Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Μπερμπάτοφ για… Αμερική και Κίνα!!


Μπερμπάτοφ για… Αμερική και Κίνα!

Δύο διαφορετικά δημοσιεύματα από την Αγγλία και την Ισπανία υποστηρίζουν ότι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων από την Κίνα και τις ΗΠΑ, αντίστοιχα.

Αν και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έχει επανειλημμένως διαψεύσει τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ για άλλη ομάδα, νέα δημοσιεύματα στην Αγγλία και την Ισπανία υποστηρίζουν ότι απασχολεί ομάδες από την Κίνα και τις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, η «AS» φιλοξενεί δηλώσεις του γενικού διευθυντή του αμερικάνικου πρωταθλήματος, Λούις Κουκάτι, ο οποίος αποκαλύπτει ότι Φορντ Λόντερντεϊλ Στράικερς, τη Δευτέρα θα ανακοινώσουν την απόκτηση ενός σούπερ σταρ. «Οι πιο πιθανές επιλογές είναι ο Βούλγαρος επιθετικός Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Μονακό, Ματέους Καρβάλιο», γράφει το σχετικό δημοσίευμα και προσθέτει

«Ο Μπερμπάτοφ παίζει τώρα στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, αλλά περνάει δύσκολες στιγμές στην Ελλάδα. Η κατάσταση είναι άβολη και θα μπορούσε να καταλήξει στο NASL. O Καρβάλιο έπαιξε πέρσι στη Μονακό ως δανεικός και τελικά δεν υπέγραψε σε καμία ομάδα λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων. Τον Ιανουάριο, όλα τα προβλήματα λύθηκαν και ο 23χρονος μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα. Στη Βραζιλία, υποθέτουν πως θα μετακομίσει στους Στράικερς. Φαίνεται πως ο σταρ θα είναι ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, αλλά και ο Μπερμπάτοφ είναι επίσης μια επιλογή».

Από την πλευρά της, η «Sun» υπογραμμίζει πως ο 35χρονος επιθετικός έχει πρόταση στα χέρια του πρόταση από κινεζικό σύλλογο. «Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δέχθηκε και αυτός μία προσφορά, έτσι ώστε να φύγει από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ», αναφέρει σχετικά το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: