Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Γιαννιώτας: «Του χρόνου δεν θα είμαι στον Αστέρα»

Ο Γιάννης Γιαννιώτας επιβεβαίωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως αποχωρεί από τον Αστέρα Τρίπολης. Τι ανέφερε για τις πληροφορίες ότι έχει κλείσει στον Ολυμπιακό, τα πλέι οφ με τους Αρκάδες και την Εθνική.

Γιαννιώτας: «Του χρόνου δεν θα είμαι στον Αστέρα»
Ο Γιάννης Γιαννιώτας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τη φετινή πορεία του Αστέρα Τρίπολης και στάθηκε στο γεγονός πως οι «Αρκάδες» βρίσκονται κοντά στην επίτευξη του στόχου τους, να κατακτήσουν την 2η θέση.

Ο 22χρονος εξτρέμ αναφέρθηκε, επίσης, στο μέλλον του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα βρίσκεται την ερχόμενη σεζόν στους Αρκάδες, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τι ανέφερε για τις πληροφορίες ότι έκλεισε στον Ολυμπιακό και την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Γιαννιώτας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Αντεπίθεση» με τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο

-Τη φετινή πορεία του Αστέρα:

«Η ομάδα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία φέτος μόνο έκπληξη δεν είναι ότι είμαστε έναν βαθμό μακριά από τον στόχο και πιστεύω πως με την βοήθεια του κόσμου ενάντια στον ΠΑΟΚ θα τα καταφέρουμε».

-Τα πλέι οφ:

«Η ομάδα ανταμείβεται για όλη τη προσπάθεια της φέτος και μόνο τυχαία δεν είναι η βαθμολογία στα πλέι οφ. Το καλοκαίρι μπορούμε να πάμε διακοπές με έχοντας το κεφάλι ήσυχο».

-Το τι άλλαξε η ήττα με 4-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό:

«Μας έκανε καλό το 4-0 από τον Παναθηναϊκό στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ. Πήραμε πολύ καλό μάθημα στην αρχή και ήταν «δώρο» για εμάς καθώς γίναμε πιο σκληροί για τη δύσκολη συνέχεια. Πλέον μένει ένα παιχνίδι τώρα να τα καταφέρουμε».

-Το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Μοναδικός μας στόχος στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι η νίκη, εμείς πάμε να κερδίσουμε ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

-Την κατάσταση στον «δικέφαλο του Βορρά»:

«Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το τι συμβαίνει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ καθώς δεν βρίσκομαι στα αποδυτήρια και δεν μπορώ να γνωρίζω το τι γίνεται».

-Το αν θα μείνει στην Τρίπολη:

«Το χρόνου δεν θα είμαι στο ρόστερ της ομάδας, δεν ξέρω που θα βρίσκομαι, είναι πολύ νωρίς ακόμα».

-Τα δημοσιεύματα που τον θέλουν κοντά στον Ολυμπιακό:

«Για έναν νέο ποδοσφαιριστή όταν ακούει ότι ενδιαφέρονται για εκείνον μεγάλες ομάδες ανεβαίνει η ψυχολογία του και είναι πολύ τιμητικό».

-Το αν ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να μπει στο γκρουπ των μεγάλων ομάδων:

«Ομάδα που δεν έχει χρέη και δεν είναι νοικοκυρεμένη μπορεί να μπει στο «γκρουπ» των μεγάλων».

-Την Εθνική ομάδα:

«Διαφοροποιήσεις δεν μπορώ να σας πω όμως, ξέρω ότι ο κύριος Μαρκαριάν ξέρει να βγάζει το 110% από τον καθένα. Αυτό φάνηκε και στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε για τα προκριματικά. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε και εμείς κάτι ανάλογο με την ομάδα του 2004».

Δεν υπάρχουν σχόλια: