Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΑΕΚ για… 10!!


ΑΕΚ για… 10!

Στην έδρα που προ τριετίας σφραγίστηκε ο υποβιβασμός της, το Περιστέρι, η ΑΕΚ θέλει να διευρύνει στα δέκα ματς το απόλυτό της μέσα στο 2016 κόντρα στον Ατρόμητο. Ερωτηματικά για το σχήμα Πογέτ.


Συνέχεια στην εντυπωσιακή της πορεία στο 2016, όπου μετρά εννιά νίκες σε ισάριθμα ματς, θέλει να δώσει η ΑΕΚ σήμερα στο Περιστέρι.

Η «Ένωση» κοντράρεται με τον Ατρόμητο (17:15, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) στο γήπεδο όπου πριν από τρία χρόνια σφραγίστηκε η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της, με τον υποβιβασμό της ομάδας.

Βέβαια, από εκείνο το σημείο κι έπειτα η ΑΕΚ έχει διαρκώς ανοδική πορεία κι αυτή θέλει να συνεχίσει, αυξάνοντας παράλληλα τη διαφορά της από τον δεύτερο Παναθηναϊκό στους επτά βαθμούς κι ενδεχομένως από τον ΠΑΟΚ (που είναι στο -8 και δοκιμάζεται στο «Καραϊσκάκη» από τον Ολυμπιακό).

Απέναντι στον παλιόφιλο Τραϊανό Δέλλα, ο διάδοχός του Γκουστάβο Πογέτ δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο πολύτιμους παίκτες, τον τιμωρημένο Σιμόες και τον τραυματία Μπαρμπόσα, ενώ μολονότι ο Βάργκας συμπεριλήφθηκε στην 19μελή αποστολή δεν είναι βέβαιο πως θα είναι σε θέση να παίξει (τουλάχιστον από την αρχή) μετά το διάστρεμμα που υπέστη την Πέμπτη. Επίσης εκτός μάχης είναι και ο Κορδέρο, που υπολογιζόταν για το βασικό σχήμα από τη στιγμή της τιμωρίας του Σιμόες.

Ο Ανέστης θα είναι και πάλι στο τέρμα, με τους Γκάλο και Ντίντακ να επιστρέφουν στα άκρα της άμυνας, τον Κολοβέτσιο στόπερ και παρτενέρ του έναν εκ των Άρθο και Λαμπρόπουλου. Στο χώρο του κέντρου ο Ζουκουλίνι θα είναι αμυντικό χαφ, με εσωτερικούς μέσους τους Γιόχανσον και Μάνταλο, ενώ στην επίθεση ο Αραβίδης και ο Τζεμπούρ έχουν εξασφαλισμένες τις δύο θέσεις, με την τρίτη να καλύπτεται από τον Βάργκας, αλλά τον Μπουονανότε να είναι σε… εγρήγορση εφόσον ο Βενεζουελάνος δεν μπορεί να προσφέρει. Ο Ουρουγουανός προπονητής θα περιμένει τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της επιθετικής του γραμμής μέχρι την τελευταία στιγμή.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί και οι Τζανετόπουλος και Βασιλαντωνόπουλος. Ένας εξ αυτών αναμένεται να «κοπεί» για να βγει η 18άδα, με επικρατέστερο τον πρώτο. Εκτός κι αν τελευταία στιγμή κριθεί πως ο Βάργκας δεν είναι σε θέση ούτε να βρίσκεται στον πάγκο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: