Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Επεισόδια πριν το Μαρσέιγ-Παρί!! (video)


Επεισόδια πριν το Μαρσέιγ-Παρί (video)

Ένταση πριν το γαλλικό ντέρμπι! Ενόψει του μεγάλου ματς της Μαρσέιγ με την Παρί Σεν Ζερμέν, οπαδοί των γηπεδούχων συγκρούστηκαν σφοδρά με αστυνομικούς στους δρόμους της Μασσαλίας.

«Μπαρούτι» μύριζε η Μασσαλία πριν το ντέρμπι της Μαρσέιγ με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του μεγάλου αγώνα, οπαδοί των γηπεδούχων συγκρούστηκαν σφοδρά με δυνάμεις της αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών εκτοξεύτηκαν πέτρες, καρέκλες και άλλα αντικείμενα προς τους αστυνομικούς, ενώ εκείνοι από την πλευρά τους έκαναν χρήση δακρυγόνων.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι ημερομηνίες και οι ομάδες ανά χώρα του FIBA Champions League!!


Οι ημερομηνίες και οι ομάδες ανά χώρα του FIBA Champions League

Η FIBA θα παρουσιάσει στις ομάδες το Champions League τη Δευτέρα στο Μόναχο. Δείτε την… κατανομή ανά χώρα και τις ημερομηνίες-κλειδιά. Τι ισχύει για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη.

Δύο ελληνικές ομάδες απευθείας και μια τρίτη μέσω προκριματικών χωρίς όμως να αποκλείεται κι αυτή να παίξει κατευθείαν στην κανονική περίοδο θα έχει το FIBA Champions League. Η παγκόσμια ομοσπονδία θα παρουσιάσει το πλάνο στις ομάδες τη Δευτέρα στο Μόναχο και όπως έχει γίνει γνωστό ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης έχουν εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστούν στη νέα διοργάνωση, όπου η πρόκριση θα εξαρτάται από αθλητικά κριτήρια (κατάταξη μέσω πρωταθλήματος).

Οι δύο προκριματικοί γύροι του FIBA Champions League θα γίνουν 27 ή 29 Σεπτεμβρίου και 4 ή 6 Οκτωβρίου, ενώ η κανονική περίοδος (τέσσερις όμιλοι) των οκτώ ομάδων και συνολικά 14 αγωνιστικές θα αρχίσει στις 20 Οκτωβρίου έχοντας διακοπή δύο εβδομάδων μεταξύ της δέκατης (22/12) και της ενδέκατης (5/1) αγωνιστικής. Θα ακολουθήσουν οι νοκ άουτ φάσεις (διπλοί αγώνες στους «16» και τους «8») και το Final Four θα γίνει 28-30 Απριλίου.

Όσον αφορά στις ομάδες, Γαλλία και Γερμανία από τη στιγμή που δεν καμία ομάδα με συμβόλαιο στην Ευρωλίγκα θα έχουν μια έξτρα θέση στο FIBA Champions League. Αν, ωστόσο, κάποια ομάδα από αυτές τις χώρες παίξει στην Ευρωλίγκα, χάνεται μια θέση της στο FIBA Champions League.

Η συμμετοχή Μαυροβουνίου και Σλοβενίας θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή των ομάδων της Αδριατικής Λίγκας στην Ευρωλίγκα. Αν δεν υπάρχει εκπρόσωπος στην τελευταία, τότε το Μαυροβούνιο θα έχει μια απευθείας θέση στους ομίλους και η Σλοβενία μία θέση στα προκριματικά.

Δείτε το προσχέδιο με την εκπροσώπηση ανά χώρα:

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μαραντόνα: «Κανείς δεν αγγίζει το 10 στη Νάπολι»


Μαραντόνα: «Κανείς δεν αγγίζει το 10 στη Νάπολι»

Όλα κι όλα! Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πλέκει το εγκώμιο της φετινής Νάπολι, αλλά θεωρεί πως κανείς παίκτης της δεν αξίζει να φορά το δικό του νούμερο «10».

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν έχει κρύψει το θαυμασμό του για τη φετινή Νάπολι και την πίστη πως η ομάδα αυτή μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το 1990, όταν εκείνος ήταν ο ηγέτης της. Όμως εξακολουθεί να πιστεύει πως κανείς παίκτης των «παρτενοπέι» δεν είναι άξιος να φορά το δικό του νούμερο «10».

«Το νούμερο 10 δεν το αγγίζει κανείς. Ο Ινσίνιε είναι καλός παίκτης, αλλά δεν αξίζει να φορά τη φανέλα με το 10», δήλωσε ο Αργεντινός θρύλος, που λατρεύεται σαν Θεός στην πόλη της νότιας Ιταλίας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Κάτι υπάρχει από Ρεάλ για Λεβαντόφσκι»


«Κάτι υπάρχει από Ρεάλ για Λεβαντόφσκι»

Ο μάνατζερ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έκανε μια δήλωση που έβαλε «φωτιά» στις φήμες περί μετακίνηση του Πολωνού φορ στη Ρεάλ.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν μπορούσε, λόγω υποχρεώσεων με την Μπάγερν, να είναι παρών στα βραβεία για την ανάδειξη των κορυφαίων της σεζόν στην Πολωνία.

Ο μάνατζέρ του, όμως, Τσέζαρι Κουχάρσκι (που υπήρξε και παίκτης του Ηρακλή), πέρα από το να παραλάβει για λογαριασμό του το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χώρας, έβαλε «φωτιά» στα ΜΜΕ.

Ερωτηθείς αν τρέχει τίποτα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, απάντησε «… κάτι υπάρχει».

Η σύντομη αυτή απάντηση δείχνει πως η «βασίλισσα» δεν είναι καθόλου αδιάφορη για τον 27χρονο σέντερ φορ, που πάντως δεσμεύεται από την Μπάγερν μέχρι το 2019. Συνεπώς οι Βαυαροί έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεύτερο «άδειασμα» της Επιτροπής Δεοντολογίας σε Γκιρτζίκη!!


Δεύτερο «άδειασμα» της Επιτροπής Δεοντολογίας σε Γκιρτζίκη

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ απάλλαξε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Άρτας για όσα είπε κατά ομοσπονδίας και ΚΕΔ για την εταιρεία-φάντασμα.

Μετά την «αθώωση» της ΑΕΚ για την ανακοίνωση που είχε εκδώσει κατά της ΕΠΟ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, η Επιτροπή Δεοντολογίας πήγε κόντρα στη διοίκηση Γκιρτζίκη και πάλι. Αυτή τη φορά απάλλαξε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Άρτας, Θανάση Τρομπούκη, για όσα είπε κατά ομοσπονδίας και ΚΕΔ για την περίφημη «πυραμίδα».

Υπενθυμίζεται πως είχε καταγγείλει πως ο διαιτητής Αριστομένης Κουτσιαύτης και ο παρατηρητής Ηλίας Μαζαράκος «κόπηκαν» από τους πίνακες γιατί δεν συμμετείχαν στην εταιρεία-φάντασμα που πρόσφερε ειδική μεταχείριση σε όσους γίνονταν μέλη της.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας έκρινε πως ο κ. Τρομπούκης έχει το δικαίωμα να καταθέσει τη γνώμη του για ΕΠΟ και ΚΕΔ, ενώ τα έξοδα της δίκης θα βαρύνουν την ίδια την ομοσπονδία!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μενδρινός: «Δεν κοιτάμε να κάνουμε κάποια έκπληξη»


Μενδρινός: «Δεν κοιτάμε να κάνουμε κάποια έκπληξη»

Προσγειωμένος όσον αφορά τους στόχους του Πλατανιά μέχρι το τέλος της σεζόν, αν και η ομάδα αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Κώστας Μενδρινός στον ΣΠΟΡ FM 94,6.«Δεν μιλάμε για πλέι οφ» τόνισε.

Προσγειωμένος όσον αφορά τους στόχους του Πλατανιά μέχρι το τέλος της σεζόν, αν και η ομάδα αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο, εμφανίστηκε ο Κώστας Μενδρινός στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος μέσος των Κρητικών στους Σωτήρη Ταμπάκο και Ανδρέα Καραγιάννη

Για την πορεία του Πλατανιά μετά την έλευση του Γιώργου Παράσχου: «Έχουμε μία ταυτότητα πλέον. Είμαστε μία ομάδα που παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο και βάζει την μπάλα κάτω. Είναι αυτό που δουλεύουμε και είναι κάτι που μας ζητάει ο προπονητής. Βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο και πλέον έρχονται οι νίκες. Το πιο σημαντικό είναι πως η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται, δουλεύει καλύτερο και σε αυτό βασιζόμαστε».

Για τον ίδιο και τον Φανούρη Γουνδουλάκη, δύο έμπειρους παίκτες στη Σούπερ Λίγκα: «Ήμασταν μαζί και στον Πανιώνιο. Και τότε η ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό να υπάρχουν τέτοιοι παίκτες σε μία ομάδα. Φέτος έχουμε καλά παιδιά, καλούς ποδοσφαιριστές και δεν στεκόμαστε μόνο σε έναν ή δύο παίκτες. Κακά τα ψέματα, πάντα θυμάμαι ότι και στον Ολυμπιακό υπήρχαν 3-4 παίκτες που κρατούσαν την ομάδα σε μία ισορροπία».

Για το αν αυτός είναι ο καλύτερος Πλατανιάς των τελευταίων ετών: «Δε το λέω εγώ. Το λένε οι πρόεδροι, οι παράγοντες, οι φίλαθλοι και ο κόσμος των Χανίων που έρχεται χαρούμενος στο γήπεδο. Το λένε και εκείνοι πως η ομάδα παίζει το ωραιότερο ποδόσφαιρο στο διάστημα που είναι στη Σούπερ Λίγκα».

Για τον στόχο της ομάδας: «Δεν κοιτάμε να κάνουμε κάποια έκπληξη. Αν πεις κάτι, και εκτεθείς στο μέλλον, θα πέσουν να σε φάνε και θα γίνει χαμός. Είμαστε μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά αν δεν είσαι προσεκτικός ή δείξεις αλαζόνα και να το πληρώσεις. Κοιτάμε να βελτιωνόμαστε και να κάνουμε ταμείο στο τέλος. Θέλουμε και εμείς ως ομάδα να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δε θέλω να μιλήσω αυτή τη στιγμή για πλέι οφ ή κάτι άλλο».

Για τον τρόπο που διαχειρίζονται τις δυσκολίες: «Για να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, θα πρέπει να νιώσεις σίγουρος για τον εαυτό σου και να εμπνέεις μία σιγουριά. Εμείς δε θα σταματήσουμε εδώ και θα συνεχίσουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, και μακάρι να συνδυάζονται με τα αποτελέσματα».

Για το γκολ του Γουνδουλάκη: «Αυτή την κομπίνα το έχουμε δουλέψει στην προπόνηση. Εκεί δουλέψαμε οι δυο μας και είπαμε να το κάνουμε μεταξύ μας. Έχει βάλει και άλλα ωραία γκολ ο Φανούρης. Είναι σημαντικό οι ποδοσφαιριστές να γνωρίζονται και να μιλάμε ελληνικά. Θέλουμε τα βασικά να τα μάθουμε και να επικοινωνούμε καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Είμαστε από πολλές χώρες και για να μιλήσεις μέσα στο γήπεδο πρέπει να ξέρεις μία γλώσσα, για αυτό θέλουμε να τους μάθουμε τα ελληνικά».

Για το γεγονός ότι έχει δυσκολέψει τον Ολυμπιακό: «Θέλεις και λίγο τύχη για να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα. Όταν παίζεις με τις μεγάλες ομάδες, όχι μόνο με τον Ολυμπιακό, βγαίνει η ιδέα να δώσεις το κάτι παραπάνω. Με τον Ολυμπιακό έτυχε να προηγηθούμε και μπορέσαμε να πάρουμε την ισοπαλία στα Περιβόλια».

Για τον Κουλιμπαλί, τον Ράμος και τον Βάτερσον: «Όλοι αυτοί είναι καλοί ποδοσφαιριστές και είναι εξελίξιμοι. Εγώ θα πω για ένα παιδί που παίζουμε κοντά, στο κέντρο, και δεν είναι άλλος από τον Γκινάτιτς. Νομίζω ότι έχει όλα τα στοιχεία, είναι νεαρός σε ηλικία και έχει είναι και καλό παιδί. Δείχνει πως έχει όρεξη για δουλειά και δε νομίζω ότι του λείπει κάτι για να πάρει μεταγραφή».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος με Πανθρακικό, Παναιτωλικό και Καλλονή: «Όλα μπορούν να συμβούν. Μπορεί να γίνει το 3 στα 3, μπορεί να μην πάρεις βαθμός. Εκείνο που θα κάνουμε εμείς είναι να μπούμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας και να μην κλειστούμε, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Δε θέλω να μιλήσω για βαθμούς. Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα θα δείξει το πρόσωπο που δείχνει».

Για το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο. Είμαι πολύ καλά εδώ. Δόξα τω Θεώ. Αν λάβουμε υπ’ όψιν μας τι συμβαίνει γύρω μας, εμείς είμαστε μια χαρά τώρα».

Για τη γέννηση του γιου του πριν από λίγο καιρό: «Εγώ μια χαρά ξεκουράζομαι. Η γυναίκα μου η κακομοίρα τα έχει αναλάβει όλα και τρέχει. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Εγώ θέλω να είναι γερό και ό,τι επιλέξει ο ίδιος».

Κριστιάνο για… αστυνομία μόδας!! (pic)


Κριστιάνο για… αστυνομία μόδας (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσε πολλά σχόλια με το… καταξεσκισμένο παντελόνι που φόρεσε σε φωτογραφία με φίλους του στα γενέθλιά του.

Μπορεί να έχει καλό γούστο στις γυναίκες, αλλά στο ντύσιμο ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά.

Ο Πορτογάλος σταρ της Ρεάλ φλέρταρε με σύλληψη από την αστυνομία μόδας με το καταξεσκισμένο παντελόνι που φόρεσε γιορτάζοντας τα γενέθλιά του με φίλους.

Προσθέστε και το… λάγνο βλέμμα του 31χρονου άσου και συμπληρώνεται το παζλ.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Επίθεση του πατέρα του Νεϊμάρ σε δημοσιογράφους!! (video)


Επίθεση του πατέρα του Νεϊμάρ σε δημοσιογράφους (video)

Φραστική και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όχι μόνο επίθεση σε δημοσιογράφους εξαπέλυσε ο πατέρας του Νεϊμάρ έξω από το εστιατόρια όπου ο Βραζιλιάνος σταρ γιόρτασε τα γενέθλιά του.

Επεισόδιο με δημοσιογράφους είχε ο πατέρας του Νεϊμάρ έξω από το εστιατόρια όπου ο Βραζιλιάνος σταρ γιόρτασε τα γενέθλιά του.

Έχοντας προφανώς νεύρα από τον τρόπο που τα media έχουν χειριστεί το ζήτημα των παρατυπιών γύρω από τη μεταγραφή του γιου του, αλλά και τις φήμες περί πώλησης σε άλλη ομάδα, πλησίασε τις κάμερες και επιτέθηκε φραστικά στους δημοσιογράφους, ενώ υπάρχουν καταγγελίες πως χτύπησε μια κάμερα και της προκάλεσε βλάβη.

Μάλιστα, εξέλαβε την παρουσία των ΜΜΕ στο χώρο ως προσπάθειά τους να δείξουν πως ο γιος του γιορτάζει εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων της Μπαρτσελόνα. «Δεν έχει δικαίωμα μια στο τόσο να διασκεδάσει; Δεν είστε εδώ για να του ευχηθείτε. Αν θέλατε το καλό του, θα τον αφήνατε να χαρεί λίγο», είπε στις κάμερες.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Θεοδοσιάδης: «Στην Καρδίτσα σπάμε τα ταμπού»


Θεοδοσιάδης: «Στην Καρδίτσα σπάμε τα ταμπού»

Πέντε χρόνια στον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας βρίσκεται ο Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την ομάδα του και τον τρόπο λειτουργίας.

Πέντε χρόνια στον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας βρίσκεται ο Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την ομάδα του και τον τρόπο λειτουργίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάκης Θεοδοσιάδης στους Σωτήρη Ταμπάκο και Ανδρέα Καραγιάννη

Για το γεγονός ότι εργάζεται εδώ και πέντε χρόνια στον πάγκο της Καρδίτσας: «Είναι σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα. Ξέρετε ότι η δουλειά του προπονητή είναι πολύ εύθραυστη. Στην ομάδα της Καρδίτσας σπάμε τα ταμπού και εδώ και πέντε χρόνια συνεχίζουμε αυτή τη συνεργασία. Συνεχίζουμε αυτή τη συνεργασία που είναι ευλογία για εμάς. Δίνουμε τη δυνατότητα σε έναν προπονητή να δουλεύει καθημερινά με τους παίκτες του και να πετυχαίνει τους στόχους του.

Όλοι κοιτάμε το αποτέλεσμα. Όταν υπάρχουν 18 ομάδες δεν μπορείς να κοιτάς το άμεσο αποτέλεσμα, αλλά χρειάζεται να δομηθεί σωστά μία ομάδα και η διοίκηση. Μέσα από την απόδοση θα έρθουν τα αποτελέσματα. Με το να αλλάζεις προπονητές και παίκτες δεν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Για τη διοίκηση λαϊκής βάσης: «Είναι πολύ σημαντικό, επειδή τη χρονιά που έπεσε η Αναγέννηση από τη Β’ στο Περιφερειακό η ομάδα πέρασε ένα στάδιο απαξίωσης. Υπήρξαν άνθρωποι που δεν την άφησαν να χαθεί και με πρωτεργάτες με τον κύριο Μπούρμπο προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Στήριξαν τον πρόεδρο και τη διοίκηση, με αγάπη και μεράκι, έχουμε καταφέρει αυτό που είμαστε σήμερα. Χωρίς μεγάλες κουβέντες και μεγάλα λόγια, δίνουμε έμφαση στο ντόπιο στοιχείο και το ρόστερ μας αποτελείται από παιδιά της Καρδίτσας. Το σημαντικό είναι πως αγαπάμε αυτό που κάνουμε και προσπαθούμε πολύ. Με βάση αυτό θέλω και εγώ να εξελίσσομαι σαν νέος προπονητής, μέσα από την καθημερινότητα και τα επίσημα ματς».

Για τον στόχο της φετινής σεζόν: «Ο αρχικός μας στόχος ήταν ξεκάθαρος: η άμεση παραμονή της ομάδας. Από εκεί και πέρα, με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και την αποχώρηση δύο ομάδων από την κατηγορία και υπάρχει αστάθεια σε ορισμένες άλλες, στόχος μας είναι η παραμονή και όσο ψηλά φτάσουμε θα είναι επιτυχία μας».

Για τα πράγματα που πρέπει να γίνουν για να βελτιωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να τηρούνται οι νόμοι. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε όλα τα επαγγέλματα. Αν τηρηθούν οι νόμοι στο ποδόσφαιρο, θα γίνει καλύτερο και το ποδόσφαιρό μας. Σε οποιοδήποτε επάγγελμα, υπάρχουν κάποιοι ρόλοι. Αν αυτοί οι ρόλοι δεν απαρτίζονται από εξιδανικευμένα άτομα, πώς θα υπάρξει εξέλιξη και πρόοδος».

Για την ομάδα του: «Είμαστε μία ομάδα που είμαστε αρκετά χρόνια μαζί, έχουμε ομοιογένεια και συνοχή. Συνδυάζουμε το ταλέντο με την εμπειρία. Φιλοσοφία της ομάδας είναι η προσπάθεια και η διαδικασία του επιθετικού παιχνιδιού. Στόχος μας είναι να υπάρχει διάρκεια στην απόδοσή μας και από αγώνα σε αγώνα να γινόμαστε καλύτεροι».

Οι Σπερς τίμησαν και αποθέωσαν τον Κόμπι!!


Οι Σπερς τίμησαν και αποθέωσαν τον Κόμπι

Ένα ακόμη δείγμα αθλητικού πολιτισμού στο ΝΒΑ. Οι Σπερς τίμησαν τον Κόμπι Μπράιαντ στην τελευταία του επίσκεψη στο Σαν Αντόνιο με ένα εξαιρετικό βίντεο και με θερμό χειροκρότημα.

Άλλος κόσμος το ΝΒΑ… Μπορεί επί σειρά ετών ο Κόμπι Μπράιαντ να αποτελούσε τον ηγέτη ενός από τους μεγαλύτερους αντιπάλους των Σπερς στη Δύση, των Λέικερς, ωστόσο στην τελευταία του επίσκεψη στο Σαν Αντόνιο τον τίμησαν όπως έπρεπε…

Πριν το τζάμπολ προβλήθηκε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του 37χρονου σταρ κόντρα στους Σπερς και με άκρως τιμητικά λόγια από Γκρεγκ Πόποβιτς, Τιμ Ντάνκαν και Τόνι Πάρκερ γι’ αυτόν, ενώ το κοινό των «σπιρουνιών» αντάμειψε τον Κόμπι με ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Οργή και αντίδραση με πρόκριση στον Παναθηναϊκό!!


Οργή και αντίδραση με πρόκριση στον Παναθηναϊκό

Απογοητευμένοι από την ήττα αλλά περισσότερο εξοργισμένοι στον Παναθηναϊκό από τη διαιτησία Μάνταλου στην ήττα με την Ξάνθη. Ράκος ο Ζέκα, που χάνει 3-4 παιχνίδια. Στροφή στον «τελικό» με Ατρόμητο.

Αγανάκτηση επικρατούσε στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τη Skoda Ξάνθη, επισκιάζοντας ακόμη και την απογοήτευση για το αρνητικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι «πράσινοι» αναγνωρίζουν πως δεν έκαναν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, αλλά τόνιζαν πως η αποβολή του Ζέκα έκρινε την έκβαση του αγώνα και κατηγορούσαν τον διαιτητή Μάνταλο πως δεν ήταν το ίδιο αυστηρός με τους αντιπάλους.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του Παναθηναϊκού έκλαιγε από την πίκρα και τα νεύρα του, ίσως επειδή αντιλαμβάνεται πως μετά την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε θα τον στερηθεί η ομάδα του σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν. Ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα πως «κλώτσησε αντίπαλο χωρίς να τον τραυματίσει» και ο Ζέκα αναμένεται να τιμωρηθεί με τρεις ή τέσσερις αγωνιστικές. Η συνήθης «καμπάνα» για χτύπημα εκτός φάσης είναι τρεις αγωνιστικές, αλλά στην περίπτωση του Μπερμπάτοφ μειώθηκε μετά από έφεση στις δύο. Πάντως επειδή ο Ζέκα είναι αρχηγός, οι δύο ή τρεις αγωνιστικές που θα του επιβληθούν θα αυξηθούν κατά μία. Συνεπώς θα χάσει τους αγώνες με Ατρόμητο (επαναληπτικός προημιτελικός Κυπέλλου στο Περιστέρι), ΠΑΣ Γιάννινα εκτός, ΠΑΟΚ εντός και πιθανώς ΑΕΚ εκτός.

Οι ποδοσφαιριστές των «πράσινων» ήταν τόσο εκνευρισμένοι μετά το ματς που κανείς δεν έκανε δηλώσεις στη Nova. Ο Τάσος Λαγός αποχωρώντας από το γήπεδο έλεγε σε πηγαδάκι «είναι 3-4 διαιτητές που έχουν άχτι τον Παναθηναϊκό και κάνουν συνέχεια τα ίδια».

Όλα για τον «τελικό»

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αφήσει γρήγορα πίσω του όσα έγιναν και να επικεντρώσει όλες τις δυνάμεις του στον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, την Τετάρτη στο Περιστέρι. Το 0-0 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο θέτει σε κίνδυνο το βασικό στόχο του «τριφυλλιού» και ενδεχόμενος αποκλεισμός θα είναι περίπου καταστροφή. Τα προβλήματα δεν λείπουν και μάλιστα είναι πολλά. Εκτός μάχης είναι σίγουρα ο Ζέκα, ο επίσης τιμωρημένος Κουτρουμπής, οι τραυματίες Μπουμάλ, Εβαντζελίστα και Σάντσεθ, αλλά και οι ανέτοιμοι Λέτο και Μαμούτε. Πάντως επανέρχονται οι Μπεργκ, Τελάντερ, Μέστο και Αμπέντ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τρομερός Όγκαστ, ήττες για Μήτογλου-Μαραγκό!!


Τρομερός Όγκαστ, ήττες για Μήτογλου-Μαραγκό

Ο Ζακ Όγκαστ έκανε μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση στο NCAA, ενώ με ήττες συνέχισαν Ντίνος Μήτογλου και Πάρης Μαραγκός.

Συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, που έχουν… αναγκάσει την ΕΟΚ να προσπαθεί να του βγάλει ελληνικό διαβατήριο, ο Ζακ Όγκαστ. Στη νίκη του Notre Dame (16-7) επί του ισχυρού North Carolina (19-4) με 80-76, ο 21χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ είχε 15 πόντους (5/11 βολές, 5/11 δίποντα), 10 ριμπάουντ, 2 τάπες, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο χωρίς λάθος σε 33 λεπτά.

Το Wake Forest (10-13) συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις, καθώς έχασε στην έδρα του με 91-71 από το Florida State (16-7). Ο Ντίνος Μήτογλου πάντως είχε θετική παρουσία με 8 πόντους (1/1 δίποντο, 2/4 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 1 τάπα σε 22 λεπτά.

Το American (7-16) γνώρισε τη συντριβή με 72-49 από το Lehigh (8-14), με τον Πάρη Μαραγκό σε 11 λεπτά να έχει 0/4 δίποντα, 1 ριμπάουντ και 2 λάθη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα’ ψαλε ο Αλαφούζος σε Μάνταλο!


Τα’ ψαλε ο Αλαφούζος σε Μάνταλο

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν περιορίστηκε σε όσα «βαριά» είπε μπροστά στις κάμερες, αλλά τα’ χωσε στον διαιτητή Μάνταλο και στα αποδυτήρια. Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα. Κίνδυνος ακόμη και για τη Λεωφόρο!

Δεν έμεινε στις σοβαρές καταγγελίες μπροστά στις κάμερες για ύπαρξη καμόρας στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο Γιάννης Αλαφούζος. Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Skoda Ξάνθη, ο εξοργισμένος (από την αποβολή του Ζέκα κι όχι μόνο) πρόεδρος της ΠΑΕ επισκέφτηκε τα αποδυτήρια των διαιτητών και έκανε παρατηρήσεις σε έντονο ύφος στον διαιτητή του αγώνα, Σταύρο Μάνταλο.

«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τη σημερινή διαιτησία», φέρεται να είπε ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» στον Καβαλιώτη ρέφερι, ο οποίος κατέγραψε τα πάντα στο φύλλο αγώνα και αναμένεται κλήση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε απολογία. Πάντως ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος έλεγε πως δεν πρόκειται να πτοηθεί και θα συνεχίσει τον αγώνα που έχει κηρύξει κατά της εγκληματικής οργάνωσης. Άλλωστε έκανε σαφείς τις διαθέσεις του με τη δήλωσή του. «Αυτοί θα φύγουν κάποια στιγμή. Όχι εμείς! Θα τους τσακίσουμε όλους!», τόνισε.

Κίνδυνος τιμωρίας από βίντεο

Ο κ. Μάνταλος έγραψε επίσης τα συνθήματα κατά του Σταύρου Κοντονή και του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ σύμφωνα με τη Live Sport υπάρχει κίνδυνος ακόμη και για τιμωρία της έδρας του Παναθηναϊκού. Κι αυτό γιατί κυκλοφόρησε βίντεο στο οποίο στο 82ο λεπτό κι ενώ υπήρξε προσωρινή διακοπή στο ματς για τις πρώτες βοήθειες σε παίκτες, ο Καρυπίδης έσκυψε, πήρε ένα αντικείμενο που είχε πέσει στο χορτάρι και το πέταξε εκτός αγωνιστικού χώρου. Το συγκεκριμένο συμβάν διέλαθε της προσοχής του διαιτητή και δεν καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα, ωστόσο για παρόμοια περιστατικά έχουν φέτος τιμωρηθεί δύο ομάδες με χρήση βίντεο και αυτό από μόνο του ίσως οδηγήσει σε τιμωρία έδρας, μολονότι στο γήπεδο δεν έγινε το παραμικρό, πέρα από τα γνωστά υβριστικά συνθήματα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στο… περίμενε για Τσόρι και Καμπιάσο η Ρίβερ!!


Στο… περίμενε για Τσόρι και Καμπιάσο η Ρίβερ

Στην Ελλάδα είναι το βλέμμα των ανθρώπων της Ρίβερ Πλέιτ, αφού περιμένουν μήπως σημειωθούν εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του Τσόρι Ντομίνγκες και του Εστεμπάν Καμπιάσο.

«Ανοιχτή πρόσκληση» να επιστρέψουν όποτε το επιθυμούν στη Ρίβερ Πλέιτ φέρονται να έχουν ο Τσόρι Ντομίνγκες και ο Εστεμπάν Καμπιάσο.

Ο αργεντίνικος σύλλογος συνηθίζει να παίρνει παίκτες τους οποίους ανέδειξε και όταν πλησιάζει το τέλος της καριέρας τους, να κρεμούν εκεί τα παπούτσια τους.

Δύο τέτοια περιπτώσεις είναι και οι δύο Αργεντινοί άσοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο για ακόμη 1,5 χρόνο.

Η πρόταση της Ρίβερ στους δύο ποδοσφαιριστές αφορά το φετινό ή το επόμενο καλοκαίρι, και μένει να φανεί αν θα σημειωθούν εξελίξεις για κάποιον από τους δύο παίκτες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πού να παίξουν και μαζί…!!


Πού να παίξουν και μαζί…

Οι φήμες τους θέλουν του χρόνου συμπαίκτες και έδειξαν την κλάση τους ξανά. Οι Γουόριορς με 26π. και 10 ασίστ του Στεφ Κάρι σταμάτησαν τη Θάντερ του Κέβιν Ντουράντ που σταμάτησε στους 40π. με 14 ριμπ.

Το 41ο συνεχές εντός έδρας ματς κανονικής περιόδου πήραν οι Γουόριορς νικώντας 116-108 τη Θάντερ. Ο Στεφ Κάρι μπορεί να είχε 1/9 τρίποντα, αλλά τελείωσε τον αγώνα με 26 πόντους και 10 ασίστ για τους πρωταθλητές που απέχουν τρεις νίκες από την ισοφάριση του εντός έδρας ρεκόρ των Μπουλς από τη σεζόν 1995/96. Ο Κέβιν Ντουράντ είχε 40 πόντους, 14 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 τάπες απέναντι στην ομάδα που φέρεται υποψήφια να τον αποκτήσει την επόμενη σεζόν.

Μετά από δύο σερί ήττες, οι Καβαλίερς σοβαρεύτηκαν και με το δίδυμο των Κάιρι Ίρβινγκ (29π.) και Λεμπρόν Τζέιμς (27π.) να κάνει θραύση επιβλήθηκαν 99-84 των Πέλικανς παρά το ρεκόρ καριέρας του Νόρις Κόουλ (26π.) και την απουσία του Κέβιν Λοβ.

Η τελευταία εμφάνιση του Κόμπι Μπράιαντ στο Σαν Αντόνιο ήταν καλή (25π., έστω και με 9/28 σουτ), αλλά δεν έφτανε στους Λέικερς που έχασαν με 106-102.

Οι Μάβερικς άφησαν πίσω τους τη συντριβή από τους Σπερς και με τον Τσάντλερ Πάρσονς να πετυχαίνει 26 πόντους με δύο τρίποντα στην παράταση άλωσαν το Μέμφις με 114-110.

Οι Μπλέιζερς πέρασαν με 96-79 από το Χιούστον δίνοντας συνέχεια στην κακή σεζόν των Ρόκετς, για τους οποίους ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 33 πόντους, αλλά και 10 λάθη.

Πετυχαίνοντας τους δώδεκα τελευταίους πόντους του αγώνα κι εκμεταλλευόμενοι την απουσία του Τζίμι Μπάτλερ, οι Τίμπεργουλβς επικράτησαν 112-105 των προβληματικών Μπουλς.

Ο Πολ Τζορτζ έκανε ένα ακόμη μεγάλο ματς, με 30 πόντους και 8 ριμπάουντ, αλλά αυτή τη φορά αρκούσε στους Πέισερς να νικήσουν 112-104 τους Πίστονς.

Αναλυτικά:

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 106-108 Κάρι 26 (10 ασίστ), Μπαρνς 19, Τόμπσον 18, Σπέιτς 15, Λίβινγκστον 10, Γκριν 9 (14 ριμπ.)-Ντουράντ 40 (14 ριμπ.), Γουέστμπρουκ 27 (12 ασίστ), Καντέρ 14 (15 ριμπ.), Άνταμς 12.

Χιούστον Ρόκετς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 79-96 Χάρντεν 33 (10 λάθη), Χάουαρντ 17 (14 ριμπ.), Μπρούερ 8-Λίλαρντ 21 (10 ασίστ), ΜακΚόλουμ 16, Χέντερσον 16, Χάρκλες 14, Αμίνου 11, Πλάμλι 10.

Σάρλοτ Χόρνετς-Γουάσινγκτον Γουίζαρντς 108-104 Μπατούμ 26 (11 ριμπ., 9 ασίστ), Γουόκερ 23, Χόους 14, Γουίλιαμς 13 (10 ριμπ.), Γουόλ 23 (10 ασίστ), Μπιλ 22, Πόρτερ 20, Γκορτάτ 11 (13 ριμπ.), Ντάντλεϊ 10.

Ιντιάνα Πέισερς-Ντιτρόιτ Πίστονς 112-104 Τζορτζ 30, Τζορτζ Χιλ 17, Τέρνερ 16, Τζόρνταν Χιλ 12, Μάιλς 10-Τζάκσον 26, Τόλιβερ 17, Μόρις 16, Τζόνσον 14 (10 ριμπ.), Ντράμοντ 10 (13 ριμπ.).

Κλίβελαντ Καβαλίερς-Νιου Ορλίνς Πέλικανς 99-84 Ίρβινγκ 29, Τζέιμς 27, Σμιθ 20, Βαρεζάο 2 (10 ριμπ.), Τόμπσον (15 ριμπ.)-Κόουλ 26, Ντέιβις 24 (11 ριμπ.), Χόλιντεϊ 12, Ασίκ 6 (12 ριμπ.).

Φιλαδέλφεια 76ερς-Μπρούκλιν Νετς 103-98 Οκαφόρ 22 (17 ριμπ.), Νόελ 18, ΜακΚόνελ 17, Τόμπσον 14-Γιανγκ 22 (10 ριμπ.), Λόπεζ 17, Μπράουν 15, Έλινγκτον 11.

Μέμφις Γκρίζλις-Ντάλας Μάβερικς 110-114 (κ.α. 102-102) Γκασόλ 22, Ράντολφ 20 (14 ριμπ.), Μπαρνς 17 (11 ριμπ.), Τσάλμερς 12, Λι 10-Πάρσονς 26, Γουίλιαμς 22 (11 ασίστ), Νοβίτσκι 18, Φέλτον 16, Πάουελ 10.

Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Σικάγο Μπουλς 112-105 Τάουνς 26 (17 ριμπ.), Ντιένγκ 24 (13 ριμπ.), Γουίγκινς 21, Ρούμπιο 14, ΛαΒίν 13-Γκασόλ 25, Ρόουζ 18 (10 ασίστ), Μουρ 17, Πόρτις 15.

Σαν Αντόνιο Σπερς-Λος Άντζελες Λέικερς 106-102 Όλντριτζ 26, Λέοναρντ 20 (13 ριμπ.), Πάρκερ 14, Μιλς 13, Γκριν 11-Μπράιαντ 25, Κλάρκσον 21, Ραντλ 15 (17 ριμπ.), Γουίλιαμς 14, Ράσελ 12.

Φίνιξ Σανς-Γιούτα Τζαζ 89-98 Μπούκερ 18, Μόρις 17, Τελέτοβιτς 15, Γκούντγουιν 14, Τσάντλερ 10 (14 ριμπ.)-Χουντ 25, Χέιγουορντ 22, Γκομπέρ 13 (13 ριμπ.), Νέτο 13, Φέιβορς 11. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Βλέπει» Ουάρντα η Σαμπντόρια!!


«Βλέπει» Ουάρντα η Σαμπντόρια!

Ο Αμρ Ουάρντα φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σαμπντόρια, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του Αυγίπτιου μεσοεπιθετικού.

Οι ιταλικοί σύλλογοι πάντα ξεχώριζαν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι και ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην πατρίδα του Αιγύπτιου άσου φαίνεται πως απασχολεί τη Σαμπντόρια.

Τη φετινή σεζόν ο διεθνής άσος του Παναιτωλικού είναι ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στη Σούπερ Λίγκα, με τους συμπατριώτες του να αναφέρουν πως ήδη υπάρχει ομάδα που εξετάζει ζεστά την περίπτωσή του.

Συγκεκριμένα, στην Αίγυπτο αναφέρουν πως ο Ουάρντα αρέσει πολύ στους ιθύνοντες της Σαμπτόρια, ενώ ο Φώτης Κωστούλας τον παραχωρεί με ένα ποσό κοντά στο 1,3 εκατ. ευρώ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πουλίδο: «Νίκη και για τα θύματα της Θύρας 7»!


Πουλίδο: «Νίκη και για τα θύματα της Θύρας 7»!

Τους λόγους για τους οποίους ο Ολυμπιακός οφείλει να νικήσει τον ΠΑΟΚ εξήγησε ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος τόνισε πως πρόκειται για νίκη ουσίας, γοήτρου και να αφιερωθεί στη μνήμη των θυμάτων της θύρας 7.

Τους λόγους για τους οποίους ο Ολυμπιακός οφείλει να νικήσει τον ΠΑΟΚ εξήγησε ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος τόνισε πως πρόκειται για νίκη ουσίας, γοήτρου και να αφιερωθεί στη μνήμη των θυμάτων της θύρας 7.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μεξικανός επιθετικός στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News»

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένας αγώνας στον οποίο εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Παραμένουμε αήττητοι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ελλάδα και αυτό μπορούμε να το κρατήσουμε έως το τέλος της χρονιάς. Όλοι θέλουν να μας σταθούν εμπόδιο, αλλά είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. θα κοιτάξουμε και αυτή τη φορά να είμαστε αυτοί που πρέπει και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μας ενδιαφέρει η ουσία, αλλά σε τέτοια ματς ρόλο παίζει και το γόητρο».

Για την τραγωδία της Θύρας 7: «Γνωρίζω πως είναι μια ξεχωριστή ημέρα για τον σύλλογο. Πριν από 35χρόνια, 21 φίλαθλοι έχασαν τη ζωή τους σε αγώνα του Ολυμπιακού και ένας παραπάνω λόγος που θέλουμε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι για να τους την αφιερώσουμε».

Για τα μεταγραφικά σενάρια του Ιανουαρίου: «Για μένα δεν άρχισε καλά η χρονιά. Γενικά ήταν μια δύσκολη κατάσταση γιατί είχα μείνει αρκετά πίσω και έπρεπε να καλύψω το χαμένο έδαφος. Υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα για το μέλλον μου, αλλά είμαι μια χαρά εδώ. Ήταν επιλογή μου να έρθω στον Ολυμπιακό και θέλω να πετύχω. Είναι ένας σύλλογος που πρωταγωνιστεί, που κερδίζει τίτλους και κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη. Τώρα είμαι καλύτερα, αφού ο προπονητής έχει αρχίσει να μου δίνει χρόνο συμμετοχής και αυτό θα με βοηθήσει για τη συνέχεια. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στάθηκαν δίπλα μου και θέλω να ανταποδώσω την εκτίμησή τους».

Για τη δύσκολη συνέχεια του Ολυμπιακού: «Έχουμε έναν δύσκολο μήνα μπροστά μας, πολλές υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε όπου και όταν αποφασίσει ο προπονητής μας. Δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις, το επίπεδο είναι υψηλό και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Στην Ελλάδα έχουμε παίξει 27 ματς στις δύο διοργανώσεις και δεν έχουμε ηττηθεί. Αν νομίζει κάποιος πως αυτό γίνεται τυχαία, τότε κάνει λάθος. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και το αποδεικνύει στα δύσκολα. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, στην ομάδα και ελπίζω να τα καταφέρουμε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πρώην παράγοντας του Ολυμπιακού σε Μαρινάκη: «Με Γκιρτζίκη, δεν πας πουθενά»


Πρώην παράγοντας του Ολυμπιακού σε Μαρινάκη: «Με Γκιρτζίκη, δεν πας πουθενά»

Τον άνθρωπο που θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΟ απέναντι στην όποια επιλογή των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού αναζητεί ο Ολυμπιακός, καθώς ο Γιώργος Γκιρτζίκης θεωρείται καμένο χαρτί.

Προσεκτικές κινήσεις γίνονται από όλα τα «στρατόπεδα» εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Εκτός από τις επαφές που υπάρχουν από πλευράς ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για τον άνθρωπο που θα διεκδικήσει την προεδρία της Ομοσπονδίας, και στον Ολυμπιακό φαίνεται πως ψάχνουν άλλο πρόσωπο να παλέψει για τον προεδρικό θώκο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης θεωρείται καμένο χαρτί, αν σκεφτεί κανείς πως πρώην παράγοντας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ φέρεται να είπε στον Βαγγέλη Μαρινάκη πως «με Γκιρτζίκη δεν πας πουθενά»!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πρότεινε Βαρδινογιάννη για ΕΠΟ ο Μελισσανίδης!!


Πρότεινε Βαρδινογιάννη για ΕΠΟ ο Μελισσανίδης!

Κρούση στον Γιώργο Βαρδινογιάννη να ηγηθεί της νέας ΕΠΟ έκανε μετά από πρωτοβουλία Μελισσανίδη η συμμαχία ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Αρνητικός ο «καπετάνιος».

Το όνομα του Γιώργου Βαρδινογιάννη είχε πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων της «συμμαχίας» ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, προκειμένου να είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ απέναντι στον Γιώργο Γκιρτζίκη τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε τη σχετική κρούση κρίνοντας πως ο «καπετάνιος» έχει την προσωπικότητα και το εκτόπισμα να ηγηθεί του ψηφοδελτίου, αν και οι δυο τους ήταν «αντίπαλοι» παλαιότερα ως διοικητικοί ηγέτες σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Όπως αναφέρει, ωστόσο, το δημοσίευμα, ο 80χρονος πλέον Γιώργος Βαρδινογιάννης ήταν εξ αρχής αρνητικός, καθώς έχει αποχωρήσει εδώ και περίπου 16 χρόνια από τα του ποδοσφαίρου και δεν έχει καμία διάθεση να επιστρέψει στα κοινά.

Συνεπώς η «συμμαχία» των τριών εξακολουθεί να αναζητεί το πρόσωπο κοινής αποδοχής που θα μπει μπροστά και θα διεκδικήσει να αναλάβει τα ηνία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ!!


Στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ

Στο φαληρικό γήπεδο έφθασε ο ΠΑΟΚ λίγο μετά τις 18:00 χωρίς να σημειωθούν παρατράγουδα. Στο «στόχαστρο» των οπαδών ο Τζαβέλλας.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο Καραϊσκάκη, καθώς η αποστολή του έφθασε λίγο μετά τις 18:00 στο γήπεδο του Ολυμπιακού για την αποψινή αναμέτρηση (19:30).

Κάποιοι από τους παίκτες του έκαναν την πρώτη τους αναγνωριστική βόλτα και οι πρώτοι που βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο Αθανασιάδης και ο Τζαβέλλας. Ο δεύτερος τα άκουσε από τους οπαδούς που ήταν στις εξέδρες, λόγω της γνωστής κόντρα που έχουν οι δύο πλευρές.

inner

Επίσης, υπήρξε πηγαδάκι ανάμεσα σε Μακ και Ελαμπντελαουί, αλλά και σε Κολοβό-Βελλίδη.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού!!


Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Δείτε τους εκλεκτούς του Μάρκο Σίλβα για το ντέρμπι του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη».

Πριν από λίγα λεπτά επισημοποιήθηκε η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη», για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν έκανε κάποια έκπληξη και έδωσε φανέλα βασικού στα αναμενόμενα πρόσωπα.

Αναλυτικά:
Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία, Σιόβα, Μαζουακού, Ζντιέλαρ, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Πάρντο, Ιντέγε





*Πηγή: sport-fm.gr*

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ!!


Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Μπερμπάτοφ και Αθανασιάδης ξεκινούν βασικοί για τον ΠΑΟΚ (όπως αναμενόταν) κόντρα στον Ολυμπιακό. Δείτε τις επιλογές Τούντορ για το ντέρμπι στο Γ. Καραϊσκάκης.

Με… αναμενόμενα πρόσωπα παρατάσσεται ο ΠΑΟΚ των αρκετών προβλημάτων κόντρα στον Ολυμπιακό.

Κάτω από την εστία θα είναι ο Βελλίδης, δεξί μπακ ο Κίτσιου, αριστερό ο Τζαβέλλας και στο κέντρο της άμυνας οι Βίτορ-Χατζηισαΐας (ντεμπούτο με τα ασπρόμαυρα).

Τζιόλης και Τσίμιροτ αποτελούν το δίδυμο στα χαφ, με τον Μακ δεξιά, τον Πέλκα αριστερά και τον Μπερμπάτοφ σε ρόλο «δεκαριού», πίσω απ’ τον μοναδικό προωθημένο Αθανασιάδη.


inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Με Σουκουλίνι και Τζεμπούρ η ΑΕΚ!


Με Σουκουλίνι και Τζεμπούρ η ΑΕΚ

Βασικός για δεύτερη σερί φορά θα ξεκινήσει ο Μπρούνο Σουκουλίνι. Όπως αναμενόταν, ο Αργεντινός είναι στην 11άδα της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο, ενώ επιστρέφουν σε αυτή οι Τζεμπούρ, Βάργκας, Άρθο.


Την πρόθεση να κάνει άμεσα βασικό τον Μπρούνο Σουκουλίνι επιβεβαίωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Όπως αναμενόταν (εξαιτίας και της απουσίας του τιμωρημένου Σιμόες), ο νεοαποκτηθείς Αργεντινός βρίσκεται στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο.

Πέραν αυτού, στο αρχικό σχήμα επιστρέφει ο Άρθο (εκτοπίζοντας τον Λαμπρόπουλο), βασικός είναι ο Βάργκας (παρά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε) ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Τζεμπούρ.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Να πει κι… «ευχαριστώ» η Ίντερ!!


Να πει κι… «ευχαριστώ» η Ίντερ! (video)

Ποια γκέλα; Η Ίντερ πρέπει να νιώθει και ικανοποιημένη που δεν έχασε στη Βερόνα! Απέναντι στην ουραγό της Serie A, οι «νερατζούρι» απειλήθηκαν με ένα ακόμα κάζο και τελικά έσωσαν την ισοπαλία (3-3).

Πριν το παιχνίδι, μια ισοπαλία στην έδρα του τελευταίου θα έμοιαζε γκέλα. Μετά την αναμέτρηση στη Βερόνα, η Ίντερ πρέπει να είναι και ευχαριστημένη που δεν έχασε (3-3).

Επιστρέφοντας στις ασόβαρες εμφανίσεις, η ομάδα του Μαντσίνι έκανε παρένθεση τη νίκη της περασμένης εβδομάδας με την Κιέβο. Και παρόλο που προηγήθηκε νωρίς (στο 8’ με τον Μουρίγιο), σε τέσσερα μόλις λεπτά βρέθηκε… πίσω στο σκορ (χάρη σε γκολ των Ελάντερ στο 13’ και Πισάνο στο 16’).

Υπήρχαν όμως και χειρότερα. Γιατί η ομάδα του Βαγγέλη Μόρα -που αγωνίστηκε για 90 λεπτά- επεφύλασσε νέο χτύπημα: Με τον Ιονίτα στο 57’ να ξεχειλώνει το προβάδισμά της. Κάπου εκεί όμως λειτούργησε το ένστικτο αυτό-συντήρησης της Ίντερ. Πρώτα λοιπόν μείωσαν με τον Ικάρντι (67’) και λίγο αργότερα οι «νερατζούρι» ισοφάρισαν (με γκολ του Πέρισιτς στο 78’).

Παρόλο που προσπάθησαν όμως, δεν κατάφεραν στο τέλος να ολοκληρώσουν την τεράστια ανατροπή. Μένοντας λοιπόν με μια μόλις νίκη σε έξι παιχνίδια, δεν κατρακύλησαν απλώς από την κορυφή, αλλά πλέον κινδυνεύουν να απομακρυνθούν ακόμα και από την τρίτη θέση που οδηγεί στο Champions League.



Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

Σάββατο, 6/2

Μπολόνια-Φιορεντίνα 1-1
(63’ Τζιακερίνι - 59’ Μπερναρντέσκι)

Τζένοα-Λάτσιο 0-0

Κυριακή, 7/2 (16:00)

Βερόνα-Ίντερ 3-3
(13’ Ελάντερ, 16’ Πισάνο, 57’ Ιονίτα - 8’ Μουρίγιο, 61’ Ικάρντι, 78’ Πέρισιτς)

Μίλαν-Ουντινέζε
Φροζινόνε-Γιουβέντους
Νάπολι-Κάρπι
Σασουόλο-Παλέρμο
Τορίνο-Κιέβο
Αταλάντα-Έμπολι (19:000
Ρόμα-Σαμπντόρια (21:45)


Η επόμενη αγωνιστική (25η)

Πέμπτη, 11/2

Λάτσιο-Βερόνα (21:45)

Παρασκευή, 12/2

Κάρπι-Ρόμα (21:45)

Σάββατο, 13/2

Έμπολι-Φροζινόνε (16:00)
Κιέβο-Σασουόλο (19:00)
Γιουβέντους-Νάπολι (21:45)

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου (16:00)

Μίλαν-Τζένοα (13:30)
Παλέρμο-Τορίνο
Σαμπντόρια-Αταλάντα
Ουντινέζε-Μπολόνια
Φιορεντίνα-Ίντερ (21:45) *Πηγή: sport-fm.gr*

Νίκησε η κακή «Μπάρτσα», σούπερ Μπόγρης κατά Κατσικάρη!!


Νίκησε η κακή «Μπάρτσα», σούπερ Μπόγρης κατά Κατσικάρη

Με πολύ κόπο η Μπαρτσελόνα νίκησε την Ανδόρα 84-79 για τη 19η αγωνιστική της ACB, με πολύ καλό Περπέρογλου. Εξαιρετικός ο Μπόγρης στη νίκη της Μπιλμπάο επί της Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη.

Σε κακή φόρμα η Μπαρτσελόνα, μετά την ήττα της από την Μπάμπεργκ ζορίστηκε να φτάσει στο 84-79 επί της Ανδόρας για τη 19η αγωνιστική της ACB και παραμένει δεύτερη με 17 νίκες. Ο Στράτος Περπέρογλου ήταν από τους ελάχιστους διασωθέντες έχοντας 17 πόντους (2/2 βολές, 3/5 δίποντα, 3/4 τρίποντα), 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 26:22. Ο Πάου Ρίμπας πρόσθεσε 17 πόντους, ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ είχε 8 πόντους (1/2 δίποντα, 2/3 τρίποντα), 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 λάθη σε 23:35.

Η Μπιλμπάο του Γιώργου Μπόγρη νίκησε τη Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη με 90-79. Ο 26χρονος σέντερ σε 27:13 είχε 14 πόντους (7/9 δίποντα), 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 27:13.

Η Μάλαγα πέρασε με 64-57 από την Τενερίφη με 12 πόντους του Αλμπέρτο Ντίαθ και 10 του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Αναλυτικά η 19η αγωνιστική:

Σεβίλλη-Φουενλαμπράδα 85-78
Μπιλμπάο-Μούρθια 90-79
Σαραγόσα-Μπανταλόνα 94-83
Μπαρτσελόνα-Ανδόρα 84-79
Τενερίφη-Μάλαγα 57-64
Χιπουσκόα-Ομπραντόιρο 19:00
Μανρέσα-Γκραν Κανάρια 20:00
Λαμποράλ Κούτσα-Βαλένθια 20:00
Ρεάλ Μαδρίτης-Εστουντιάντες 20:30

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της ACB.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Μπλόκο» από Αβελίνο!


«Μπλόκο» από Αβελίνο

Η προσπάθεια της Πιστόια να αναρριχηθεί, έστω και για λίγες ώρες στην κορυφή της ιταλικής λίγκας σταμάτησε από την Αβελίνο.

Στοπ στη φιλοδοξία της Πιστόια να βρεθεί έστω και προσωρινά στην κορυφή της ιταλικής λίγκας έβαλε η Αβελίνο, καθώς στο πρώτο ματς για τη 19η αγωνιστική επικράτησε 84-76.

Ο Ιβάν Μπούβα με 17 και ο Τζέιμς Νάναλι με 16 πόντους έδειξαν το δρόμο για τους γηπεδούχους, ενώ ο Γουέιν Μπλάκσιερ είχε 21 πόντους.

Αναλυτικά η 19η αγωνιστική:

Κυριακή 7/2
Αβελίνο-Πιστόια 84-76
Τρέντο-Μπρίντιζι 19:15
Τορίνο-Καντού 19:15
Σάσαρι-Βαρέζε 19:15
Ρέτζιο Εμίλια-Ορλαντίνα 19:15
Κρεμόνα-Βενέτσια 21:45

Τρίτη 9/2
Βίρτους Μπολόνια-Πέζαρο 21:30

Τετάρτη 10/2
Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο-Καζέρτα 21:30

Δείτε τη βαθμολογία της ιταλικής λίγκας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπαρτσελόνα με την… όπισθεν!! (video)


Μπαρτσελόνα με την… όπισθεν! (video)

Μόνη πρώτη -έστω και ανορθόδοξα- έμεινε η Μπαρτσελόνα! Οι Καταλανοί δυσκολεύτηκαν στο Λεβάντε και χρειάστηκαν ένα αυτογκόλ του Ναβάρο με τα… οπίσθια, πριν ο Σουάρες σφραγίσει στο 92’ τη νίκη (2-0).

Ένα απλό τυπικό τρίποντο έκανε… δώρο η Μπαρτσελόνα στον Λουίς Ενρίκε.

Στο 100ο παιχνίδι του Καταλανού στον πάγκο τους, οι «μπλαουγκράνα» δυσκολεύτηκαν περισσότερο του αναμενόμενου στο Λεβάντε, αλλά έφυγαν από ‘κει με μια ακόμα νίκη (2-0).

Με σπάνια έλλειψη φαντασίας και χωρίς πολλές ευκαιρίες, οι Καταλανοί χρειάστηκαν την τύχη για να πάρουν το προβάδισμα. Κι αυτό διότι η σέντρα του Άλμπα στο 21’ κόντραρε στα… οπίσθια του Ναβάρο, πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Παρόλο όμως που μπήκε γρήγορα μπροστά στο σκορ, η Μπαρτσελόνα δεν ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα -και δεν της επέτρεψε και η μαχητική Λεβάντε- να το διευρύνει.

Έτσι, το παιχνίδι έμενε «ζωντανό» μέχρι τις καθυστερήσεις, όταν ο Σουάρες έφυγε στην κόντρα και με ένα γνώριμα… αλήτικο πλασέ σφράγισε τη 10η συνεχόμενη νίκη των «μπλαουγκράνα» σε όλες τις διοργανώσεις.

Αυτή που τους απάλλαξε από τη συντροφιά της Ατλέτικο στην κορυφή της βαθμολογίας, ανοίγοντας ξανά τη διαφορά στους τρεις πόντους (και μάλιστα με παιχνίδι λιγότερο).



Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 5/2

Μάλαγα-Χετάφε 3-0
(9’ Χουάνπι, 24’ Ατσού, 43’ Τσάρλες)

Σάββατο, 6/2

Ατλέτικο Μαδρίτης-Εϊμπάρ 3-1
(56' Χιμένες, 63' Σαούλ, 91' Τόρες - 46' Κέκο)

Ράγιο Βαγεκάνο-Λας Πάλμας 2-0
(3' Φέντορ, 74' Μπεμπέ)

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Βιγιαρεάλ 0-0

Σπόρτινγκ Χιχόν-Λα Κορούνια 1-1
(32' Ροντρίγκεζ - 41' Λουίς Αλμπέρτο)

Κυριακή, 7/2

Λεβάντε-Μπαρτσελόνα 0-2
(21’ αυτ. Ναβάρο, 90’+2’ Σουάρες)

Μπέτις-Βαλένθια (17:00)
Θέλτα-Σεβίλλη (19:15)
Γρανάδα-Ρεάλ Μαδρίτης (21:30)

Δευτέρα, 8/2

Εσπανιόλ-Σοσιεδάδ (21:30)

Η επόμενη αγωνιστική (24η)

Παρασκευή, 12/2

Σπόρτινγκ Χιχόν-Ράγιο Βαγεκάνο (21:30)

Σάββατο, 13/2

Ρεάλ Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο (17:00)
Βιγιαρεάλ-Μάλαγα (19:15)
Βαλένθια-Εσπανιόλ (21:30)
Λα Κορούνια-Μπέτις (23:05)

Κυριακή, 14/2

Σοσιεδάδ-Γρανάδα (13:00)
Σεβίλλη-Λας Πάλμας (17:00)
Εϊμπάρ-Λεβάντε (19:15)
Χετάφε-Ατλέτικο Μαδρίτης (19:15)
Μπαρτσελόνα-Θέλτα (21:30) *Πηγή: sport-fm.gr*

Βενγκέρ: «Όλη η χώρα είναι με τη Λέστερ»!!


Βενγκέρ: «Όλη η χώρα είναι με τη Λέστερ»!

Το τεράστιο αβαντάζ της Λέστερ, πέρα από την ικανότητα που έχει επιδείξει, είναι το γεγονός πως έχει κερδίσει όλους τους οπαδούς στην Αγγλία, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αρσέν Βενγκέρ!

Ο Αλσατός τεχνικός που ξέρει ότι την επόμενη εβδομάδα θα είναι η δική του ομάδα αυτή που θα κοντραριστεί με τις «αλεπούδες» σε ακόμα ένα κρίσιμο ματς, βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει και το παράπονό του για την κριτική που δέχεται από τις επιλογές του σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν «βαριά» ονόματα, σε αντίθεση με τη Λέστερ που όλοι τη στηρίζουν κι ας μην έχει παίκτες πολλών εκατομμυρίων...

«Είναι φυσιολογικό και ... αναμενόμενο όταν γίνεται κάτι τέτοιο να κερδίζει περισσότερο κόσμο αυτή η προσπάθεια. Το μεγάλο πλεονέκτημα της Λέστερ αυτή τη στιγμή, είναι πως έχει όλη την Αγγλία στο πλευρό της. Ο Τύπος ασχολείται συνέχεια με τις επιλογές μου και τις μεταγραφικές μας κινήσεις στην Άρσεναλ που πολλές φορές δεν έρχεται κάποιο μεγάλο “όνομα”, όμως όλοι υποστηρίζουν μια ομάδα που αυτή τη στιγμή δεν έχει μεγάλα ονόματα» δήλωσε ο Βενγκέρ.

Πηγή: england365.gr

Πάει «Καραϊσκάκη» ο Σαββίδης!!


Πάει «Καραϊσκάκη» ο Σαββίδης!

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στο «Καραϊσκάκη» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την αστυνομία στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

Όχι μόνο ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ, αλλά και ο μεγαλομέτοχος, Ιβάν Σαββίδης, θα συνοδεύσουν τον ΠΑΟΚ στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30).

Στην τελευταία σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, οι εκπρόσωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» ενημέρωσαν για την παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ στο φαληρικό γήπεδο, ενώ ζήτησαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την αποστολή.

Ο Ιβάν Σαββίδης, που είχε παρακολουθήσει και παλαιότερα εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αναμένεται να παρακολουθήσει τον αγώνα από σουίτα, μαζί με τον Λούμπος Μίχελ και άλλους συνεργάτες τους στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Τούντορ, ο Αλέφαντος της Κροατίας»


«Τούντορ, ο Αλέφαντος της Κροατίας»

Απολαυστικός και καταγγελτικός ο Γ.Μίρτσος μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6. «Αλέφαντος της Κροατίας ο Τούντορ», τόνισε. Βολές κατά Σαββίδη και όχι μόνο. «Έχει τα πάντα, έχει και διαιτησία», είπε για Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Μίρτσος ανέκαθεν έλεγε ό,τι πίστευε, χωρίς φόβο και διάθεση για δημόσιες σχέσεις. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο παλαίμαχος γκολκίπερ «έκραξε» ανοιχτά τον Ιγκόρ Τούντορ, άσκησε σκληρή κριτική στον Ιβάν Σαββίδη για τις επιλογές του, άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά ορισμένων παικτών του ΠΑΟΚ και τόνισε πως ρεαλιστικός του στόχος στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι να μη διασυρθεί.

Εξήρε, δε, τους «ερυθρόλευκους» προσθέτοντας όμως πως έχουν τη βοήθεια της διαιτησίας όποτε τη χρειάζονται, ενώ από τα βέλη του δεν ξέφυγαν η συμμαχία ΑΕΚ-Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Γκιρτζίκης, αλλά και οι παλαίμαχοι που τα… παίρνουν για να προωθούν συγκεκριμένα παιδιά στις ακαδημίες. Πάντως δεν παρέλειψε να κάνει και έμμεση αυτοκριτική λέγοντας πως «... άλλες φορές τέτοια ώρα το μεσημέρι έλεγα καλημέρα», υπονοώντας τα περιβόητα νυχτοπερπατήματά του ως παίκτη.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Μίρτσος μίλησε στους Χρίστο Χαραλαμπόπουλο και Γιώργο Μαραθιανό για:

-την κατάσταση στον ΠΑΟΚ και τις ευθύνες του Σαββίδη: «Αυτό που γίνεται στον ΠΑΟΚ δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Θυμίζει εποχές Κοσκωτά, αλλά κάπως αλλιώς. Ο Σαββίδης δίνει λεφτά εκεί που δεν πρέπει και δεν δίνει εκεί που πρέπει. Το πρόβλημα είναι αγωνιστικό. Ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Οι ομάδες λειτουργούν όπως δείχνει ο ιδιοκτήτης. Τα χρόνια του Σαββίδη δείτε το αλισβερίσι των παικτών. Γίνονται τρελά πράγματα στον ΠΑΟΚ. Άλλα τόσα εκατομμύρια να βάλει, δεν θα γίνει τίποτα. Ίσως ήταν μαθημένος σε κάποια άλλα καθεστώτα ο Σαββίδης. Οι ομάδες δεν είναι μαγαζιά. Ο οπαδός είτε πάει καλά είτε δεν πάει η ομάδα θα είναι εκεί. Υπάρχουν δύο απόψεις στον ΠΑΟΚ. Η λάθος και αυτή που έχει ο Σαββίδης. Στον Ολυμπιακό έγινε παραλαβή-παράδοση από τον Κόκκαλη στον Μαρινάκη. Από άρρωστο γαύρο σε άρρωστο γαύρο. Ο ΠΑΟΚ είναι ξέφραγο αμπέλι».

-τις επιλογές του Τούντορ: «Ο Αλέφαντος της Κροατίας που έχει στον πάγκο ο ΠΑΟΚ χάνει η ομάδα και δίνει τρεις μέρες ρεπό. Ο Τζαβέλλας πάει στο Βέρτη, ο Αθανασιάδης για κυνήγι και οι πιτσιρικάδες έρπονται έξω από μπαράκια. Τη μια οι παίκτες του είναι μπαλαρίνες, την άλλη παλικάρια. Δεν είναι να δίνεις βάση σε όσα λέει ο Τούντορ. Είναι εκτός τόπου και χρόνου. Αν σήμερα ο Μπερμπάτοφ είναι βασικός, τον έχει βάλει ο Σαββίδης. Ήθελαν όλοι οι έμμισθοι να φύγει. Ο Μίχαελ στην ψηφοφορία είπε να φύγει ο Τούντορ, αλλά έμεινε και τελικά έγινε ο ίδιος πρόεδρος. Στα αποδυτήρια είναι συγκεκριμένη η παρεΐτσα που κάνει κουμάντο στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα χρειάζεται επιβεβλημένα στόπερ και δεν παίρνει επειδή πρέπει να παίζει ο Τζαβέλλας, επειδή δεν μπορεί να παίξει μπακ».

-τους Έλληνες τερματοφύλακες: «Είχα πει από τον Άρη πως ο Διούδης είναι ταλέντο. Έπρεπε να πάει στο εξωτερικό κι όταν τελείωσαν τα λεφτά στην Ελλάδα ήρθε πίσω και έπαιξε κατ’ ανάγκη. Για μένα το κορυφαίο ταλέντο τερματοφύλακα στην Ελλάδα είναι ο Αθανασιάδης στον Πανθρακικό. Το παιδάκι ‘φωνάζει’ πως είναι τερματοφυλακάρα. Βρέθηκαν οι έξυπνοι της Τρίπολης και το καλοκαίρι θα πάει να παίξει εκεί».

-το αν θα μπορούσε να δουλέψει ως σκάουτ ή γυμναστής τερματοφυλάκων: «Εγώ δεν παίρνω μίζες. Η μεγαλύτερη μάστιγα του ποδοσφαίρου είμαστε εμείς οι βετεράνοι. Πάνε οι μπαμπάδες και δίνουν μίζες στους βετεράνους για να παίζουν τα παιδιά τους. Στις ακαδημίες γίνεται μεγάλος χαμός. Έχουν γίνει κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Η Ελλάδα δεν εκτιμά την αλήθεια και τις αξίες. Εκτιμά τις δημόσιες σχέσεις».

-το αποψινό ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει σήμερα να έχει ως πρώτιστο μέλημα να μη διασυρθεί. Από εκεί και πέρα όλα είναι πιθανά, γιατί η μπάλα είναι πόρνη».

-τη δυναμική του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός έχει τα πάντα. Μια πολύ δυνατή διοίκηση, με χρήματα, είναι πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ καλό προπονητή κι έχει τη διαιτησία όποτε τη χρειάζεται. Είναι η μόνη ομάδα στον κόσμο που δεν έχει αδικηθεί φέτος. Ακόμη και η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα έχουν αδικηθεί σε κάποια ματς».

-το πώς μπορεί να αλλάξει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα: «Θα πρέπει η κάθε αρχή να λειτουργεί αυτόνομα και να μην εξαρτάται από κανέναν παράγοντα. Να υπάρχει ανεξάρτητη διαιτησία. Εδώ σφυρίζει ο Δημητρόπουλος που του έχει επιβληθεί η έξοδος από τη χώρα. Σε μια σάπια κοινωνία περιμένουμε το ποδόσφαιρο να είναι καθαρό; Ξέρουμε κάποια πράγματα όλοι και στο τέλος τα σκεπάζουν. Πρέπει να υπάρξει αυτοκάθαρση. Να μαζευτούν οι παράγοντες και να πουν τι θέλουν από το ποδόσφαιρο. Όμως δεν πρόκειται να συμβεί αυτό. Έρχεται να εξυγιάνει, λέει, το ποδόσφαιρο ο Μελισσανίδης και η συμμαχία του. Έρχονται να το εξυγιάνουν ή να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη;».

-τη δήλωση του Γκιρτζίκη πως έχει πολλά να δώσει στο ποδόσφαιρο: «Δεν γίνεται αυτά που έχει να δώσει ο Γκιρτζίκης να τα δώσει στην παραλία της Ξάνθης; Εγώ έζησα εποχή που έδινε 20 εκατ. ο Βαρδινογιάννης για να ψηφίσουν τον Δέδε στην ΕΠΟ. Από τότε δεν έχει αλλάξει τίποτα, απλά πλέον τα λεφτά δεν φαίνονται μάλλον».

-την ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση: «Είμαι 12 χρόνια δημοτικός σύμβουλος στην Καλαμαριά. Όταν πας να κάνεις το σωστό συναντάς τέτοιους τοίχους… Αυτό που μας λείπει είναι η τιμιότητα. Ακόμη και σε μας τους Θεσσαλονικιούς. Δεν βλέπω σωτηρία για να αλλάξουμε. Έγινε απεργία την Πέμπτη και ποιο το κέρδος; Γέμισαν οι καφετέριες και τα τσιπουράδικα».

Το συγκινητικό μήνυμα του Ρομπέρτο για τα θύματα της Θύρας 7 και τον ΠΑΟΚ!!


Το συγκινητικό μήνυμα του Ρομπέρτο για τα θύματα της Θύρας 7 και τον ΠΑΟΚ

«Το καλύτερο δώρο που μπορούμε να στείλουμε στους ουρανούς είναι η νίκη», έγραψε ο Ρομπέρτο στο Instagram εν όψει του σημερινού αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

«Το καλύτερο δώρο που μπορούμε να στείλουμε στους ουρανούς είναι η νίκη», έγραψε ο Ρομπέρτο στο Instagram εν όψει του σημερινού αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Δείτε την ανάρτηση του Ισπανού τερματοφύλακα
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Roberto Jimenez (@roberto_rj16) στις




*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Τσόρι θυμάται τη γκολάρα που έβαλε στον ΠΑΟΚ! (video)


Ο Τσόρι θυμάται τη γκολάρα που έβαλε στον ΠΑΟΚ (video)

Μπορεί ο ίδιος σήμερα να είναι ανενεργός, αλλά ο Τσόρι Ντομίνγκες θυμάται εν όψει του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ το φοβερό γκολ που είχε πετύχει στις 2/4/2014 στο 2-1 για το Κύπελλο.

«Καλή μέρα για να θυμηθεί κανείς αυτό το γκολ. Πάμε παιδιά σήμερα!», έγραψε ο Τσόρι Ντομίνγκες στο Instagram δημοσιεύοντας το βίντεο με το όμορφο γκολ που είχε πετύχει στο 2-1 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ σε αγώνα Κυπέλλου στις 2 Απριλίου του 2014.



Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Alejandro Chori Dominguez (@choridominguezofi) στις



*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπερμπάτοφ για… Αμερική και Κίνα!!


Μπερμπάτοφ για… Αμερική και Κίνα!

Δύο διαφορετικά δημοσιεύματα από την Αγγλία και την Ισπανία υποστηρίζουν ότι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων από την Κίνα και τις ΗΠΑ, αντίστοιχα.

Αν και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έχει επανειλημμένως διαψεύσει τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ για άλλη ομάδα, νέα δημοσιεύματα στην Αγγλία και την Ισπανία υποστηρίζουν ότι απασχολεί ομάδες από την Κίνα και τις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, η «AS» φιλοξενεί δηλώσεις του γενικού διευθυντή του αμερικάνικου πρωταθλήματος, Λούις Κουκάτι, ο οποίος αποκαλύπτει ότι Φορντ Λόντερντεϊλ Στράικερς, τη Δευτέρα θα ανακοινώσουν την απόκτηση ενός σούπερ σταρ. «Οι πιο πιθανές επιλογές είναι ο Βούλγαρος επιθετικός Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Μονακό, Ματέους Καρβάλιο», γράφει το σχετικό δημοσίευμα και προσθέτει

«Ο Μπερμπάτοφ παίζει τώρα στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, αλλά περνάει δύσκολες στιγμές στην Ελλάδα. Η κατάσταση είναι άβολη και θα μπορούσε να καταλήξει στο NASL. O Καρβάλιο έπαιξε πέρσι στη Μονακό ως δανεικός και τελικά δεν υπέγραψε σε καμία ομάδα λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων. Τον Ιανουάριο, όλα τα προβλήματα λύθηκαν και ο 23χρονος μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα. Στη Βραζιλία, υποθέτουν πως θα μετακομίσει στους Στράικερς. Φαίνεται πως ο σταρ θα είναι ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, αλλά και ο Μπερμπάτοφ είναι επίσης μια επιλογή».

Από την πλευρά της, η «Sun» υπογραμμίζει πως ο 35χρονος επιθετικός έχει πρόταση στα χέρια του πρόταση από κινεζικό σύλλογο. «Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δέχθηκε και αυτός μία προσφορά, έτσι ώστε να φύγει από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ», αναφέρει σχετικά το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έχουν και οι «μικροί» μάχες…!!


Έχουν και οι «μικροί» μάχες…

Το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και ο αγώνας της ΑΕΚ στο Περιστέρι συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όμως μεγάλη «μάχη» αναμένεται να υπάρξει σε Καυτανζόγλειο και Βέροια.

Χωρίς αμφιβολία όλα τα βλέμματα στην 21η αγωνιστική είναι στραμμένα στο απογευματινό παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ.

Επίσης, και ο αγώνας της ΑΕΚ στην έδρα του Ατρόμητου έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Όμως υπάρχουν άλλες δύο αναμετρήσεις σήμερα σε Καυτανζόγλειο και Βέροια, με τον Ηρακλή να επιθυμεί να βάλει τέλος στο σερί χωρίς νίκη που έχει σε τέσσερις αγώνες και την Καλλονή να παίζει το τελευταίο της χαρτί για παραμονή.

Συγκεκριμένα, στις 15:00 ο Ηρακλής υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος προέρχεται από το 3-0 από τον Ολυμπιακό μέσα στους Ζωσιμάδες. Οι Θεσσαλονικείς θα αγωνιστούν για πρώτη φορά με τον Λεοζίνιο, την ώρα που οι Ηπειρώτες θα παραταχθούν χωρίς τους Τσουκαλά και Στρούνα.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 17:15, η Βέροια υποδέχεται την Καλλονή, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όμως και οι γηπεδούχοι δε θέλουν να χάσουν και να μπλέξουν σε περιπέτειες. Το σημερινό ματς είναι το πρώτο εντός έδρας για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος δεν υπολογίζει τους Αμπντούν, Βεργώτη, Καλί, Μπατιόν και Μπαλάφα. Από την πλευρά του, ο Καραγεωργίου υπολογίζει εκ νέου τον Καλτσά και τον Γιορέντε, όμως εκτός είναι οι Βαλιός, Σπυρόπουλος, Μάρκοβιτς και Χογκ.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου

Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης 2-0

Στους ρυθμούς του εξαιρετικού Πλατανιά… χόρεψε ο Αστέρας Τρ. στα Περιβόλια! Με γκολ των Γουνδουλάκη (ένα από τα ωραιότερα που έχουμε δει φέτος) και του Ανγκούλο, οι Χανιώτες νίκησαν 2-0 τους Αρκάδες!


Λεβαδειακός-Πανθρακικός 1-1

Ο Σιδηρόπουλος έδωσε ένα πέναλτι-φάντασμα στον Λεβαδειακό με το οποίο άνοιξε το σκορ, απέβαλε τον Τσιάρα και χάρισε την κόκκινη στον Μερεμπασβίλι, αλλά ο Πανθρακικός πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).


Παναθηναϊκός-Ξάνθη 0-1

Γεμάτη Λεωφόρος, Λέτο στις εξέδρες, αλλά... κηδεία στο χορτάρι! Η εντυπωσιακή Ξάνθη και η λανθασμένη απόφαση του Μάνταλου να αποβάλλει νωρίς τον Ζέκα, έφεραν την ήττα για τον Παναθηναϊκό (1-0). 



Κυριακή 7 Φεβρουαρίου

Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα 15:00 (Novasports 2)
Ατρόμητος-ΑΕΚ 17:15 (Novasports 2)
Βέροια-Καλλονή 17:15 (Novasports 7)
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 19:30(Novasports 1)

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου

Πανιώνιος-Παναιτωλικός 19:30 (Novasports 1)

Η επόμενη (22η) αγωνιστική

Σάββατο (13/02)
Ατρόμητος-Βέροιας 15:00 (Novasports 3)
Πανθρακικός-Πλατανιάς 17:15 (Novasports 3)
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 19:30 (Novasports 1)

Κυριακή (14/02)
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 15:00 (Novasports 2)
Καλλονή-Πανιώνιος 17:15 (Novasports 3)
Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 17:15 (Novasports 2)
ΠΑΟΚ-Ηρακλής 19:30 (Novasports 1)

Δευτέρα (15/02)
Skoda Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης 19:30 (Novasports 1)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Καραϊσκάκη κάστρο, χωρίς ζημιά από… Τζαβέλλα!!!


Καραϊσκάκη κάστρο, χωρίς ζημιά από… Τζαβέλλα!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος βλέπει στο sport-fm.gr από μία άλλη ματιά το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

• Φαντάζομαι πως όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού που θα πάνε απόψε στο Καραϊσκάκη έχουν αντιληφθεί ότι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι, από κάθε πλευρά.

• Με το παραμικρό αντικείμενο, όχι φωτοβολίδα, αλλά μπουκάλι η, αναπτήρας, που θα πέσει στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής θα διακόψει οριστικά το παιχνίδι εις βάρος του Ολυμπιακού, βάσει του σχετικού φαιδρού κανονισμού της ΕΠΟ και υπό την πίεση των δηλώσεων των πολιτειακών παραγόντων, που συνεχώς εδώ και καιρό "στοχεύουν" προς οτιδήποτε αφορά Ολυμπιακό.

• Ήδη ο Ολυμπιακός έχει καμπάνα μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για ρίψη δύο…πυρσών στο παιχνίδι του στη Βέροια κι απειλείται πάρα πολύ σοβαρά με καμπάνα δύο ακόμη αγωνιστικών για ρίψη…αναπτήρα στο παιχνίδι του στον Πλατανιά (η αποχή των δικηγόρων είναι που έχει καθυστερήσει την υπόθεση).

• Με τιμωρία του Ολυμπιακού κι από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι ο ημιτελικός του Κυπέλλου, κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν χωρίς κόσμο στο Καραϊσκάκη! Αρκούν αυτά;

• Καταλαβαίνω ότι απόψε θα υπάρχει στην ομάδα του ΠΑΟΚ ένα κόκκινο πανί για την εξέδρα του Ολυμπιακού, ο Τζαβέλας, που πρώτη φορά θα μπει στο Καραϊσκάκη από τον περιβόητο αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού.

• Το να γιουχαϊστεί ένας παίκτης είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Όμως δεν είναι μέσα στο ποδόσφαιρο η εκτόξευση αντικειμένων κατά οποιουδήποτε. Αν κάνει το λάθος η εξέδρα του Ολυμπιακού κι επικεντρωθεί με παραβατικό τρόπο στον Τζαβέλα, ο μοναδικός ζημιωμένος θα είναι ο Ολυμπιακός. Κι όποιος δεν το καταλαβαίνει, κάνει κακό στον Ολυμπιακό.

• Για να είμαστε δίκαιοι, ο ΠΑΟΚ στον α΄ γύρο φιλοξένησε άριστα την αποστολή του Ολυμπιακού, αλλά κι η κερκίδα στην Τούμπα δεν "ξέφυγε". Καλή ήταν η φιλοξενία της αποστολής του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ και πέρσι, που είχε ανέβει στην Τούμπα κι ο Μαρινάκης. Όπως άριστα είχε φιλοξενήσει πέρσι κι ο Ολυμπιακός την αποστολή του ΠΑΟΚ.

• Ο Ολυμπιακός είναι αποδεδειγμένα η πρώτη ελληνική ομάδα που ξέρει να οργανώνει στο Καραϊσκάκη ντέρμπι ελληνικού πρωταθλήματος σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ. Και σα σύλλογος, αλλά και σαν εξέδρα. Και αυτό ακριβώς πρέπει να γίνει κι απόψε. Τίποτα λιγότερο!

• Ασφαλώς κι η ομάδα θέλει να είναι καμίνι το Καραϊσκάκη, για να βοηθήσει σε μία μεγάλη νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου όπως ο ΠΑΟΚ. Ασφαλώς και το Καραϊσκάκη πρέπει να είναι κάστρο! Με τον κόσμο δίπλα στην ομάδα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, και στα καλά και στα δύσκολα κομμάτια του παιχνιδιού. Γιατί ο αντίπαλος θα έρθει να κλέψει αποτέλεσμα-κι αυτό είναι πιο εύκολο για τον ίδιο και πιο δύσκολο για εσένα, από το να έρθει να κτυπήσει στα ίσα το ματς…

• Πρωτίστως σε αυτά τα ντέρμπι μετράει να έρθει η νίκη. Κι άμα διασφαλίσεις τη νίκη, κάνεις το επόμενο βήμα. Δεν εκβιάζεις πράγματα σε τέτοια ματς, γιατί κινδυνεύεις να την πατήσεις άσχημα. Ούτε λες μεγάλα λόγια, ούτε υποτιμάς τον αντίπαλό σου.

• Μπαίνεις στο γήπεδο, τα δίνεις όλα, σκίζεσαι, κάνεις τη δουλειά σου, παίρνεις αυτό που θέλεις και μετά πες ό,τι θες. Αν, όμως,δεν σκιστείς επί 90 λεπτά, πολύ απλά δεν θα πάρεις αυτό που θέλεις…
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Κομάντο» στο Φάληρο!!


«Κομάντο» στο Φάληρο!

Έτοιμος να παλέψει το απαιτητικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό παρουσιάζεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αγωνιστεί με τη φανέλα… παραλλαγής απόψε στο Καραϊσκάκη.

Ως μεγάλο αουτσάιντερ του αποψινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη αντιμετωπίζεται ο ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς έχουν αρκετά προβλήματα, κυρίως τραυματισμών και σήμερα θα παραταχθούν στο φαληρικό γήπεδο με εννιά απουσίες!

Ο Ιγκόρ Τούντορ καλείται να διαχειριστεί αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες του αναλογούν για ένα καλό αποτέλεσμα στην 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Βελλίδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηησαΐα και Τζαβέλλα.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Τζιόλης με τον Τσίμιροτ, ενώ στα πλάγια θα είναι οι Πέλκας και Μακ. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν Αθανασιάδης και Μπερμπάτοφ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σιαμπάνης, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Σάμπο, Γκολάσα, Δημητριάδης και Κάκκος. Εκτός έμειναν οι Γλύκος, Χαρίσης, Λέοβατς, Κοροβέσης, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Μελίσσας, Κωνσταντινίδης και Μυστακίδης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν ξεχνά!!!


Δεν ξεχνά!

Νίκη για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 και να πάρει ρεβάνς για την περσινή του ήττα στο Καραϊσκάκη, επιβεβαιώνοντας την φετινή υπεροχή του θέλει απόψε κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός.


Τεράστια είναι η διαφορά που χωρίζει τον Ολυμπιακό από τον ΠΑΟΚ σε βαθμολογικό επίπεδο.

Οι Πειραιώτες προπορεύονται με 24 βαθμούς έναντι των Θεσσαλονικέων, ενώ παράλληλα το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Μάρκο Σίλβα δείχνει πως βρίσκει τα πατήματά της εν όψει των κρίσιμων αγώνων με την Άντερλεχτ και ο Τούντορ καλείται να διαχειριστεί μία δύσκολη κατάσταση στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.

Όλα αυτά όμως μπορεί να αποτελέσουν παρελθόν σε ένα ντέρμπι, όπως είναι το αποψινό στο Καραϊσκάκη για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, με τους «ερυθρόλευκους» να δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν επίδειξη δύναμης απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά» και να χαρίσουν μία μεγάλη νίκη στον κόσμο της ομάδας που θα βρεθεί σήμερα στο φαληρικό γήπεδο.

Από την πλευρά του, ο Σίλβα δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, κρατώντας τον Ζντιέλαρ ως βασικό και τον Μποτία να παίζει στο κέντρο της άμυνας.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβα και Μαζουακού.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ζντιέλαρ και Μιλιβόγεβιτς, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Ντουρμάζ και ο Πάρντο. Οργανωτικό ρόλο θα έχει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μπουχαλάκης, Ντα Κόστα, Φουστέρ, Κασάμι, Κολοβός, Πουλίδο και Σεμπά. Εκτός είναι οι Ερνάνι και Καμπιάσο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

ΑΕΚ για… 10!!


ΑΕΚ για… 10!

Στην έδρα που προ τριετίας σφραγίστηκε ο υποβιβασμός της, το Περιστέρι, η ΑΕΚ θέλει να διευρύνει στα δέκα ματς το απόλυτό της μέσα στο 2016 κόντρα στον Ατρόμητο. Ερωτηματικά για το σχήμα Πογέτ.


Συνέχεια στην εντυπωσιακή της πορεία στο 2016, όπου μετρά εννιά νίκες σε ισάριθμα ματς, θέλει να δώσει η ΑΕΚ σήμερα στο Περιστέρι.

Η «Ένωση» κοντράρεται με τον Ατρόμητο (17:15, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) στο γήπεδο όπου πριν από τρία χρόνια σφραγίστηκε η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της, με τον υποβιβασμό της ομάδας.

Βέβαια, από εκείνο το σημείο κι έπειτα η ΑΕΚ έχει διαρκώς ανοδική πορεία κι αυτή θέλει να συνεχίσει, αυξάνοντας παράλληλα τη διαφορά της από τον δεύτερο Παναθηναϊκό στους επτά βαθμούς κι ενδεχομένως από τον ΠΑΟΚ (που είναι στο -8 και δοκιμάζεται στο «Καραϊσκάκη» από τον Ολυμπιακό).

Απέναντι στον παλιόφιλο Τραϊανό Δέλλα, ο διάδοχός του Γκουστάβο Πογέτ δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο πολύτιμους παίκτες, τον τιμωρημένο Σιμόες και τον τραυματία Μπαρμπόσα, ενώ μολονότι ο Βάργκας συμπεριλήφθηκε στην 19μελή αποστολή δεν είναι βέβαιο πως θα είναι σε θέση να παίξει (τουλάχιστον από την αρχή) μετά το διάστρεμμα που υπέστη την Πέμπτη. Επίσης εκτός μάχης είναι και ο Κορδέρο, που υπολογιζόταν για το βασικό σχήμα από τη στιγμή της τιμωρίας του Σιμόες.

Ο Ανέστης θα είναι και πάλι στο τέρμα, με τους Γκάλο και Ντίντακ να επιστρέφουν στα άκρα της άμυνας, τον Κολοβέτσιο στόπερ και παρτενέρ του έναν εκ των Άρθο και Λαμπρόπουλου. Στο χώρο του κέντρου ο Ζουκουλίνι θα είναι αμυντικό χαφ, με εσωτερικούς μέσους τους Γιόχανσον και Μάνταλο, ενώ στην επίθεση ο Αραβίδης και ο Τζεμπούρ έχουν εξασφαλισμένες τις δύο θέσεις, με την τρίτη να καλύπτεται από τον Βάργκας, αλλά τον Μπουονανότε να είναι σε… εγρήγορση εφόσον ο Βενεζουελάνος δεν μπορεί να προσφέρει. Ο Ουρουγουανός προπονητής θα περιμένει τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της επιθετικής του γραμμής μέχρι την τελευταία στιγμή.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί και οι Τζανετόπουλος και Βασιλαντωνόπουλος. Ένας εξ αυτών αναμένεται να «κοπεί» για να βγει η 18άδα, με επικρατέστερο τον πρώτο. Εκτός κι αν τελευταία στιγμή κριθεί πως ο Βάργκας δεν είναι σε θέση ούτε να βρίσκεται στον πάγκο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανέστης: «Δυνατό κρας τεστ το ντέρμπι με Ολυμπιακό»


Ανέστης: «Δυνατό κρας τεστ το ντέρμπι με Ολυμπιακό»

«Είναι σημαντικό να κερδίσουμε τον Ατρόμητο και να πάμε με νίκη στο ντέρμπι που ακολουθεί», είναι το μήνυμα του Γιάννη Ανέστη εν όψει του σημερινού αγώνα της ΑΕΚ στο Περιστέρι.

Το σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι απασχολεί τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Γιάννης Ανέστης, ο οποίος στη συνέχεια παραδέχθηκε τις δυσκολίες που έχει για την «Ένωση» το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 25χρονος τερματοφύλακας στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News»

Για το νικηφόρο σερί της ΑΕΚ και το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο: «Προερχόμαστε από ένα πολύ σημαντικό σερί νικών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μέσα στο 2016 και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί, μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, αλλά σε κάθε περίπτωση μας δημιουργεί έξτρα ευθύνες. Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι είναι σαφέστατα ένα από τα πλέον δύσκολα της χρονιάς και δεν μας παραπλανά η χαμηλή βαθμολογική θέση του αντιπάλου μας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι μία από τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος.

Ούτως ή άλλως γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα ματς και ότι σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να επιβεβαιώνουμε την ποιότητά μας και την ανταγωνιστικότητά μας ως ομάδα, αλλά και τη βελτίωση που έχουμε δείξει».

Για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Στο ποδόσφαιρο δίνεις εξετάσεις και κρίνεσαι σε κάθε αγώνα και σε κάθε λεπτό που συμμετέχεις. Από εκεί και πέρα, θα είναι σημαντικό να κερδίσουμε και να πάμε με νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί και θα είναι ένα ακόμη πιο δυνατό κρας τεστ για εμάς. Σε καμία περίπτωση δεν θα έχουμε στο μυαλό μας την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου, αφού προέχει το ματς με τον Ατρόμητο. Έχουμε μάθει πλέον να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια όπως έρχονται, χωρίς διακρίσεις» .
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ευχές Παναθηναϊκού σε Καλάθη!!


Ευχές Παναθηναϊκού σε Καλάθη

Γενέθλια στη... Ρόδο κάνει σήμερα ο Νικ Καλάθης. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού κλείνει τα 27 και δέχτηκε τις ευχές της ΚΑΕ λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τον Κολοσσό.







Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Panathinaikos BC (@paobcgr) στις




*Πηγή: sport-fm.gr*