Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Ανέστης: «Δυνατό κρας τεστ το ντέρμπι με Ολυμπιακό»


Ανέστης: «Δυνατό κρας τεστ το ντέρμπι με Ολυμπιακό»

«Είναι σημαντικό να κερδίσουμε τον Ατρόμητο και να πάμε με νίκη στο ντέρμπι που ακολουθεί», είναι το μήνυμα του Γιάννη Ανέστη εν όψει του σημερινού αγώνα της ΑΕΚ στο Περιστέρι.

Το σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι απασχολεί τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Γιάννης Ανέστης, ο οποίος στη συνέχεια παραδέχθηκε τις δυσκολίες που έχει για την «Ένωση» το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 25χρονος τερματοφύλακας στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News»

Για το νικηφόρο σερί της ΑΕΚ και το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο: «Προερχόμαστε από ένα πολύ σημαντικό σερί νικών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μέσα στο 2016 και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί, μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, αλλά σε κάθε περίπτωση μας δημιουργεί έξτρα ευθύνες. Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι είναι σαφέστατα ένα από τα πλέον δύσκολα της χρονιάς και δεν μας παραπλανά η χαμηλή βαθμολογική θέση του αντιπάλου μας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι μία από τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος.

Ούτως ή άλλως γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα ματς και ότι σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να επιβεβαιώνουμε την ποιότητά μας και την ανταγωνιστικότητά μας ως ομάδα, αλλά και τη βελτίωση που έχουμε δείξει».

Για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Στο ποδόσφαιρο δίνεις εξετάσεις και κρίνεσαι σε κάθε αγώνα και σε κάθε λεπτό που συμμετέχεις. Από εκεί και πέρα, θα είναι σημαντικό να κερδίσουμε και να πάμε με νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί και θα είναι ένα ακόμη πιο δυνατό κρας τεστ για εμάς. Σε καμία περίπτωση δεν θα έχουμε στο μυαλό μας την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου, αφού προέχει το ματς με τον Ατρόμητο. Έχουμε μάθει πλέον να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια όπως έρχονται, χωρίς διακρίσεις» .
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: