Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Πουλίδο: «Νίκη και για τα θύματα της Θύρας 7»!


Πουλίδο: «Νίκη και για τα θύματα της Θύρας 7»!

Τους λόγους για τους οποίους ο Ολυμπιακός οφείλει να νικήσει τον ΠΑΟΚ εξήγησε ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος τόνισε πως πρόκειται για νίκη ουσίας, γοήτρου και να αφιερωθεί στη μνήμη των θυμάτων της θύρας 7.

Τους λόγους για τους οποίους ο Ολυμπιακός οφείλει να νικήσει τον ΠΑΟΚ εξήγησε ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος τόνισε πως πρόκειται για νίκη ουσίας, γοήτρου και να αφιερωθεί στη μνήμη των θυμάτων της θύρας 7.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μεξικανός επιθετικός στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News»

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένας αγώνας στον οποίο εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Παραμένουμε αήττητοι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ελλάδα και αυτό μπορούμε να το κρατήσουμε έως το τέλος της χρονιάς. Όλοι θέλουν να μας σταθούν εμπόδιο, αλλά είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. θα κοιτάξουμε και αυτή τη φορά να είμαστε αυτοί που πρέπει και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μας ενδιαφέρει η ουσία, αλλά σε τέτοια ματς ρόλο παίζει και το γόητρο».

Για την τραγωδία της Θύρας 7: «Γνωρίζω πως είναι μια ξεχωριστή ημέρα για τον σύλλογο. Πριν από 35χρόνια, 21 φίλαθλοι έχασαν τη ζωή τους σε αγώνα του Ολυμπιακού και ένας παραπάνω λόγος που θέλουμε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι για να τους την αφιερώσουμε».

Για τα μεταγραφικά σενάρια του Ιανουαρίου: «Για μένα δεν άρχισε καλά η χρονιά. Γενικά ήταν μια δύσκολη κατάσταση γιατί είχα μείνει αρκετά πίσω και έπρεπε να καλύψω το χαμένο έδαφος. Υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα για το μέλλον μου, αλλά είμαι μια χαρά εδώ. Ήταν επιλογή μου να έρθω στον Ολυμπιακό και θέλω να πετύχω. Είναι ένας σύλλογος που πρωταγωνιστεί, που κερδίζει τίτλους και κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη. Τώρα είμαι καλύτερα, αφού ο προπονητής έχει αρχίσει να μου δίνει χρόνο συμμετοχής και αυτό θα με βοηθήσει για τη συνέχεια. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στάθηκαν δίπλα μου και θέλω να ανταποδώσω την εκτίμησή τους».

Για τη δύσκολη συνέχεια του Ολυμπιακού: «Έχουμε έναν δύσκολο μήνα μπροστά μας, πολλές υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε όπου και όταν αποφασίσει ο προπονητής μας. Δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις, το επίπεδο είναι υψηλό και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Στην Ελλάδα έχουμε παίξει 27 ματς στις δύο διοργανώσεις και δεν έχουμε ηττηθεί. Αν νομίζει κάποιος πως αυτό γίνεται τυχαία, τότε κάνει λάθος. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και το αποδεικνύει στα δύσκολα. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, στην ομάδα και ελπίζω να τα καταφέρουμε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: