Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Το… σηκώνει και φεύγει ο Πίρλο!!

Πολύ πιθανό -σύμφωνα με την «AS»- είναι το ενδεχόμενο να πει αντίο στη Γιουβέντους και ευρωπαϊκά γήπεδα ο Αντρέα Πίρλο, ο οποίος θα ήθελε να το κάνει έχοντας κατακτήσει νωρίτερα το Champions League.

Το… σηκώνει και φεύγει ο Πίρλο
Στα 36 του χρόνια ο Αντρέα Πίρλο ετοιμάζεται για ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της καριέρας του που δεν αποκλείεται να είναι και το τελευταίο του στην Ευρώπη. Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει το Σάββατο την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Champions League και ο Ιταλός χαφ θα ήθελε να πει αυτό το «αντίο» κρατώντας στα χέρια του το βαρύτιμο τρόπαιο.

Αν συμβεί αυτό και οι «μπιανκονέρι» βρεθούν στην κορυφή της Ευρώπης, ο Πίρλο έχοντας κατακτήσει περίπου τα πάντα, φέρεται να είναι έτοιμος σύμφωνα με την «AS» να… μεταναστεύσει στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη όπου θα βρει ξανά μπροστά του τους Φρανκ Λάμπερντ και Νταβίντ Βίγια.

Η ομάδα της Νέας Υόρκης ψάχνει τον άνθρωπο που θα έχει το ρόλο ο οποίος προοριζόταν για τον Τσάβι και ο Πίρλο φαντάζει ως η τέλεια λύση, ενώ η ισπανική εφημερίδα αποκαλύπτει πως ήδη έχει υπάρξει επαφή με τον διευθύνοντα σύμβουλο του αμερικανικού συλλόγου, Φεράν Σοριάνο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: