Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Έφυγε με… πονοκέφαλο η Μπάγερν!! (video)


Έφυγε με… πονοκέφαλο η Μπάγερν (video)

Σα να μην πέρασε μια μέρα. Η Λεβερκούζεν κράτησε στο 0-0 τη Μπάγερν στο «Bay Arena», με τους Βαυαρούς να χάνουν μεγάλη ευκαιρία να αυξήσουν τη διαφορά τους (+8) από την Ντόρτμουντ, που επίσης γκέλαρε.

Τώρα ήταν η σειρά της Ντόρτμουντ να χαμογελάσει. Η Λεβερκούζεν κράτησε στο 0-0 στην έδρα της την Μπάγερν, η οποία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την γκέλα που έκαναν νωρίτερα οι Βεστφαλοί στο Βερολίνο και να αυξήσει την διαφορά της από το +8.

Πολύ καλό ματς στη «Bay Arena» με τις «ασπιρίνες» να μη φοβούνται την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα και να παίζουν στα ίσα. Μάλιστα, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Η Μπάγερν είχε σχετικά προβληματική εικόνα κι έγινε απειλητική κυρίως από αντεπιθέσεις, τις οποίες δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά ο Λεβαντόφσκι. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τσάμπι Αλόνσο στο 84’.



Έτσι, η Λεβερκούζεν έμεινε στην 5η θέση με 32 βαθμούς, ενώ η Μπάγερν συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα μετά από 20 αγωνιστικές έχοντας 53.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: