Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Αυτοί οι ΝΒΑερς βγάζουν περισσότερα από τον MVP!! (pics)


Τα ξημερώματα της Παρασκευής (05/06) ο Στέφ Κάρι μπαίνει στην «μάχη» των τελικών του ΝΒΑ έχοντας ήδη στην κατοχή του το βραβείο του MVP της φετινής σεζόν.

Αυτοί οι ΝΒΑερς βγάζουν περισσότερα από τον MVP (pics)
Υπάρχουν όμως ορισμένοι παίκτες που… έφτασαν και δεν ακούμπησαν τα φετινά κατορθώματα του Κάρι, παρόλα αυτά κερδίζουν περισσότερα χρήματα από αυτόν και δεν θα το πιστεύατε!

Ο ηγέτης των Ουόριορς, έβαλε στην τσέπη του $10.629.213 την φετινή χρονιά, για να δούμε όμως πόσα περισσότερα κερδίζουν κάποιοι άλλοι ΝΒΑερς…

Τζαβάλ ΜακΓκι
nba_g_jmcg_cr_576x324
Ο Τζαβάλ εκτός από λατρεμένος πρωταγωνιστής στα Shaqtin a fool,  έπαιξε μόλις σε 23 ματς την φετινή σεζόν με Νάγκετς και Σίξερς και κέρδισε $11,250,000!

Αντρέα Μπαρνιάνι
andre-bargnani
Ο Ιταλός ΝΒΑερ είναι μάλλον πολύ καλά αμειβόμενος αν σκεφτεί κανείς την φετινή πορεία των Νικς, βγάζοντας αυτή τη χρονιά 12 εκ. δολάρια!

Νίκολα Πέκοβιτς
nikola-pekovic-posing
Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα των Τίμπεργουλβς, έχοντας κατά μέσο όρο 12 πόντους και 7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Αξίζει όμως τα  $12,100,000 που κέρδισε φέτος;

Ερικ Μπλέντσοου
ericbledsoe
Ο πόιντ γκαρντ των Σανς αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους του ΝΒΑ αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Στεφ Κάρι… Για τα 13εκ. δολάρια που κέρδισε φέτος όμως, μάλλον έπρεπε να τα πάει καλύτερα…

Τζος Σμιθ
josh-smith
Ο Τζος Σμιθ ήταν μια πολύ καλή λύση από τον πάγκο για τους Ρόκετς, μετά την απόκτησή του από τους Πίστονς. Με 14 εκ. δολάρια που πήρε φέτος, θα έλεγε κανείς πως έπρεπε να βοηθήσει περισσότερο.

Ομέρ Ασίκ
LOUISVILLE, KY - OCTOBER 4: Omer Asik #3 of the New Orleans Pelicans drives against Chris Bosh #1 of the Miami Heat during an NBA game on October 4, 2014 at the KFC Yum! Center in Louisville, KY. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2014 NBAE (Photo by Layne Murdoch/NBAE via Getty Images
Ο δεύτερος «πύργος» των Πέλικανς στο πλευρό του Αντονι Ντέιβις, σίγουρα αξίζει να βρίσκεται στο ΝΒΑ αλλά να αμείβεται με $14.898.938 είναι μάλλον υπερβολικό!

Τζέρεμι Λιν
kobe-bryant-wants-jeremy-lin-to-play-relentlessly1
Οι μέρες της «Linsanity» έχουν περάσει μάλλον ανεπιστρεπτί… Είναι ένας καλός πόιντ γκαρντ αλλά όχι καλύτερος του Κάρι για να φτάνει ο ετήσιος μισθός του τα $14.898.000!

Ντέιβιντ Λι
lee1
Ο Κάρι δεν μας μοιάζει με άνθρωπο που θα έλεγε κακό λόγο για συμπαίκτη του. Εμείς όμως μπορούμε! Γιατί είναι αλήθεια… Ο Λι, που φέτος ταλαιπωρήθηκε αρκετά με τραυματισμούς κέρδισε φέτος $15.012.000 μετρώντας 7,9 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 49 συμμετοχές.

Ρούντι Γκέι
hi-res-c47f9a2878bd27c37114ccc0858bf704_crop_north.
Ο άσος των Κινγκς μοιάζει να έχει το ταλέντο να διαπρέψει αλλά ακόμη δεν έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει την μεγάλη διαφορά. Σίγουρα όχι τόσο για να βγάζει 9 εκ. δολάρια περισσότερα από τον Κάρι! ($19.317,326).


Πηγή: superbasket.gr

Το σκάνδαλο της FIFA και στην G7!!

Τεράστιες διαστάσεις έχουν πάρει οι εξελίξεις στην FIFA. Μάλιστα, από τον Λευκό Οίκο δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να υπάρξει εκτενής κουβέντα επί του θέματος και στην σύνοδο κορυφής των 7 ηγετών.

Το σκάνδαλο της FIFA και στην G7!
Το σκάνδαλο στην FIFA, οι εκλογές και η παραίτηση του Σεπ Μπλάτερ είναι αλήθεια πως δεν απασχολούν μόνο όσους ασχολούνται από το ποδόσφαιρο.

Η σοβαρότητα του θέματος γίνεται ολοφάνερη και από την δήλωση του εκπρόσωπου Τύπου του Λευκού Οίκου. Ο Τζος Ίρνεστ ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τον αν απασχολούν την κυβέρνηση των ΗΠΑ οι εξελίξεις στην Παγκόσμια Ομοσπονδία και απάντησε με τέτοιο τρόπο που δείχνει ότι την… παρααπασχολούν!

Συγκεκριμένα είπε πως δεν θα του φαινόταν περίεργο το θέμα να συζητηθεί και μάλιστα εκτενώς ακόμη και στην προσεχή G7 που θα πραγματοποιηθεί στην Γερμανία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Απλά ασταμάτητη!!

Τον 20ο τίτλο Grand Slam της καριέρας της θα διεκδικήσει η Σερένα Ουίλιαμς κόντρα στη Λουτσίε Σαφάροβα το Σάββατο (6/6) μετά τη νίκη της επί της Τιμέα Μπατσίνσκι με 2-1 σετ.

Απλά ασταμάτητη!
Κοντά στο θαύμα βρέθηκε η Τιμέα Μπατσίνσκι, αλλά η Σερένα Ουίλαμς ήταν απλά αδύνατο να χάσει. Η 33χρονη Αμερικανίδα επιβλήθηκε με 2-1 σετ της Ελβετίδας αντιπάλου της, η οποία μεν πήρε το πρώτο σετ, αλλά κατέρρευσε μετά τα μισά του δευτέρου.

Είναι χαρακτηριστικό πως εκείνη τη χρονική στιγμή η Ουίλιαμς υπολειπόταν ένα σετ και ένα game της Μπατσίνσκι (2-3), όμως ήταν σαρωτική στη συνέχεια και πήρε τα επόμενα 10 games για να φτάσει στην τελική νίκη. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά στο φετινό γαλλικό Grand Slam που η Ουίλιαμς χάνει το πρώτο σετ, αφού κάτι ανάλογο είχε συμβεί και απέναντι στις Άννα-Λένα Φρίντσαμ, Βικτόρια Αζαρένκα και Σλόαν Στίβενς σε προηγούμενους γύρους.

Έτσι, το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης τις τελευταίες 116 εβδομάδες προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό του Ρολάν Γκαρός όπου το ερχόμενο Σάββατο (6/6) θα αντιμετωπίσει την Λουτσίε Σαφάροβα, η οποία νίκησε νωρίτερα την Άνα Μαρία Ιβάνοβιτς με 2-0 σετ.

Εκεί θα έχει την ευκαιρία να πάρει τον 20ο τίτλο της καριέρας της σε τουρνουά Grand Slam και τρίτο συνολικά στο Ρολάν Γκαρός, όπου είχε βρεθεί επίσης στην κορυφή το 2002 και το 2013 στις μοναδικές συμμετοχές της στον τελικό στο Παρίσι.

Η μοναδική της ήττα τη φετινή χρονιά σημειώθηκε στο τουρνουά Masters της Μαδρίτης από την Πέτρα Κβίτοβα, ενώ έχει κατακτήσει και το προηγούμενο Grand Slam της χρονιάς στο Αυστραλιανό Open. *Πηγή: sport-fm.gr*

Θέλει να μπει δυνατά η Μπελιμπασάκη!

Σε δύο αγωνίσματα θα εμφανιστεί το ερχόμενο Σάββατο στα «Χανιά 2015» η Μαρία Μπελιμπασάκη, ήτοι στα 100 και στα200 μέτρα.

Θέλει να μπει δυνατά η Μπελιμπασάκη
Η κορυφαία 200άρα των τελευταίων ετών στην Ελλάδα θέλει να ξεκινήσει δυνατά τη θερινή σεζόν, κάτι που σημαίνει πως στο ντεμπούτο της στον ανοιχτό θα «κυνηγήσει» με τη μία το όριο συμμετοχής για στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου.

«Είμαι πολύ καλά. Χρειάστηκε να μείνω πίσω στους αγώνες, καθώς είχα μια ενόχληση στη μέση. Στόχος για μένα είναι στα Χανιά να ‘πιάσω’ το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα 200 μέτρα. Παρόλα αυτά, πιστεύω πως μπορώ να τρέξω πολύ γρήγορα και στα 100 μέτρα. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω αν θα είμαι σε θέση να ‘κυνηγήσω’ μια επίδοση κάτω από το 11.33, που είναι το όριο», τόνισε η ίδια η Κρητική πρωταθλήτρια.

Πριν από τη διοργάνωση της κινεζικής πρωτεύουσας, η Μπελιμπασάκη θα συμμετάσχει και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων του Ηρακλείου, 20-21 του μήνα. «Θα γυρίσω για λίγες ημέρες στην Αθήνα κι έπειτα θα κατέβω στην Κρήτη για το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας μου, πριν από τη διοργάνωση του Ηρακλείου», συμπλήρωσε..

Στα «Χανιά 2015» θα κάνει το ντεμπούτο της στη θερινή σεζόν και η Ανδριάνα Φέρρα στα 200 μέτρα, ώστε να «κυνηγήσει», επίσης, το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μιλιβόγεβιτς όλος δικός του!!

Συνεχίζει στο Λιμάνι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την Άντερλεχτ για την απόκτηση του Σέρβου μέσου, ο οποίος αγωνιζόταν με την μορφή δανεισμού στους «ερυθρόλευκους».

Μιλιβόγεβιτς όλος δικός του!
Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν ευχαριστημένοι από την εικόνα του Σέρβου μέσου -που ήταν δανεικός από τους Βέλγους- και κινήθηκαν για την απόκτησή του.
Τελικά, τα κατάφεραν. Η Άντερλεχτ, το βράδυ της Πέμπτης, έδωσε το «ok» και έκλεισε το deal. Έτσι, ο Μιλιβόγεβιτς θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να φορά την φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ μένει να γνωστοποιηθεί η διάρκεια του συμβολαίου του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Λούκα Μιλιβόγεβιτς από την Άντερλεχτ».

Το τουϊτάρισμα της Άντερλεχτ: 






*Πηγή: sport-fm.gr*

Επέστρεψε με… φόρα ο Ηρακλής!

Στην Θεσσαλονίκη επέστρεψε το μεσημέρι της Πέμπτης η αποστολή του Ηρακλή, με τον Σπύρο Παπαθανασάκη να μοιάζει… φουριόζος να προετοιμάσει την επόμενη μέρα του Γηραιού στη Σούπερ Λίγκα.

Επέστρεψε με… φόρα ο Ηρακλής
Πώς να μη το χαρούν! Παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση του Ηρακλή επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη από την Κόρινθο, μετά το παιχνίδι με την Παναχαϊκή που τους χάρισε και τυπικά την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα και η ικανοποίηση ήταν κάτι παραπάνω από φανερή.

Η επιστροφή του Γηραιού στη μεγάλη κατηγορία έχει ξεσηκώσει κύματα ενθουσιασμού στις τάξεις της ομάδας και όλοι περιμένουν το… πάρτι που θα στηθεί στην τελευταία αγωνιστικό των πλέι οφ, όταν θα έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την άνοδο μαζί με τον κόσμο τους στο Καυτανζόγλειο.

inner

inner

inner

inner

Μέχρι τότε, όμως, ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν αφήνει τους παίκτες του να χαλαρώσουν. Οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο ματς κόντρα στην Παναχαϊκή έκαναν κανονικά προπόνηση, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία αμέσως μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Για ακόμα μια φορά, ιδιαίτερα εκδηλωτικός ήταν ο πρόεδρος των «κυανόλευκων», ο οποίος τόνισε πως μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσει το θέμα των ανανεώσεων. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το επίτευγμα της ομάδας του, λέγοντας στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο:

«Θέλω με όλη την καρδιά μου η ομάδα να φτάσει εκεί που πρέπει. Δώσαμε χαρά σε όλο τον κόσμο που μας στηρίζει. Πιστεύω θα κάνουμε μια μικρή γιορτή», ενώ για τον κόσμο είπε: «Είναι ο καλύτερος κόσμος της Ελλάδος. Η ομάδα χθες ήθελε λίγη ώθηση και την είχε από τον κόσμο που ήταν εκεί. Αυτοί που θα έρθουν θα είναι σοβαροί».

inner

Μάλιστα, δεν αποχωρίστηκε ούτε τώρα το κασκόλ με τα χρώματα του Ηρακλή για το οποίο σχολίασε: «Δεν το αφήνω ποτέ. Θα είναι ακόμα και στον τάφο μου».

Για τις ανανεώσεις, είπε: «Πρώτα οι δικοί μας παίκτες και μετά άλλοι. Το είχα πει από το καλοκαίρι. Αύριο θα πρέπει να τελειώσουμε με το θέμα αυτό. Η ομάδα θέλω να χτυπάει Ευρώπη κάθε χρόνο».

Σχετικά με τις συζητήσεις που έχει με την Turkish Airlines τόνισε: «Χθες είχαμε ένα προγραμματισμένο ραντεβού αλλά λόγω των υποχρεώσεων με την ομάδα δεν πραγματοποιήθηκε». *Πηγή: sport-fm.gr*

Πλήρωσε «χοντρά» η FIFA για το χέρι του Ανρί!!

Ποσό που εικάζεται πως φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει, παραδέχθηκε ο Τζον Ντιλέινι πως πλήρωσε η FIFA στην Ιρλανδική Ομοσπονδία για το περίφημο χέρι του Ανρί!

Πλήρωσε «χοντρά» η FIFA για το χέρι του Ανρί!
Ίσως πρόκειται για το πιο σκανδαλώδες χέρι στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου μετά από εκείνο του «θεού», όταν ο Μαραντόνα σκόραρε σε βάρος της Αγγλίας στο Μουντιάλ του 1986.

Στην περίπτωση του Τιερί Ανρί δεν αφορούσε παιχνίδι της τελικής φάσης, αλλά play-off πρόκρισης στην ευρωπαϊκή ζώνη για τη διοργάνωση του 2010. Η φιναλίστ τέσσερα χρόνια νωρίτερα Γαλλία βρίσκεται σε δεινή θέση και χρειάζεται να σκοράρει σε βάρος της Ιρλανδίας για να είναι εκείνη που θα ταξιδέψει στη Νότια Αφρική.

Ο Τιερί Ανρί γίνεται ο σκόρερ και ο ήρωας που θα σώσει τους «τρικολόρ» από το σοκ, αλλά τη στιγμή που ο ίδιος, οι συμπαίκτες του και χιλιάδες Γάλλοι στις εξέδρες παραληρούν, οι ποδοσφαιριστές του ΕΪΡΕ διαμαρτύρονται σαν τρελοί. Το ριπλέι δεν λέει ψέματα και τους δικαιώνει απόλυτα. Ο Ανρί έχει χρησιμοποιήσει ξεκάθαρα το χέρι του και η FIFA έρχεται αντιμέτωπη με μια σκανδαλώδη απόφαση που αφήνει άδικα εκτός συνέχειας τους Ιρλανδούς.




Όπως παραδέχθηκε σε συνέντευξή του ο εκτελεστικός διευθυντής της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας, Τζον Ντιλέινι, υπήρξε εξωδικαστική συμφωνία με τη FIFA, με την οποία οι αδικημένοι της υπόθεσης «τσέπωσαν» ένα ποσό που εικάζεται πως ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ με αντάλλαγμα τη σιωπή τους.

Οι Ιρλανδοί ήταν διατεθειμένοι να προχωρήσουν την υπόθεση κι επισκέφθηκαν τα γραφεία της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας για να γνωστοποιήσουν τις προθέσεις του. Πρακτικά μπορεί να μην είχαν πιθανότητες βάσει κανονισμών να δικαιωθούν και να πάνε αντί της Γαλλίας στο Μουντιάλ, οι συνέπειες όμως για την αξιοπιστία του προϊόντος θα ήταν πολύ μεγαλύτερες για τη FIFA.

Σε μια προσπάθεια λοιπόν να «χρυσώσουν» το… χάπι, ο Μπλάτερ και οι συνεργάτες του τέσσερις ημέρες μετά την πρώτη συνάντηση, επανήλθαν με μια πρόταση την οποία οι Ιρλανδοί δεν θα μπορούσαν να αρνηθούν. Πέντε εκατομμύρια ευρώ… Ο Ντιλέινι παραδέχθηκε το «ντιλ», ξεκαθαρίζοντας πως ήταν απόλυτα νόμιμη, αλλά εξ αιτίας ρήτρας εμπιστευτικότητας δεν μπορεί να αποκαλύψει το ποσό που μπήκε στο ταμείο της ομοσπονδίας. 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Επιστολή σε Κοντονή από την ΚΑΕ ΠΑΟ!!

Την παρουσία του Σταύρου Κοντονή στους αγώνες των τελικών της Α1 ζήτησε μέσω επιστολή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ παράλληλα επιθυμεί να βρεθούν οι ένοχοι για τον εμπρησμό στο όχημα του Χ. Παναγιώτου.

Επιστολή σε Κοντονή από την ΚΑΕ ΠΑΟ!
Επίσημη πρόσκληση στον Σταύρο Κοντονή, ώστε να είναι παρών στους αγώνες των τελικών της Α1, έκανε την Πέμπτη (4/6) η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω επιστολής της με αποδέκτη τόσο στον υφυπουργό Αθλητισμού, όσο και τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση και τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Χαλβατζάκη.

Στη συνέχεια οι «πράσινοι» ζήτησαν να βρεθούν οι ένοχοι για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του Χρήστου Παναγιώτου, ενώ μάλιστα είναι διατεθειμένοι να παραθέσουν στοιχεία μέσω των οποίων θα αποδείξουν πως υπήρξε στοχοποίηση του Έλληνα ρέφερι από μία συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Σε συνέχεια της από 2/6/2015 ανακοίνωσης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε την Πέμπτη (4/6/2015) επιστολές προς τους κ.κ Γιάννη Πανούση (Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη), Σταύρο Κοντονή (Υφυπουργό Αθλητισμού) και Γιώργο Χαλβατζάκη (Πρόεδρο ΔΣ ΕΣΑΚΕ).

Μέσα από τις επιστολές αυτές η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αιτείται επισήμως την παρουσία του κ. Κοντονή σε όλους τους αγώνες της σειράς των τελικών, προκειμένου να έχει ιδίαν άποψη για την ατμόσφαιρα στη διάρκεια των αγώνων αλλά και τη διενέργεια πλήρους ελέγχου ντόπινγκ (αίμα και ούρα) σε όλους τους αθλητές.

Επίσης ζητά να υπάρξει ενδελεχής έρευνα και να βρεθούν οι ένοχοι του εμπρησμού του αυτοκινήτου του διαιτητή κ. Χρήστου Παναγιώτου, καθώς τέτοιες ενέργειες απ’ όπου κι αν προέρχονται είναι καταδικαστέες από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, παραθέτοντας ταυτόχρονα στοιχεία μέσω των οποίων φαίνεται ότι υπήρξε στοχοποίηση του διαιτητή από συγκεκριμένη κατεύθυνση
».

Πρώτη φορά σε τελικό!!

Στον πρώτο τελικό Grand Slam της καριέρας της θα συμμετάσχει η Λούτσιε Σαφάροβα, καθώς επικράτησε με 2-0 σετ της Άνα Μαρία Ιβάνοβιτς στο Ρολάν Γκαρός.

Πρώτη φορά σε τελικό!
Την πρώτη της συμμετοχή σε τελικό Grand Slam θα κάνει η Λούτσιε Σαφάροβα. Η 28χρονη επιβεβαίωσε την ανοδική πορεία της τον τελευταίο χρόνο νικώντας με 2-0 σετ την Άνα Μαρία Ιβάνοβιτς στα ημιτελικά του Ρολάντ Γκαρός. Έτσι, θα γίνει παράλληλα και η πρώτη Τσέχα τενίστρια που φτάνει μέχρι τον τελικό του γαλλικού Grand Slam μετά την Χάνα Μαντλίκοβα που τα κατάφερε το 1981.

Η Ιβάνοβιτς φάνηκε να έχει τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο σετ, καθώς προηγήθηκε με 5-2 games. Όμως η Σέρβα αγαπημένη του Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ χαλάρωσε στο σερβίς και επέτρεψε στην αντίπαλό της να κάνει τη μεγάλη αντεπίθεση. Μάλιστα η Σαφάροβα πήρε τα επόμενα πέντε games κάνοντας δύο συνεχόμενα break και ολοκλήρωσε την ανατροπή παίρνοντας το πρώτο σετ με 7-5.

Στη συνέχεια έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της δεν άργησε να πάρει σημαντικό προβάδισμα «σπάζοντας» το σερβίς της Ιβάνοβιτς στο τρίτο game και προηγήθηκε 3-1. Η Σέρβα δυσκολεύτηκε αρχικά να μείνει στο ματς, όμως εκμεταλλεύτηκε τα πολλά διπλά λάθη της Σαφάροβα και την ύστατη στιγμή μπόρεσε να κάνει το break και να φέρει το ματς στα ίσα με 5-5 games. Η Τσέχα όμως ήταν σε καλύτερη κατάσταση και πήρε τα τελευταία δύο. Έτσι έφτασε ξανά στο 7-5 και κατέκτησε τη νίκη με 2-0 σετ (7-5, 7-5).

Στον τελικό θα η Σαφάροβα αντιμετωπίσει την νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Σερένα Ουίλιαμς και την Τιμέα Μπατσίνσκι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεκατριάχρονο παιδί-θαύμα στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Στο μέλλον επενδύει η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία έκλεισε τον 13χρονο Μπρούνο Ιγκλέσιας που θεωρείται ο καλύτερος παίκτης στην ηλικία του στην Ισπανία και την περασμένη χρονιά πέτυχε 55 γκολ.

Δεκατριάχρονο παιδί-θαύμα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Τον νέο Ραούλ ελπίζει να έχει βρει στο πρόσωπου του Μπρούνο Ιγκλέσιας η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μερένχες» κινήθηκαν αστραπιαία και εξασφάλισαν τον ηλικίας 13 ετών ποδοσφαιριστή που αγωνιζόμενος για λογαριασμό της Σάντα Μάρτα στη Σαλαμάνκα σημείωσε 55 τέρματα.

Όπως αναφέρουν ισπανικά Μέσα για τον Ιγκλέσιας είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Μάντσεστερ Σίτι, όμως την προηγούμενη εβδομάδα η «βασίλισσα» προσκάλεσε τον πιτσιρικά στις εγκαταστάσεις της κι εκεί έκλεισε και τη συμφωνία.

Οι σκάουτ που τον έχουν παρακολουθήσει αναφέρουν πως πρόκειται για ένα παιδί με εξαιρετική για την ηλικία του τεχνική κατάρτιση.

Φυσικά, για την ώρα ο Ιγκλέσιας θα στελεχώσει τους «μικρούς» της ομάδας και θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Γκούτι. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Η ΕΠΟ υποτάσσεται στον δυνατό και εξοντώνει τον αδύναμο»

Τους λόγους για τους οποίους η ΕΠΣ Θεσσαλίας κινήθηκε για έκπτωση του Δ.Σ της ΕΠΟ εξήγησε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Στέλιος Σφακιανάκης. «Αν η ΕΠΟ ήταν σαφής, ο κόσμος θα ήταν μαζί της», πρόσθεσε.

«Η ΕΠΟ υποτάσσεται στον δυνατό και εξοντώνει τον αδύναμο»

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ τόνισε πως η Ελληνική Ομοσπονδία δεν έχει πολιτική και προγραμματισμό σε βασικά θέματα, ενώ ο τρόπος που λειτουργεί ευνοεί τον δυνατό και εξοντώνει τον αδύναμο.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία παράμβαση στην ΕΠΣ Θεσσαλίας από τον Αχιλλέα Μπέο, ενώ τόνισε πως περιμένει κινητοποιήσεις και από άλλες Ενώσεις.



Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στέλιος Σφακιανάκης στον Άρη Ασβεστά και στον ΣΠΟΡ FM 94.6:

«Η ΕΠΟ έχει ένα μότο “φοβάται τον δυνατό, πειθαρχεί σε αυτόν και υποτάσσεται”. Έτσι ωθεί σε εξόντωση τον αδύνατο. Η ΕΠΣ Θεσσαλίας ζητάει ένα νέο ρυθμό στο ποδόσφαιρο. Είναι μια κραυγή ελευθερίας. Αν αποστασιοποιηθούμε από το νομικό μέρος είναι μια λυτρωτική πράξη. Είναι αδιάφορο για αυτούς το αν η ιδέα αυτή θα ευδοκιμήσει. Θέλουν να δώσουν ελπίδα και να γκρεμίσουν φόβους.
Κάποιοι πράγματι μένουν απαθείς είτε από φόβο είτε από τεμπελιά, ανανδρία ή συνήθεια. Η φυγή δεν είναι νίκη, μόνο με πράξεις προχωράμε. Η ΕΠΣ Θεσσαλίας αισθάνεται ότι κάνει το χρέος της».

Για την φημολογούμενη παρέμβαση του Αχιλλέα Μπέου: «Όχι γιατί υπάρχει μια σύμπραξη και ποδοσφαιρικών σωματείων, δηλαδή σωματεία και ΠΑΕ εκτός Ολυμπιακού. Τα πρόσωπα πάντα κάτι αντιπροσωπεύουν. Η ΕΠΣ είναι μόνη της γιατί τώρα αισθάνθηκε το χρέος της».

«Οι Ενώσεις που βλέπουν ότι το ποδόσφαιρο σαπίζει πρέπει να κάνουν κάτι καινούργιο. Ακόμη κι αν κάποιοι χαθούν, θα έρθουν άλλοι να βάλουν αυτόν τον σπόρο. Δεν έχουμε τέτοιες αγωνίες. Με την ΕΠΟ έχω συνεργαστεί πολλά χρόνια, δεν απαντάει και δεν προγραμματίζει κάποια πράγματα που είναι αναγκαία για το ποδόσφαιρο. Δεν έχει ποδοσφαιρική λογική και πρόγραμμα. Απ’ την δική της μεριά κάνει πολιτική με το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να απαντήσει σε ορισμένα πράγματα. Ποιες διοικητικές δομές πρέπει να αλλάξουν ώστε οι Ομοσπονδίες να γίνουν πιο λειτουργικές; Ποιες είναι οι προτάσεις για να ελληνοποιηθεί το ποδόσφαιρο; Απλά πράγματα. Ούτε μια διαρκή επιτροπή δεν έχει κάνει με την πολιτεία για βασικά θέματα. Όλα αυτά αποτελούν έλλειμμα πολιτικής της ΕΠΟ. Γιατί αν στον κόσμο ήταν σαφή αυτά που ήθελε η ΕΠΟ, τότε και αυτός θα ήταν μαζί της.

Αυτοσκοπός αυτής της διοίκησης θα είναι να πάει σε εκλογές. Δεν είναι σίγουρο πως όλοι αυτοί που μετέχουν σε αυτή την μετάβαση θα είναι υποψήφιοι. Οι περισσότεροι έχουν βρει τον δρόμο τους και δεν θέλουν ούτε αρχηγιλίκια ούτε τίποτα.

Εγώ πιστεύω ότι η ΕΠΟ δεν έχει όραμα. Αλλά πίστευα ότι σε αυτό το έλλειμμα και άλλες Ενώσεις ή ΠΑΕ, που μπορούν να επηρεάσουν, θα είχαν μπει σε αυτή την προσπάθεια. Θα έπρεπε η ΕΠΟ να στραφεί σε FIFA-UEFA όταν θίγονται πρόσωπα και συμπεριφορές ατόμων».

«Καμπανάκι» για Ολυμπιακό Βόλου!!

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, για το μέλλον της ομάδας. «Είμαστε στην διάθεση όποιου θέλει να αγοράσει μετοχές», είπε ο Γιώργος Βαρούτσικος.

«Καμπανάκι» για Ολυμπιακό Βόλου
Βοήθεια απ’ τον κόσμο αλλά και επιχειρηματίες ζήτησαν ο Γιώργος Βαρούτσικος και ο Γιώργος Τόρης σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν σχετικά με το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Βαρούτσικος ανέλυσε τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στον σύλλογο, τονίζοντας πως πρέπει να υπάρξει ενίσχυση για να καταφέρει η ομάδα να πρωταγωνιστεί.

«Εμείς μπήκαμε στον Ολυμπιακό γιατί τον αγαπάμε, κάναμε την υπέρβαση σε μια δύσκολη οικονομική χρονιά, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά γενικότερα για τη χώρα. Είμαστε ηθικά ικανοποιημένοι και μπορούμε να πούμε ότι κάναμε το καθήκον μας στην ομάδα της πόλης μας και της αγάπης μας.

Μια πόλη των 200.000 κατοίκων δεν μπορεί να έχει ομάδα με καθαρά έσοδα 13.000. Αν θέλει ο Ολυμπιακός να κάνει πρωταθλητισμό, πρέπει να έχει 2000 διαρκείας και σταθερά 3000 φιλάθλους στο γήπεδο. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Αν θέλει η πόλη να κάνει πρωταθλητισμό, πρέπει να έρθουν δίπλα μας επιχειρηματίες να συνδιοικήσουμε και οι φίλαθλοι να στηρίξουν την ομάδα από την πρώτη στιγμή
».

Σχετικά με τα χρήματα που εισπράχθηκαν απ’ το μπαράζ με την Ξάνθη: «Η ομάδα εισέπραξε 200.000 ευρώ με το ΦΠΑ από το μπαράζ, καθαρά 150.000. Με αυτά τα χρήματα πληρώθηκαν όλοι οι παίκτες και έλυσαν τα συμβόλαια πλην των Γκούρμα και Καρίλ, καθώς επίσης και υποχρεώσεις προς τρίτους. Αλλά τα χρήματα αυτά δεν έφθασαν».

Για τις επαφές που υπάρχουν ήδη με επιχειρηματίες: «Έγινε κρούση σε ανθρώπους εκτός Βόλου αλλά δεν απάντησαν. Το θέμα είναι η ομάδα να μείνει σε Βολιώτες και να κάνει πάλι πρωταθλητισμό. Σε όποιον θέλει να αγοράσει τις μετοχές, εμείς είμαστε στη διάθεσή του».

«Φτάσαμε ξανά στο μηδέν»

Τον κίνδυνο που υπάρχει να πάνε στράφι οι προσπάθειες που έχουν γίνει τόνισε και ο Γιώργος Τόρης, ο οποίος τόνισε πως είναι αναγκαίο να επιτευχθεί η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα.

Ο αντιπρόεδρος των Βολιωτών μίλησε για τα χρέη του παρελθόντος και για τα έσοδα που δεν έφτασαν να τα καλύψουν, ενώ αποκάλυψε πως αν μείνουν στην διοικητική ηγεσία της ομάδας θα χρησιμοποιείται το Πανθεσσαλικό Στάδιο ως έδρα.

«Πέρυσι το καλοκαίρι πήραμε την απόφαση με τον κ. Βαρούτσικο να αναλάβουμε τις τύχες του Ολυμπιακού για να μην διαλυθεί η ομάδα. Φθάσαμε στο τέλος και η ομάδα δεν διαλύθηκε. Η χρονιά αγωνιστικά ήταν πετυχημένη, η ομάδα μπήκε στα πλέι οφ αν και δεν πρωταγωνίστησε. Είχαμε ζητήσει τη στήριξη από τους επιχειρηματίες της πόλης και φθάσαμε ξανά στο σημείο μηδέν. Όλη τη χρονιά εκτός των πλέι οφ, κόπηκαν 14000 εισιτήρια, πράγμα απογοητευτικό για την ιστορία και τον κόσμο της ομάδος μας. Τα καθαρά έσοδα από τα εισιτήρια αγώνων ήταν 13.000 ευρώ. Μόνο τα έξοδα μετακινήσεων ήταν 50.000€. Δυστυχώς βγήκαν πάρα πολλά χρέη του παρελθόντος, που δεν ήταν δυνατόν να καλυφθούν από τους ελάχιστους επιχειρηματίες που στάθηκαν δίπλα μας. Δυστυχώς, με τα όποια λάθη μας, δεν μπορέσαμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε για τον Ολυμπιακό Βόλου. Αν δεν συμπορευτούν κάποιοι άνθρωποι, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Έχουν γίνει κάποιες επαφές με επιχειρηματίες, υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιους ανθρώπους να μπουν στο νέο διοικητικό σχήμα».

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας επεσήμανε πως ο στόχος πρέπει να είναι η άνοδος, αλλά και το ότι για να επιτευχθεί θα πρέπει να γίνει η υπέρβαση με τη βοήθεια επιχειρηματιών και κόσμου, ενώ στάθηκε στο ότι δεν θα επιλεχθεί η λύση της Γ’ Εθνικής.

«Υπερβάλαμε εαυτούς, τριπλασιάσαμε το μπάτζετ που είχαμε υπολογίσει και δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση. Γιατί να υπάρχει η ομάδα; Εγώ πονάω περισσότερο γιατί τη ζωή μου έβαλα και τα λεφτά μου χάλασα. Οι φίλαθλοι που είναι δίπλα στην ομάδα, ξέρουν τι έκανε αυτή τη διοίκηση. Θα ήταν καλό να υπήρχαν 10 άνθρωποι Βολιώτες που θα συνεισέφεραν ισόποσα στο ΔΣ., να υπάρχει ένα μεγάλο μπάτζετ και να γίνει η υπέρβαση. Είναι η τελευταία χρονιά για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, η τελευταία χρονιά που μπορούμε με πολύ καλές δυνατότητες να διεκδικήσουμε την άνοδο. Γιατί εάν είμαστε στη Σούπερ Λιγκ, τα ποσά από τα έσοδα θα είναι πολύ μεγάλα. Εάν εμείς αποχωρήσουμε και δεν βρεθεί κάποιος άλλος, το μαγαζί θα κλείσει. Εμείς δεν αντέχουμε ψυχολογικά και οικονομικά. Αν η ομάδα πάει στη Γ’, για να πρωταγωνιστήσει θέλει περίπου 300-400 χιλιάρικα. Αν είναι να μπουν τα λεφτά στη Γ’, χίλιες φορές να τα βάλουμε στη Β’ Εθνική για να βγούμε κατηγορία. Η Β’ Εθνική είναι κατηγορία που η διοίκηση πρέπει να βάζει. Μια ομάδα για να είναι βιώσιμη, πρέπει να μείνει 2-3 χρόνια στη Σούπερ Λιγκ. Είχαμε πει ότι αν δεν πετύχει η αύξηση ΜΚ, τότε η ομάδα δεν θα έπαιρνε άδεια. Φέτος βγήκαν πολλές αμαρτίες του παρελθόντος, το ποδόσφαιρο θα αλλάξει πολύ στο κοντινό μέλλον. Είναι η τελευταία ευκαιρία για συστράτευση στον Ολυμπιακό Βόλου. Από 1000 εισιτήρια, τα καθαρά έσοδα είναι 540 ευρώ. Με τέτοια ποσά δεν μπορείς να μιλάς ότι θα συντηρήσεις μια ομάδα», ενώ σχολίασε και τη διαφορετική κατάσταση που θα υπήρχε αν η ομάδα έπαιρνε την άνοδο.

«Έπρεπε να τη ρίξουμε την ομάδα πέρυσι και τώρα θα την ανεβάζαμε καθαρή. Η ομάδα δεν διαλύθηκε πέρυσι γιατί αναλάβαμε εμείς. Τριπλασιάσαμε το προσωπικό μας μπάτζετ. Η ομάδα δεν διαλύθηκε, κοντεύουμε εμείς όμως να διαλυθούμε. Όλη η χρονιά πέρυσι δομήθηκε για να παίζει φέτος η ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Αν γίνονταν αυτό, θα ήταν πολύ διαφορετικά τώρα η κατάσταση».

Σχετικά με το γήπεδο ο Γιώργος Τόρης είπε: «Το ΕΑΚ μας στοιχίζει σαν χρήση περισσότερο από το Πανθεσσαλικό, αυτή είναι η σύμβαση που υπογράψαμε με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Αν δεν πάμε στο Πανθεσσαλικό τη νέα σεζόν -γιατί υπάρχει μια οφειλή από προηγούμενες διοικήσεις-, θα βγάλουμε διαρκείας με 150 ευρώ για όλες τις θύρες στο ΕΑΚ ώστε να πουλήσουμε 2000. Το πλάνο άμα παραμείνουμε εμείς είναι να πάμε στο Πανθεσσαλικό. Δεν είναι γήπεδο αυτό για να στεγάσει φιλοδοξίες κι οράματα στην ομάδα μας».

Μίλησε με Ζντοβτς ο Παναθηναϊκός!!

Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Γιούρε Ζντοβτς για τη θέση του προπονητή! Ήδη έχει γίνει μία συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Σλοβένο να έχει ακόμα συμβόλαιο με την Γκαζιαντέπ.

Μίλησε με Ζντοβτς ο Παναθηναϊκός!
Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα για τον Παναθηναϊκό, καθώς προετοιμάζεται για τους τελικούς της Α1.

Ωστόσο, στο «πράσινο στρατόπεδο» έχουν ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία αναζήτησης προπονητή, με τον οποίο θα ξεκινήσει την επόμενη και το επικρατέστερο όνομα αυτή τη στιγμή είναι ο Γιούρε Ζντοβτς!

Ο 48χρονος κόουτς είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από μερικές εβδομάδες, προκειμένου να μιλήσει με τον Μπράιαντ Ντάνστον του Ολυμπιακού και να τον πείσει να αποκτήσει διαβατήριο Σλοβενίας, όπου αυτό αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να τον προσεγγίσουν.

Από την πρώτη κουβέντα που είχαν οι δύο πλευρές υπήρξε αμοιβαίο ενδιαφέρον, ωστόσο το μοναδικό… αγκάθι είναι πως ο Ζντοβτς έχει ακόμα συμβόλαιο με την τουρκική Γκαζιαντέπ. Μάλιστα, ο Σλοβένος κόουτς εργάζεται παράλληλα και στον πάγκο του αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Παρ' όλα αυτά, στον Παναθηναϊκό είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τη δουλειά που έχει προσφέρει όλα τα αυτά χρόνια στην ομάδα ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και γι' αυτό δεν αποκλείεται, εφόσον επιτευχθεί ο τελευταίος στόχος που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, να συνεχίσουν με εκείνον στο «τιμόνι».

Πάντως, από την πλευρά της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδει τη συνάντηση με τον Γιούρε Ζντοβτς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Κωνσταντινέας: «Θα δούμε πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί»

Έκκληση να μπει μια τάξη στην ανομία του ελληνικού ποδοσφαίρου έκανε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Πέτρος Κωνσταντινέας, ο οποίος τόνισε πως σε διαφορετική περίπτωση θα δούμε πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί

Κωνσταντινέας: «Θα δούμε πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί»
Στην ανάγκη προστασίας του ποδοσφαίρου αφού πρόκειται για κοινωνικό αγαθό, στάθηκε ο Πέτρος Κωνσταντινέας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο πρώην διαιτητής και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως ο κόσμος έχει απογοητευτεί πλήρως με την ανομία και την κατάσταση που επικρατεί, ενώ ακόμη και κάποιοι «ρομαντικοί» παράγοντες αναγκάστηκαν να φύγουν από το χώρο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ελληνική δικαιοσύνη, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του σε αυτή, ενώ πρόσθεσε πως αν δεν καθαρίσει το ποδόσφαιρο, θα δούμε στα γήπεδα πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί.

Αναλυτικά όσα είπε στον Άρη Ασβεστά και την εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα»:

«Ό,τι είχα να πω το κατέθεσα από την πρώτη στιγμή σε Κορέα, Ανδρεάδη. Πίστευα και πιστεύω στη δικαιοσύνη. Πριν από τρία χρόνια αυτά ήταν σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Κρατάω το τεκμήριο αθωότητας. Δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια με αυτά που πάθαμε εμείς. Οι άνθρωποι δικάζονται με αποδείξεις και όχι με ενδείξεις. Το ποδόσφαιρο είναι κοινωνικό αγαθό και πρέπει να το προστατέψουμε. Εδώ και έξι χρόνια τα εισιτήρια βρίσκονται σε φθίνουσα πορεία. Αν δεν καθαρίσει το ποδόσφαιρο, του χρόνου θα δούμε πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος και με την οικονομική κρίση και ξεσπάει. Έχουν ξενερώσει με την μπάλα. Δεν τους ενδιαφέρει πλέον. Εδώ παραιτήθηκε ολόκληρος Μπλάτερ και από την ΕΠΟ κανείς δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί. Ακόμη και οι ρομαντικοί παράγοντες που ήθελαν να προσφέρουν αναγκάστηκαν να φύγουν.

Εμείς σαν κυβέρνηση κάναμε μια προσπάθεια να βάλουμε τάξη στην ανομία. Και μας απείλησαν με GREXIT. Είχα πει πως δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό, Ήταν ένας έμμεσος εκβιασμός λόγω των σχέσεων της ΕΠΟ με τη FIFA, αφού είναι ένας όμιλος που κοιτάζουν μόνο τις ψήφους. Κλείνουν τα μάτια. Αν ήταν εναρμονισμένο το καταστατικό της ΕΠΟ με τον ηθικό κώδικα της UEFA θα έπρεπε να έχουν φύγει ήδη. Όταν ρώτησα τον κ. Γκιρτζίκη αν αισθάνεται υπερήφανος, απλά έσκυψε το κεφάλι. Μπορεί να σταθεί ηθικά αυτή η ΕΠΟ; Είναι δυνατόν να ασχολείται η ποινική δικαιοσύνη με τα στημένα και ο αθλητικός εισαγγελέας να ψάχνει τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια. Πάνω από το νόμο δεν είναι κανένα σωματείο. Και η ΕΠΟ είναι απλά ένα σωματείο.

Η ΕΠΣ Μεσσηνίας είναι ένα ακυβέρνητο καράβι. Στις εκλογές έγιναν επεισόδια με φουσκωτούς. Μας είπαν πως είναι σεκιούριτι, αλλά όταν τους έβλεπες καταλάβαινες για τι σεκιούριτι μιλάμε. Δεν υπήρχε καν τιμολόγιο για τις υπηρεσίες τους, ενώ δεν θυμόταν καν το όνομα της εταιρίας! Έτσι για να καταλάβετε.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι 30 χρόνια. Έχουν φάει ξύλο δημοσιογράφοι και διαιτητές. Σε UEFA και FIFA ένας να καταγγείλει για ένα παιχνίδι, το παιχνίδι θεωρείται στημένο. Στην Ελλάδα λένε άλλα. Ο κόσμος έχει αηδιάσει. Πρέπει και οι παράγοντες να πάρουν πρωτοβουλίες γιατί αλλιώς στο τέλος θα πηγαίνουν μόνοι τους στο γήπεδο».

Ο Σισέ το 'σκασε!!

Στα… κρύα του λουτρού άφησε την μέχρι πρότινος σύντροφο του ο Παπίς Σίσε, καθώς ενημερώθηκε μέσω των social media πως ο 30χρονος φορ παντρεύτηκε.

Ο Σισέ το 'σκασε!
Της την έκανε ο Σισέ. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Νιούκαστλ αποχαιρέτησε την επί δύο έτη σύντροφο του, Ρέιτσελ Γκρέιαμ, ενώ της είχε πει ότι θα μεταβεί στην πατρίδα του, καθώς ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του με την αγγλική ομάδα για τη φετινή σεζόν.

Μάλιστα, τον βοήθησε να φτιάξει τις βαλίτσες του και τον συνόδεψε στο αεροδρόμιο και οι δυο τους ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο βήμα.

inner

inner

Ωστόσο, ο Σισέ δεν απάντησε στα μηνύματα της πρώην Miss Newcastle, η οποία μετά από λίγες ημέρες είδε στο ίντερνετ να κυκλοφορούν φωτογραφίες από τον γάμο του πρώην συντρόφου της με την βολεϊμπολίστρια, Ντιαλό Άουα στη Γαλλία.

inner

Πάντως, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε ενημερώσει το μοντέλο από την Αγγλία ότι δεν μπορεί να την παντρευτεί, καθώς οι γονείς του ήταν θετικοί μόνο σε γάμο με Μουσουλμάνα.

inner

«Είναι άσχημο και αηδιαστικό να μην ξέρω ότι παντρεύτηκε ο Παπίς, ενώ τον τελευταίο καιρό περνούσαμε πολύ χρόνο μαζί», σχολίασε η Ρέιτσελ Γκρέιαμ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Το βράδυ τα… μαντάτα για Βάργκας!!

Εσπευσμένα στην Σόφια μετέβη ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για την υπόθεση του Ρόναλντ Βάργκας. Καθοριστική συνάντηση αργά το βράδυ με τον μάνατζερ του 28χρονου που απασχολεί έντονα την ΑΕΚ.

Το βράδυ τα… μαντάτα για Βάργκας!

Μάλιστα, οι εξελίξεις για τον μεσοεπιθετικό από την Βενεζουέλα αναμένεται να είναι άμεσες και καθοριστικές, αφού ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» θα έχει το κρίσιμο τετ-α-τετ με τον μάνατζερ του 28χρονου αργά το βράδυ.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νικολάι Ζεϊνοφ είχε επικοινωνία με τον Μιλοβάνοβιτς και κατά την άφιξη του στην Βουλγαρία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Με αυτό το γκολ έγραψε ιστορία!! (video)

Πολλοί από τους… φερόμενους ως σέντερ φορ που «παραμυθιάζουν» τον κόσμο και υπογράφουν πλουσιοπάροχα συμβόλαια θα… σκότωναν για να πετύχουν το απίστευτο ρεκόρ του Ροζέριο Σένι.

Με αυτό το γκολ έγραψε ιστορία! (video)
Έτσι κι αλλιώς η… Βίβλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έχει μια ξεχωριστή θέση για τον Ροζέριο Σένι, τον τερματοφύλακα που σκοράρει με μεγαλύτερη συχνότητα και από τύπους που πουλάνε μούρη αγωνιζόμενοι με το νούμερο «9» στην πλάτη.

Κάθε εβδομάδα που περνά ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας σκαρφαλώνει ολοένα και πιο ψηλά και ανεβάζει το ρεκόρ του σε ύψη δυσθεώρητα ακόμη και για κλασικούς επιθετικούς.

Σπεσιαλίστας στις στημένες φάσεις, ο 42χρονος γκολκίπερ σημείωσε γκολ στο 3-2 της Σάο Πάολο με τη Σάντος κι έφτασε τα 128 στην καριέρα του, ενώ πλέον το όνομά του φιγουράρει στη 10η θέση των σκόρερ όλων των εποχών της βραζιλιάνικης ομάδας!




*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανανέωσε ο «Μπίδης»

«Έδεσε» τον Χαραλαμπίδη ο ΑΠΟΕΛ. Ο αρχηγός των νταμπλούχων Κύπρου συμφώνησε να παραμείνει στον σύλλογο με μειωμένες απολαβές.

Ανανέωσε ο «Μπίδης»
Την ανανέωση της συνεργασίας του (1+1) με τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ. Ο πρώην μεσοεπιθετικός των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ αγωνίζεται στην ομάδα της Λευκωσίας από το 2008 και στην σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 20 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με δυο γκολ.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον αρχηγό της ομάδας μας, Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη.

Η συνάντηση στα γραφεία της εταιρείας ήταν σύντομη, με τον ποδοσφαιριστή να αποδέχεται την πρόταση της διοίκησης, για συμβόλαιο με σημαντικά μειωμένες απολαβές.

Η συνεργασία μας με τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη είναι μονοετούς διάρκειας, με την διοίκηση της εταιρείας να έχει το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο, με την λήξη του συμβολαίου του.

Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο καλή επιτυχία με την γαλαζοκίτρινη φανέλα και ακόμα περισσότερες κατακτήσεις τροπαίων με την ομάδα μας
».








*Πηγή: sport-fm.gr*

Διαμαντάκος vs Αυλωνίτης...!! (video)

Είναι συμπαίκτες τον τελευταίο χρόνο. Πόσο καλά όμως γνωρίζει ο ένας τις συνήθειες του άλλου; Διαπιστώστε το σε ένα πεντάλεπτο...

Διαμαντάκος vs Αυλωνίτης... (video)
Είναι συμπαίκτες τον τελευταίο χρόνο... Πόσο καλά όμως γνωρίζει ο ένας τις συνήθειες του άλλου;

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος και ο Τάσος Αυλωνίτης κάθονται σε διπλανές καρέκλες και εγκαινιάζουν το "Εσύ ή Εγώ".

Ένα παιχνίδι μεταξύ δύο παικτών του Ολυμπιακού με στόχο να σας διασκεδάσουν αλλά και να τους γνωρίσετε καλύτερα...

Δείτε το παρακάτω βίντεο από το Olympiacos TV...




*Πηγή: sport-fm.gr*

Αγωνία για Ντρέιπερ στην Εφές!!

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ντοντέι Ντρέιπερ στους τελικούς τουρκικού πρωταθλήματος, καθώς ο γκαρντ της Αναντολού Εφές τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί του χέρι!

Αγωνία για Ντρέιπερ στην Εφές!
Σε… αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται οι άνθρωποι της Αναντολού Εφές με τον Ντοντέι Ντρέιπερ!

Ο Αμερικανός με το κροατικό διαβατήριο γκαρντ έχει υποστεί ένα κάταγμα στο δεξί του χέρι, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη! *Πηγή: sport-fm.gr*

Παραμένει στην Σάντος ο Ρομπίνιο!!

Συνεχίζει στην Σάντος ο Ρομπίνιο, ο οποίος αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού. Την είδηση επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του συλλόγου της Βραζιλίας.

Παραμένει στην Σάντος ο Ρομπίνιο!

Στη συνέχεια επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Σάντος, Μοδέστο Ρόμα Τζούνιορ, με δηλώσεις του στο ESPN Βραζιλίας, χωρίς ωστόσο να παρουσιάσει την υπόθεση ως… τελειωμένη.

«Οι συζητήσεις κύλησαν καλά, αλλά δεν μιλάμε για κάτι οριστικό. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες. Τα έχουμε βρει όμως στα βασικά σημεία και θα πρόκειται για τριετές συμβόλαιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην παίκτης των Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν, αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα ως δανεικός στη Σάντος, έχοντας 20 συμμετοχές και έξι γκολ.

Υπενθυμίζεται ότι τον τελευταίο καιρό «έπαιζε» γερά το όνομα του για τον Ολυμπιακό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Το… σηκώνει και φεύγει ο Πίρλο!!

Πολύ πιθανό -σύμφωνα με την «AS»- είναι το ενδεχόμενο να πει αντίο στη Γιουβέντους και ευρωπαϊκά γήπεδα ο Αντρέα Πίρλο, ο οποίος θα ήθελε να το κάνει έχοντας κατακτήσει νωρίτερα το Champions League.

Το… σηκώνει και φεύγει ο Πίρλο
Στα 36 του χρόνια ο Αντρέα Πίρλο ετοιμάζεται για ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της καριέρας του που δεν αποκλείεται να είναι και το τελευταίο του στην Ευρώπη. Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει το Σάββατο την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Champions League και ο Ιταλός χαφ θα ήθελε να πει αυτό το «αντίο» κρατώντας στα χέρια του το βαρύτιμο τρόπαιο.

Αν συμβεί αυτό και οι «μπιανκονέρι» βρεθούν στην κορυφή της Ευρώπης, ο Πίρλο έχοντας κατακτήσει περίπου τα πάντα, φέρεται να είναι έτοιμος σύμφωνα με την «AS» να… μεταναστεύσει στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη όπου θα βρει ξανά μπροστά του τους Φρανκ Λάμπερντ και Νταβίντ Βίγια.

Η ομάδα της Νέας Υόρκης ψάχνει τον άνθρωπο που θα έχει το ρόλο ο οποίος προοριζόταν για τον Τσάβι και ο Πίρλο φαντάζει ως η τέλεια λύση, ενώ η ισπανική εφημερίδα αποκαλύπτει πως ήδη έχει υπάρξει επαφή με τον διευθύνοντα σύμβουλο του αμερικανικού συλλόγου, Φεράν Σοριάνο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Επιτέλους «μπιανκονέρο» ο Ντιμπάλα!!

Όλα… του γάμου δύσκολα, όμως το φινάλε ήταν το επιθυμητό και για τις δύο πλευρές. Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Πάουλο Ντιμπάλα, καταβάλλοντας 32εκατ. ευρώ στην Παλέρμο.

Επιτέλους «μπιανκονέρο» ο Ντιμπάλα
Άργησε αλλά τελικά επισημοποιήθηκε. Γιουβέντους και Παλέρμο, το μεσημέρι της Πέμπτης, ανακοίνωσαν την μεταξύ τους συμφωνία για τον Πάουλο Ντιμπάλα, που θα φορέσει την φανέλα των «μπιανκονέρι» έναντι 32εκατ. ευρώ. Το ποσό του deal θα καταβληθεί σε βάθος τετραετίας.

Μάλιστα, η ομάδα της Σικελίας είναι σε θέση να βάλει στα ταμεία της ακόμη 8 εκατ. ευρώ, στην περίπτωση που ο παίκτης «πιάσει» συγκεκριμένο αριθμών συμμετοχών και πετύχει έξτρα στόχους με τον νέο του σύλλογο.

Όσον αφορά για τον 21χρονο επιθετικό, που φέτος σημείωσε 13γκολ και μοίρασε 10 ασίστ με τους «ροζανέρο», υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με την Γιουβέντους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τα είπαν Κοντονής-Χαλβατζάκης!

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Χαλβατζάκη, ενόψει των τελικών της Basket League και γενικότερα για θέματα που αφορούν το μπάσκετ, είχε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Τα είπαν Κοντονής-Χαλβατζάκης
Οι τελικοί της Basket League πλησιάζουν και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, που έχει επισημάνει πρόσφατα πως απαιτεί από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να είναι… ψύχραιμες και να κινηθούν σε κόσμια πλαίσια, ανέλαβε… δράση. Συγκεκριμένα, είχε σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκη για να συζητήσουν θέματα που αφορούν το μπάσκετ, αλλά και τα μέτρα ασφαλείας που θα τηρηθούν στους τελικούς.

Στην συνάντηση, έδωσαν το παρών και ο γενικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής, Γιώργος Κονδύλης και ο νομικός σύμβουλος Νίκο Κακκαβά. Άπαντες έριξαν στο τραπέζι της συζήτησης τις προτάσεις τους για τα μέτρα που πρέπει να παρθούν και εξέφρασαν τη πεποίθηση πως όλα θα κυλήσουν ομαλά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μετά την Τρίτη οι εξελίξεις...!!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα δώσει το "παρών" στον τελικό του Champions League κάτι που σημαίνει ότι οι εξελίξεις σε -μεταγραφικά και μη- θέματα στον Ολυμπιακό μεταφέρονται μετά την Τρίτη.

Μετά την Τρίτη οι εξελίξεις...

Ο λόγος για αυτό είναι η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο εξωτερικό. Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων βρίσκεται στη Ρουμανία για επαγγελματικούς λόγους. Μετά θα αναχωρήσει με προορισμό το Βερολίνο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα ταξιδέψουν και οι άμεσοι συνεργάτες του, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει στασιμότητα στις επόμενες ημέρες, τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη.

Ποια είναι τα ζητήματα που θα πρέπει να περιμένουμε "αλλαγές" μετά την Τρίτη; Στα μεταγραφικά αλλά και -φυσικά- στο θέμα του προπονητή.

Από τον Ολυμπιακό δεν διαψεύδουν ότι υπάρχει "θέμα" με τον Βίτορ Περέιρα. Ωστόσο, επισημαίνουν ότι η ονοματολογία που έχει -ήδη- ξεκινήσει για το πόστο του προπονητή -σε καμία περίπτωση- δεν είναι κάτι που θέλουν στο... λιμάνι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουν αρχίσει οι σκέψεις για την αλλαγή στην άκρη του πάγκου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Απολογία σε Κοντονή, εκδίκαση της έφεσης του Άρη!!

Νωρίς το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, μαζί με τους νομικούς Γιώργο Σφυρή, Χρήστο Γρόλλιο και Σπύρο Χριστοφορίδη, έδωσαν το «παρών» στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, μετά την κλήση του τελευταίου για όσα διαδραματίστηκαν στον τρίτο αγώνα της πρώτης σειράς των πλέι οφ με την ΑΕΚ. Η ΚΑΕ Άρης κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα και ανέλυσε και προφορικά τη θέση της.

Στη συνέχεια, ο κ. Αρβανίτης και οι τρεις νομικοί έδωσαν το «παρών» στο ΑΣΕΑΔ, όπου εκδικάστηκε η έφεση που άσκησε η η ΚΑΕ Άρης για την τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών και το πρόστιμο των 35.800 ευρώ, για τον εν λόγω αγώνα με την ΑΕΚ. Η αντιπροσωπεία του Άρη ζήτησε να εκδοθεί η απόφαση το συντομότερο δυνατό, ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ. 
*Πηγή: metrosport.gr*

Τι πιάνει εκεί ο Κριστιάνο;

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε μίνι διακοπές στο Σεν Τροπέ παρέα με άνδρες... Με κάποιους από αυτούς ήρθε αρκετά κοντά...
 
Κριστιάνο Ρονάλντο σε ένα πολυτελές γιωτ με αντροπαρέα, έκαναν ηλιοθεραπεία, έκαναν βουτιές, κολύμπησαν, κυκλοφόρησαν σε κλαμπ, ούρησαν δημόσια, αγκαλιάστηκαν... Ή έκαναν και άλλα πράγματα... Μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες δείχνει τον ποδοσφαιριστή με το μαγιό του και έναν άλλον άνδρα, αγνώστων στοιχείων, να είναι πολύ κοντά και να έχει τα χέρια του απλωμένα σε... επίμαχα σημεία... Είναι οφθαλμαπάτη; Ποιός ξέρει...
*Πηγή: metrosport.gr*

Ο Ζένγκα αντί Μιχαϊλοβιτς στην Σαμπντόρια!!

Ο Βάλτερ Ζένγκα θα είναι ο αντικαταστάτης του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στην τεχνική ηγεσία της Σαμπντόρια με σκοπό να την οδηγήσει στα χνάρια της εξαιρετικής σεζόν που πραγματοποίησε φέτος.

Ο άλλοτε παίκτης των «μπλουτσερκιάτι» (1994-96) τα βρήκε σε όλα με τον πρόεδρο Φερέρο και το μεσημέρι της Πέμπτης, αφίχθη στη Γένοβα προκειμένου να μεταβεί στα γραφεία της Σαμπντόρια και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

«Μπορώ να σας διαβεβαίωσω πως είναι μεγάλη συγκίνηση για μένα να επιστρέφω εδώ, στη Γένοβα πέρασα δύο αξέχαστα χρόνια. Το να παίρνω τη θέση ενός φίλου όπως είναι ο Μιχαΐλοβιτς είναι μία ωραία πρόκληση.

Ο Βάλτερ Ζένγκα μιλάει στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή του στη Γένοβα


Είχα και άλλες προτάσεις αλλά όταν γνωρίζεις έναν πρόεδρο που έχει πάθος, όρεξη και χαρακτήρα όπως ο Φερέρο, δεν το σκέφτεσαι ούτε λεπτό για το αν θα πεις ναι.

Έπειτα η Σαμπ είναι Σαμπ. Εάν έχω μιλήσει με τον Σίνισα; Όχι ακόμα αλλά θα το κάνω. Η Ευρώπη θα είναι και αυτή μία ωραία πρόκληση και θα είμαστε έτοιμοι για να τα πάμε καλά. Ένα μήνυμα στους οπαδούς; Επέστρεψα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βάλτερ Τζένγκα.
*Πηγή: metrosport.gr*

«Η ευθύνη ανήκει σε όλους όσοι απαρτίζουν την ομάδα» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ Απόστολος Οικονομίδης και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν μιλάμε για αρρώστια πρέπει να γνωρίζουμε την αιτία της αρρώστιας προκειμένου με την κατάλληλη «θεραπεία» να γίνουμε καλά. Η ευθύνη ανήκει σε όλους όσοι απαρτίζουν την ομάδα, και φέρνει σε άσχημη κατάσταση όλα τα καλά που έχει κάνει ο Σαββίδης, ο οποίος φαίνεται να ακυρώνει τον εαυτό του. Πληροφορήθηκα τους στόχους που έχει βάλει ο Σαββίδης περί μπάτζετ. Πρέπει να γίνει καλά ο ΠΑΟΚ από την αρρώστια του, διαφορετικά τα χρήματα δεν θα πιάσουν τόπο. Την αρρώστια τη βλέπουμε σε πολλά επίπεδα όχι τώρα επί Σαββίδη αλλά και προηγουμένως. Αλλάζουμε συνεχώς προπονητή και φέρνουμε υπηρεσιακό, χωρίς να έχω κάτι με τον Γεωργιάδη. Θα πρέπει να μιλήσουν ο Αναστασιάδης, ο Βρύζας, όλοι οι υπεύθυνοι για την κατάσταση της φετινής χρονιάς».

Για την απαίτηση του κόσμου περί αλλαγών: «Βεβαίως και τη συμμερίζομαι. Πριν κάποια χρόνια ήταν και δική μου δήλωση ότι πρέπει να αλλάξουν και τα πλακάκια στην Τούμπα. Το κριτήριο του κόσμου είναι πάντα το σωστό και πρέπει να το λάβει υπ’ όψιν του ο Σαββίδης που έχει την ευθύνη».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Απόστολος Οικονομίδης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style



*Πηγή: metrosport.gr*

Μυροφορίδης: «Θα μιλήσω πρώτα με τον πρόεδρο» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παύλος Μυροφορίδης. Ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή αναφέρθηκε τόσο στην άνοδο του Ηρακλή, όσο και στα σενάρια που τον φέρνουν να σκέφτεται την αποχώρησή του από τον Γηραιό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Χθες βγήκε η πίεση και ο κόπος μιας ολόκληρης χρονιάς. Μπορεί να μην έχει περάσει προς τα έξω η πίεση, αλλά να είστε σίγουροι πως ήμασταν πολύ πιεσμένοι. Αυτές οι ημέρες για την ομάδα και για τα παιδιά, είναι μέρες χαράς και περηφάνειας. Ό,τι επιτεύχθηκε επιτεύχθηκε με πολύ κόπο».

Για το πού αφιερώνει την επιτυχία: «Σημαντικό ρόλο σε έναν άνθρωπο παίζει η οικογένειά του, οι δικοί του άνθρωποι. Επομένως, την αφιερώνω στην οικογένειά μου, τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου και τους γονείς μου. Επίσης, την αφιερώνω στον πρώην πρόεδρο. Κράτησε τον Ηρακλή σε μια δύσκολη καμπή του. Είναι ένας καλός άνθρωπος πάνω από όλα. Από εκεί και πέρα όποιον αναφέρεις ξεχωριστά πως ευχαριστείς, θα αδικήσεις κάποιον. Ευχαριστώ επίσης και τον κόσμο, που δεν άγχωσε ποτέ την ομάδα. Ήταν πάντα εκεί για να την χειροκροτήσει».

Για το αν προτίθεται να αποχωρήσει από τον Ηρακλή: «Για την ώρα δεν υπάρχει θέμα. Πρέπει πρώτα να μιλήσω με τον πρόεδρο. Έχω μάθει στην ζωή μου να υπάρχω όπου με εμπιστεύονται».

Για το αν νιώθει πως δεν τον εμπιστεύονται στον Ηρακλή: «Θα το αντιληφθώ όταν μιλήσω με τον πρόεδρο. Ό,τι και να πούμε τώρα θα είναι λόγια του αέρα. Σε όποια ομάδα κι αν είμαι, θέλω να είμαι καθαρός με την συνείδησή μου. Όπου έχω πετύχει κάτι, το πέτυχα γιατί πήγαινα με την καρδιά μου».

Για το αν θέλει να παραμείνει: «Πρέπει να είναι κάποιος άνθρωπος τρελός για να θέλει να αφήσει αυτό που δημιούργησε με τους συνεργάτες του».

Για το στοιχείο που θα κρίνει την παραμονή του: «Είναι θέμα καθαρά εμπιστοσύνης. Οικονομικό κομμάτι δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει ποτέ για μένα. Σίγουρα και το οικονομικό είναι ένα σημαντικό κομμάτι, αλλά δεν είναι το πρώτο για μένα».

Για το πότε θα ξεκαθαρίσει το θέμα: «Περιμένω να με καλέσει ο πρόεδρος από εβδομάδα».

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Λουκίνας: «Ήρθε η ώρα να το χαρούμε» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Λουκίνας και αναφέρθηκε στην επιτυχία της ανόδου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Απολαμβάνουμε όλες τις στιγμές, τις περιμέναμε όλη τη χρονιά και επιτέλους ήρθε η ώρα να το χαρούμε».

Για το ποιο από τα πολλά γκολ που σημείωσε ξεχωρίζει: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο γκολ. Όλα ήταν σημαντικά και το σημαντικό ότι έδωσαν στην ομάδα πολύτιμους βαθμούς».

Για την δεινότητά του στο σκοράρισμα: «Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι θέμα τύχης.  Το θέμα είναι να βρίσκεσαι στις φάσεις και να έχεις την ικανότητα να μυρίζεσαι το γκολ. Από εκεί και πέρα όλα είναι εύκολα, ειδικά όταν έχεις τέτοιους συμπαίκτες όπως στον Ηρακλή».

Για το αν πίστευε πως θα έπαιρνε τόσες ευκαιρίες έχοντας μπροστά του τον Περόνε: «Ήξερα ότι έχω να συναγωνιστώ ένα τεράστιο όνομα, έναν παίκτη που έχει δείξει την αξία του. Ήταν λίγο δύσκολα να πάρω τις ευκαιρίες μου. Παρ’ όλα αυτά δεν σταμάτησα να δουλεύω και αυτό πιστεύω ότι είναι το σημαντικό, και περίμενα την ευκαιρία μου. Την άρπαξα από τα μαλλιά και υπήρξε και συνέχεια».

Για το αν νιώθει εκτελεστής: «Κατ’ αρχάς ότι υπάρχει ψυχολογία ισχύει για όλους. Όταν παίζεις καλό ποδόσφαιρο είναι δεδομένο ότι όλοι παίκτες έχουμε πολύ καλή ψυχολογία. Ένας επιθετικός δεν μπορεί να μπει σε καλούπι και να πει θα βάλει πέντε, έξι ή δέκα γκολ. Στόχος μου είναι σε κάθε παιχνίδι να είμαι μέσα στην φάση για να βάλω γκολ. Οπότε και στα άλλα δύο παιχνίδια, εφόσον παίξω θα υπάρξει η ίδια θέληση για να σκοράρω».

Για το πού αφιερώνει τα γκολ: «Τα αφιερώνω στην οικογένειά μου, την μητέρα μου, τον πατέρα μου που έφυγε από τη ζωή και τους ανθρώπους που με στηρίζουν. Πρώτα από όλα εκεί».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Λουκίνας στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Ιντζόγλου: «Μαγικές στιγμές» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Η πλάκα τέλος» φιλοξενήθηκε ο μέσος του Ηρακλή Λευτέρης Ιντζόγλου και αναφέρθηκε στην επιτυχία της ανόδου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα πανηγύρια μετά την άνοδο: «Οι στιγμές ήταν μαγικές. Μας έφυγε όλο το άγχος. Όλα τα παιδιά δώσαμε τα πάντα για τον στόχο και εφόσον αυτός επιτεύχθηκε και βαθμολογικά, τα συναισθήματα ήταν φοβερά».

Για τις αμυντικές επιδόσεις του Ηρακλή: «Πιστεύω ότι ήταν το σημαντικότερο. Οι καλές άμυνες μιας ομάδας στην διάρκεια του πρωταθλήματος κάνουν την διαφορά και δίνουν τα πρωταθλήματα».

Για την δική του μεταμόρφωση από πέρσι: «Όταν η ομάδα είναι καλή, έχεις δίπλα σου καλούς παίκτες, όλα κυλούν αρμονικά στην διοίκηση και στο οικονομικό, όλα αυτά σε αφήνουν συγκεντρωμένο να προσηλωθείς σε αυτό που κάνεις καλύτερα και αυτό έγινε».

Για το Νίκο Παπαδόπουλο: «Έγινε απίστευτη δουλειά από τον κόουτς σε συνεργασία και με τον Παύλο Μυροφορίδη από την αρχή της σεζόν. Ο προπονητής δούλεψε πάρα πολύ και πιστεύω πως τα αποτελέσματα φάνηκαν».

Για την στιγμή που πίστεψε ότι δεν χάνεται η άνοδος: «Μετά το διπλό στο Βόλο στα πλέι οφ. Είχαμε κάνει το τέλειο ξεκίνημα και λέγαμε ότι δεν χάνουμε την άνοδο».

Για τον Γιάννη Λουκίνα: «Είναι αποτέλεσμα δουλειάς. Στην αρχή ερχόταν από τον πάγκο, αλλά η φιλοσοφία όλων μας ήταν να δίνουμε το κάτι παραπάνω είτε είμαστε βασικοί είτε μπαίνουμε ως αλλαγή. Αυτό έγινε και με τον Γιάννη. Σε όσα ματς έπαιξε προσπαθούσε να βοηθήσει, είχε καλά τελειώματα και αυτό τον βοήθησε να πετύχει τόσα πολλά γκολ».

Για τους Πουρτουλίδη, Μπουκουβάλα: «Πέρσι περάσαμε μια δύσκολη χρονιά, όμως, μείναμε εδώ δεθήκαμε απίστευτα και με αυτούς και με όλα τα παιδιά. Είχαν σημαντικότατο ρόλο για την άνοδο».

Για το τι ήταν αυτό που τους κράτησε ενωμένους πέρσι το καλοκαίρι: «Κάναμε υπομονή και περιμέναμε να δούμε πώς θα πάει με το διοικητικό. Μιλήσαμε με τον προπονητή, μας είπε να περιμένουμε και το κάναμε. Μας κράτησε το ότι ο Ηρακλής είναι μια τεράστια ομάδα και πιστεύαμε ότι θα φτιάξουν τα πράγματα. Θέλαμε να μείνουμε και να παλέψουμε για την άνοδο».

Για τον Σπύρο Παπαθανασάκη: «Παρ’ όλο που είναι μακριά, τον αισθανόμαστε. Μιλάει με τον κόουτς, ο οποίος μας μεταφέρει τα λεγόμενά του. Ο πρόεδρος ήρθε και έφτιαξε οργανωτικά τα πράγματα. Παρ’ όλη την απόσταση έκανε απίστευτη δουλειά».

Για τον Μπαρτολίνι: «Πραγματικός ηγέτης και  καθοδηγητής. Ήταν σημαντική η παρουσία του και για μένα που αγωνίζομαι ακριβώς μπροστά του. Μιλάει συνέχεια και συμπεριφέρεται ως πραγματικός ηγέτης».

Για την σχέση με τον κόσμο: «Ακόμη και πέρσι που ήταν άσχημη η χρονιά, είχαμε την συμπαράσταση του κόσμου. Σε όλα τα γήπεδα ήταν δίπλα μας. Το ίδιο συνέβη και φέτος και το μόνο έχουμε να πούμε είναι ευχαριστώ που είναι δίπλα μας».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Λευτέρης Ιντζόγλου στην εκπομπή «Η πλάκα τέλος»:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*