως δείχνει δυνατή στην έδρα της.

Πολυ δύσκολη επιλογή το διπλό καί σε αυτό το παιχνίδι .Θα ρισκάρω όμως στον ίστρο πού έχει αυτήν την εποχή το Levante σε απόδοση (2.45 )


Freiburg - Wolfsburg (1)

Mατς ζωής καί θανάτου για την γηπεδούχο Freiburg.Μονόδρομος η νίκη καθώς πλήν άλλου
αποτελέσματος ίσως να αποδειχτεί μοιραίο στην υπόθεση τις παραμονής στην κατηγορία.Σαφώς καλύτερη όμαδα η Wolfsburg αλλά δεν νομίζω καί να προλαβαίνει κάτι στο πρωτάθλημα.

Με σύμμαχο καί την παράδοση θα ρισκάρω στον άσο επιβίωσης της Freiburg σε απόδοση (3.15)


Esbierg - Brondby (2)

Συνεχίζει να δείχνει το κακό της πρόσωπο η Esbjerg , καθώς άρχισε το δεύτερο μισό τού πρωταθλήματος δεν θυμήζει σε τίποτα την καλή ομάδα στο ξεκίνημα της χρονιάς.Στα τελευταία 9 παιχνίδια αριθμεί μόλις μία νίκη, καί αυτό είναι η απόδειξη ότι γενικώς δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση.Δύσκολα πετυχαίνει γκόλ, καί επίσης δέχεται με μεγάλη ευκολία πολλά τέρματα.Στα 5 τελευταία της παιχνίδια έχει δεχτεί 12 γκόλ .Επίσης εντός έδρας στα τελευταία 7 μετρά μία νίκη.

Σε πολύ καλή κατάσταση η Brøndby η οποία στα τελευταία 7 παιχνίδια έχει μόλις μία ήττα με 4 νίκες, καί 2 ισοπαλίες.Μάλιστα προέρχεται από 3 σερί διπλά εκτός έδρας.Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 47 γκόλ ενεργητικό.

Σε 15 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας με αντίπαλο την Esbjerg, η Brøndby μετρά 10 νίκες

Θα επιλέξω το διπλό της φορμαρισμένης Brondby σε απόδοση (2.55)


Indios Huares - Pumas Unam (2)

Πολλά καί σημαντικά τα προβλήματα απουσιών στούς γηπεδούχους, πού ούτως είς άλλος πρόκειται γιά μιά πολύ κακή ομάδα.Αν δεί κάποιος καί τα πινακάκια τις φόρμας της είναι φούλ στο κόκκινο. Σε καλή κατάσταση η Pumas μετρά 2 μόλις ήττες σε 16 παιχνίδια, ενώ διαθέτει καί την καλύτερη άμυνα τού πρωταθλήματος με 8 γκόλ παθητικό.

Η Indios ήδη έχει υποβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία, ενώ η Pumas έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, στόχος των φιλοξενούμενων να κατακτήσουν ανάλογα την δεύτερη η την τρίτη θέση, έτσι ώστε να έχουν το πλεονέκτημα έδρας στη διαδικασία των play of.

Θα ρισκάρω στο διπλό της Pumas σε απόδοση (2.25)


Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, σε σύστημα με ζητούμενα..



Auxerre - Levante - Freiburg - Brondby - Pumas.



Καλά να περνάτε, τα σέβη μου..

Δεν υπάρχουν σχόλια: