Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Ιντζόγλου: «Μαγικές στιγμές» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Η πλάκα τέλος» φιλοξενήθηκε ο μέσος του Ηρακλή Λευτέρης Ιντζόγλου και αναφέρθηκε στην επιτυχία της ανόδου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα πανηγύρια μετά την άνοδο: «Οι στιγμές ήταν μαγικές. Μας έφυγε όλο το άγχος. Όλα τα παιδιά δώσαμε τα πάντα για τον στόχο και εφόσον αυτός επιτεύχθηκε και βαθμολογικά, τα συναισθήματα ήταν φοβερά».

Για τις αμυντικές επιδόσεις του Ηρακλή: «Πιστεύω ότι ήταν το σημαντικότερο. Οι καλές άμυνες μιας ομάδας στην διάρκεια του πρωταθλήματος κάνουν την διαφορά και δίνουν τα πρωταθλήματα».

Για την δική του μεταμόρφωση από πέρσι: «Όταν η ομάδα είναι καλή, έχεις δίπλα σου καλούς παίκτες, όλα κυλούν αρμονικά στην διοίκηση και στο οικονομικό, όλα αυτά σε αφήνουν συγκεντρωμένο να προσηλωθείς σε αυτό που κάνεις καλύτερα και αυτό έγινε».

Για το Νίκο Παπαδόπουλο: «Έγινε απίστευτη δουλειά από τον κόουτς σε συνεργασία και με τον Παύλο Μυροφορίδη από την αρχή της σεζόν. Ο προπονητής δούλεψε πάρα πολύ και πιστεύω πως τα αποτελέσματα φάνηκαν».

Για την στιγμή που πίστεψε ότι δεν χάνεται η άνοδος: «Μετά το διπλό στο Βόλο στα πλέι οφ. Είχαμε κάνει το τέλειο ξεκίνημα και λέγαμε ότι δεν χάνουμε την άνοδο».

Για τον Γιάννη Λουκίνα: «Είναι αποτέλεσμα δουλειάς. Στην αρχή ερχόταν από τον πάγκο, αλλά η φιλοσοφία όλων μας ήταν να δίνουμε το κάτι παραπάνω είτε είμαστε βασικοί είτε μπαίνουμε ως αλλαγή. Αυτό έγινε και με τον Γιάννη. Σε όσα ματς έπαιξε προσπαθούσε να βοηθήσει, είχε καλά τελειώματα και αυτό τον βοήθησε να πετύχει τόσα πολλά γκολ».

Για τους Πουρτουλίδη, Μπουκουβάλα: «Πέρσι περάσαμε μια δύσκολη χρονιά, όμως, μείναμε εδώ δεθήκαμε απίστευτα και με αυτούς και με όλα τα παιδιά. Είχαν σημαντικότατο ρόλο για την άνοδο».

Για το τι ήταν αυτό που τους κράτησε ενωμένους πέρσι το καλοκαίρι: «Κάναμε υπομονή και περιμέναμε να δούμε πώς θα πάει με το διοικητικό. Μιλήσαμε με τον προπονητή, μας είπε να περιμένουμε και το κάναμε. Μας κράτησε το ότι ο Ηρακλής είναι μια τεράστια ομάδα και πιστεύαμε ότι θα φτιάξουν τα πράγματα. Θέλαμε να μείνουμε και να παλέψουμε για την άνοδο».

Για τον Σπύρο Παπαθανασάκη: «Παρ’ όλο που είναι μακριά, τον αισθανόμαστε. Μιλάει με τον κόουτς, ο οποίος μας μεταφέρει τα λεγόμενά του. Ο πρόεδρος ήρθε και έφτιαξε οργανωτικά τα πράγματα. Παρ’ όλη την απόσταση έκανε απίστευτη δουλειά».

Για τον Μπαρτολίνι: «Πραγματικός ηγέτης και  καθοδηγητής. Ήταν σημαντική η παρουσία του και για μένα που αγωνίζομαι ακριβώς μπροστά του. Μιλάει συνέχεια και συμπεριφέρεται ως πραγματικός ηγέτης».

Για την σχέση με τον κόσμο: «Ακόμη και πέρσι που ήταν άσχημη η χρονιά, είχαμε την συμπαράσταση του κόσμου. Σε όλα τα γήπεδα ήταν δίπλα μας. Το ίδιο συνέβη και φέτος και το μόνο έχουμε να πούμε είναι ευχαριστώ που είναι δίπλα μας».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Λευτέρης Ιντζόγλου στην εκπομπή «Η πλάκα τέλος»:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: