Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Το τόξο ενός γαύρου!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για την κίνηση του Καραμάνου χθες στην Τούμπα και την αντίδραση του Κλάους.

Το τόξο ενός γαύρου!
• Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί τους πείραξε στην Τούμπα που ο Καραμάνος πανηγύρισε έτσι το γκολ του Ατρόμητου.

• Δηλαδή τι έκανε ο Καραμάνος; Δηλαδή μπορεί ο Κλάους Αθανασιάδης να πανηγυρίζει μέσα στο Καραϊσκάκη κάνοντας πως ρίχνει το βέλος με το τόξο του κι ο Καραμάνος δεν μπορεί να κάνει το ίδιο στην Τούμπα;

• Και γιατί πήρε κίτρινη κάρτα; Ο Κλάους είχε πάρει τότε κίτρινη στο Καραϊσκάκη, στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ; Όχι.


• Και γιατί εξανέστη ο Κλάους και του την έπεσε; Θεώρησε δηλαδή ότι τον…κορόϊδεψε ο Καραμάνος, επειδή έκανε τον ίδιο πανηγυρισμό; Αντί να κοιτάξει ο Κλάους ότι έχει να σκοράρει από τις 8 Μαρτίου, πήγε να τα βάλει με ένα συνάδελφό του; Τρία γκολ έχει βάλει ο Αθανασιάδης μέσα στο 2015! Ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ να έχει βάλει τρια γκολ σε πέντε μήνες! Αν ο Κλάους έκανε καλά τη δουλειά του, δεν θα ήταν εδώ που είναι ο ΠΑΟΚ.

• Πάντως για τον Καραμάνο, που ως γνωστόν ανήκει στον Ολυμπιακό, να ξέρετε πως είναι γαύρος. Ολυμπιακός φανατικός. Θύρα 7. Δεν το παίζει Ολυμπιακός, επειδή υπέγραψε πέρσι στον Ολυμπιακό.

• Όπως να ξέρετε ότι την ποιότητα του Καραμάνου, λίγοι Έλληνες κυνηγοί την έχουν. Ο δε Μίτσελ έβαζε το χέρι του στη φωτιά ότι αυτός ο παίκτης θα κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό. Το πρόβλημά του; Ακριβώς πως δεν κάνει ό,τι έκανε χθες! Δεν σκοράρει εύκολα. Μπορεί να σου βγάλει την καλύτερη ασίστ, να κάνει την καλύτερη κίνηση, αλλά διστάζει να εκτελέσει κι όταν εκτελεί δεν την βάζει εύκολα μέσα. Ίσως του λείπει αυτοπεποίθηση, ίσως κάτι άλλο.

• Τουλάχιστον με το χθεσινό γκολ, θα σταματήσω να λέω, «πέρασε μία χρονιά και μόνο στον…Ολυμπιακό έβαλε γκολ»!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: