Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Σκουρτόπουλος: «Έχει αλλάξει πρόσωπο από τα Χριστούγεννα το Ρέθυμνο»


Σκουρτόπουλος: «Έχει αλλάξει πρόσωπο από τα Χριστούγεννα το Ρέθυμνο»

Στην πολύ καλή επιθετική ημέρα του Ρεθύμνου απέδωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τη νίκη επί του Αρκαδικού.

Ικανοποιημένος και με το παραπάνω ήταν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά τη νίκη του Ρεθύμνου επί του Αρκαδικού, με τον Έλληνα κόουτς να ελπίζει πως οι Κρητικοί στη συνέχεια θα πάρουν και ένα ροζ φύλλο μακριά από την έδρα τους.

«Εύχομαι να καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους κατά την διάρκεια της χρονιάς. Όσον αφορά το παιχνίδι νομίζω πως ήμασταν σε μία καλή επιθετικά μέρα όπως σχεδόν πάντα μέσα στο γήπεδο μας. Είναι φυσιολογικό γιατί διαθέτουμε μία ομάδα με ταλέντο. Το μόνο που έχουμε να αντιπαρέλθουμε, γιατί η ομάδα από τα Χριστούγεννα και μετά σίγουρα έχει αλλάξει πρόσωπο, είναι την πίεση του ότι πρέπει να κερδίσουμε κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια ώστε να μην μπούμε σε περιπέτειες. Ακόμα δεν έχουμε κάνει εκτός έδρας νίκη, η οποία θα μας δώσει την ανάσα και θα μας βγάλει από τα προβλήματα. Συνεχίζουμε στο ίδιο τέμπο. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το ακέραιο εντός έδρας και ταυτόχρονα να κατακτήσουμε και κάποια νίκη εκτός», δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Ο Σταύρος Σχίζας, από τη μεριά του, είπε: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο οι αντίπαλοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά, το οποίο το περιμέναμε. Ήταν και για τους δύο μας τελικός. Πιστεύω ότι το ματς κρίθηκε στο 3ο δεκάλεπτο. Οι δύο βαθμοί είναι που μετρούν. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, να πάρουμε όσους βαθμούς χρειάζονται για να εξασφαλίσουμε αρχικά την παραμονή στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: