Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Ο Ζένγκα αντί Μιχαϊλοβιτς στην Σαμπντόρια!!

Ο Βάλτερ Ζένγκα θα είναι ο αντικαταστάτης του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στην τεχνική ηγεσία της Σαμπντόρια με σκοπό να την οδηγήσει στα χνάρια της εξαιρετικής σεζόν που πραγματοποίησε φέτος.

Ο άλλοτε παίκτης των «μπλουτσερκιάτι» (1994-96) τα βρήκε σε όλα με τον πρόεδρο Φερέρο και το μεσημέρι της Πέμπτης, αφίχθη στη Γένοβα προκειμένου να μεταβεί στα γραφεία της Σαμπντόρια και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

«Μπορώ να σας διαβεβαίωσω πως είναι μεγάλη συγκίνηση για μένα να επιστρέφω εδώ, στη Γένοβα πέρασα δύο αξέχαστα χρόνια. Το να παίρνω τη θέση ενός φίλου όπως είναι ο Μιχαΐλοβιτς είναι μία ωραία πρόκληση.

Ο Βάλτερ Ζένγκα μιλάει στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή του στη Γένοβα


Είχα και άλλες προτάσεις αλλά όταν γνωρίζεις έναν πρόεδρο που έχει πάθος, όρεξη και χαρακτήρα όπως ο Φερέρο, δεν το σκέφτεσαι ούτε λεπτό για το αν θα πεις ναι.

Έπειτα η Σαμπ είναι Σαμπ. Εάν έχω μιλήσει με τον Σίνισα; Όχι ακόμα αλλά θα το κάνω. Η Ευρώπη θα είναι και αυτή μία ωραία πρόκληση και θα είμαστε έτοιμοι για να τα πάμε καλά. Ένα μήνυμα στους οπαδούς; Επέστρεψα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βάλτερ Τζένγκα.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: