Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Έχουν και οι «μικροί» μάχες…!!


Έχουν και οι «μικροί» μάχες…

Το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και ο αγώνας της ΑΕΚ στο Περιστέρι συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όμως μεγάλη «μάχη» αναμένεται να υπάρξει σε Καυτανζόγλειο και Βέροια.

Χωρίς αμφιβολία όλα τα βλέμματα στην 21η αγωνιστική είναι στραμμένα στο απογευματινό παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ.

Επίσης, και ο αγώνας της ΑΕΚ στην έδρα του Ατρόμητου έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Όμως υπάρχουν άλλες δύο αναμετρήσεις σήμερα σε Καυτανζόγλειο και Βέροια, με τον Ηρακλή να επιθυμεί να βάλει τέλος στο σερί χωρίς νίκη που έχει σε τέσσερις αγώνες και την Καλλονή να παίζει το τελευταίο της χαρτί για παραμονή.

Συγκεκριμένα, στις 15:00 ο Ηρακλής υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος προέρχεται από το 3-0 από τον Ολυμπιακό μέσα στους Ζωσιμάδες. Οι Θεσσαλονικείς θα αγωνιστούν για πρώτη φορά με τον Λεοζίνιο, την ώρα που οι Ηπειρώτες θα παραταχθούν χωρίς τους Τσουκαλά και Στρούνα.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 17:15, η Βέροια υποδέχεται την Καλλονή, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όμως και οι γηπεδούχοι δε θέλουν να χάσουν και να μπλέξουν σε περιπέτειες. Το σημερινό ματς είναι το πρώτο εντός έδρας για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος δεν υπολογίζει τους Αμπντούν, Βεργώτη, Καλί, Μπατιόν και Μπαλάφα. Από την πλευρά του, ο Καραγεωργίου υπολογίζει εκ νέου τον Καλτσά και τον Γιορέντε, όμως εκτός είναι οι Βαλιός, Σπυρόπουλος, Μάρκοβιτς και Χογκ.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου

Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης 2-0

Στους ρυθμούς του εξαιρετικού Πλατανιά… χόρεψε ο Αστέρας Τρ. στα Περιβόλια! Με γκολ των Γουνδουλάκη (ένα από τα ωραιότερα που έχουμε δει φέτος) και του Ανγκούλο, οι Χανιώτες νίκησαν 2-0 τους Αρκάδες!


Λεβαδειακός-Πανθρακικός 1-1

Ο Σιδηρόπουλος έδωσε ένα πέναλτι-φάντασμα στον Λεβαδειακό με το οποίο άνοιξε το σκορ, απέβαλε τον Τσιάρα και χάρισε την κόκκινη στον Μερεμπασβίλι, αλλά ο Πανθρακικός πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).


Παναθηναϊκός-Ξάνθη 0-1

Γεμάτη Λεωφόρος, Λέτο στις εξέδρες, αλλά... κηδεία στο χορτάρι! Η εντυπωσιακή Ξάνθη και η λανθασμένη απόφαση του Μάνταλου να αποβάλλει νωρίς τον Ζέκα, έφεραν την ήττα για τον Παναθηναϊκό (1-0). 



Κυριακή 7 Φεβρουαρίου

Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα 15:00 (Novasports 2)
Ατρόμητος-ΑΕΚ 17:15 (Novasports 2)
Βέροια-Καλλονή 17:15 (Novasports 7)
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 19:30(Novasports 1)

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου

Πανιώνιος-Παναιτωλικός 19:30 (Novasports 1)

Η επόμενη (22η) αγωνιστική

Σάββατο (13/02)
Ατρόμητος-Βέροιας 15:00 (Novasports 3)
Πανθρακικός-Πλατανιάς 17:15 (Novasports 3)
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 19:30 (Novasports 1)

Κυριακή (14/02)
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 15:00 (Novasports 2)
Καλλονή-Πανιώνιος 17:15 (Novasports 3)
Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 17:15 (Novasports 2)
ΠΑΟΚ-Ηρακλής 19:30 (Novasports 1)

Δευτέρα (15/02)
Skoda Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης 19:30 (Novasports 1)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: