Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Ο Σισέ το 'σκασε!!

Στα… κρύα του λουτρού άφησε την μέχρι πρότινος σύντροφο του ο Παπίς Σίσε, καθώς ενημερώθηκε μέσω των social media πως ο 30χρονος φορ παντρεύτηκε.

Ο Σισέ το 'σκασε!
Της την έκανε ο Σισέ. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Νιούκαστλ αποχαιρέτησε την επί δύο έτη σύντροφο του, Ρέιτσελ Γκρέιαμ, ενώ της είχε πει ότι θα μεταβεί στην πατρίδα του, καθώς ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του με την αγγλική ομάδα για τη φετινή σεζόν.

Μάλιστα, τον βοήθησε να φτιάξει τις βαλίτσες του και τον συνόδεψε στο αεροδρόμιο και οι δυο τους ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο βήμα.

inner

inner

Ωστόσο, ο Σισέ δεν απάντησε στα μηνύματα της πρώην Miss Newcastle, η οποία μετά από λίγες ημέρες είδε στο ίντερνετ να κυκλοφορούν φωτογραφίες από τον γάμο του πρώην συντρόφου της με την βολεϊμπολίστρια, Ντιαλό Άουα στη Γαλλία.

inner

Πάντως, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε ενημερώσει το μοντέλο από την Αγγλία ότι δεν μπορεί να την παντρευτεί, καθώς οι γονείς του ήταν θετικοί μόνο σε γάμο με Μουσουλμάνα.

inner

«Είναι άσχημο και αηδιαστικό να μην ξέρω ότι παντρεύτηκε ο Παπίς, ενώ τον τελευταίο καιρό περνούσαμε πολύ χρόνο μαζί», σχολίασε η Ρέιτσελ Γκρέιαμ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: