Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Θέλει να μπει δυνατά η Μπελιμπασάκη!

Σε δύο αγωνίσματα θα εμφανιστεί το ερχόμενο Σάββατο στα «Χανιά 2015» η Μαρία Μπελιμπασάκη, ήτοι στα 100 και στα200 μέτρα.

Θέλει να μπει δυνατά η Μπελιμπασάκη
Η κορυφαία 200άρα των τελευταίων ετών στην Ελλάδα θέλει να ξεκινήσει δυνατά τη θερινή σεζόν, κάτι που σημαίνει πως στο ντεμπούτο της στον ανοιχτό θα «κυνηγήσει» με τη μία το όριο συμμετοχής για στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου.

«Είμαι πολύ καλά. Χρειάστηκε να μείνω πίσω στους αγώνες, καθώς είχα μια ενόχληση στη μέση. Στόχος για μένα είναι στα Χανιά να ‘πιάσω’ το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα 200 μέτρα. Παρόλα αυτά, πιστεύω πως μπορώ να τρέξω πολύ γρήγορα και στα 100 μέτρα. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω αν θα είμαι σε θέση να ‘κυνηγήσω’ μια επίδοση κάτω από το 11.33, που είναι το όριο», τόνισε η ίδια η Κρητική πρωταθλήτρια.

Πριν από τη διοργάνωση της κινεζικής πρωτεύουσας, η Μπελιμπασάκη θα συμμετάσχει και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων του Ηρακλείου, 20-21 του μήνα. «Θα γυρίσω για λίγες ημέρες στην Αθήνα κι έπειτα θα κατέβω στην Κρήτη για το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας μου, πριν από τη διοργάνωση του Ηρακλείου», συμπλήρωσε..

Στα «Χανιά 2015» θα κάνει το ντεμπούτο της στη θερινή σεζόν και η Ανδριάνα Φέρρα στα 200 μέτρα, ώστε να «κυνηγήσει», επίσης, το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: