Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Και οι άντρες κλαίνε!! (vids)

Με αφορμή τα δάκρυα από Τσάβι και Μπενίτεθ, ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος παρουσιάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που έχουν ξεσπάσει σε λυγμούς εντός αγωνιστικού χώρου.
Η 3η Ιουνίου 2015 μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια ημερομηνία, στην οποία Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έδωσαν μια άλλη... διάσταση στην αντιπαλότητα τους. Μια κόντρα μέχρι... δακρύων, καθώς τόσο ο Ράφα Μπενίτεθ δάκρυσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του στη «βασίλισσα», όσο και ο Τσάβι στο «αντίο» του στους Καταλανούς.
ADVERTISEMENT
Τα κλάματα των παικτών εντός γηπέδου είναι ένα φαινόμενο που παρουσιάζεται συχνά στο χώρο του ποδοσφαίρου. Άλλοι δακρύζουν από συγκίνηση, άλλοι από χαρά, άλλοι από στενοχώρια για το αποτέλεσμα, άλλοι γιατί... το έχουν μέσα τους. To FourFourTwo του gazzetta.gr μάζεψε κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις και τις παρουσιάζει.
Κριστιάνο Ρονάλντο
Πρόκειται για το... συνήθη ύποπτο. Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ο Πορτογάλος ρίχνει κι ένα δάκρυ. Σε ήττες, σε νίκες, ακόμη και σε βραβεύσεις. Ο Ρονάλντο είναι και ο «αγαπημένος» των Ελλήνων, αφού έχει μείνει στην ιστορία το κλάμα του μετά τον τελικό του Euro 2004.







Λουίς Σουάρες
Εκτός από το να... δαγκώνει, ο Ουρουγουανός κλαίει κιόλας. Με τη φανέλα της Λίβερπουλ έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ την περσινή σεζόν, όμως η ισοπαλία κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας την προτελευταία έδωσε τον τίτλο στην Μάντσεστερ Σίτι. Η αντίδραση του Σουάρες μετά τη λήξη ήταν χαρακτηριστική.



Χάμες Ροντρίγκεζ
Ο ηγέτης της Κολομβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 παραλίγο να οδηγήσει μόνος του την εθνική ομάδα της χώρας του μέχρι τα ημιτελικά. Η διοργανώτρια Βραζιλία νίκησε με 2-, ο Χάμες ξέσπασε σε λυγμούς αμέσως μετά τη λήξη, με συμπαίκτες και αντιπάλους να στέκονται στο πλευρό του.



Νεϊμάρ
Στο παιχνίδι με την Κολομβία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Νεϊμάρ έπεσε θύμα μιας «δολοφονικής» γονατιάς του Ζούνιγκα. Μετά το χτύπημα στη μέση υπήρχε κίνδυνος ακόμη και να μην ξαναπερπατήσει ο Βραζιλίανος, ο οποίος μετά από λίγες μέρες παραχώρησε συνέντευξη τυπου και... λύγισε.




Νταβίντ Λουίζ
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το Μουντιάλ των... δακρύων το περσινό στη Βραζιλία. Μετά το 7-1 της Γερμανίας επί της «σελεσάο», ο Νταβίντ Λουίζ ζήτησε συγνώμη από τους συμπατριώτες του, ξεσπώντας σε λυγμούς στις δηλώσεις του.



Μάριο Μπαλοτέλι
Εκτός από όλα τα... τρελά του, ο Μπαλοτέλι έχει και στιγμές, που λυγίζει. Πιο χαρακτηριστική είναι ο περίπτωση μετά την ήττα της εθνικής Ιταλίας από την Ισπανία στον τελικό του Euro 2012.



Ντέιβιντ Μπέκαμ
Ο Άγγλος σούπερ σταρ των γηπέδων ήταν ένας ακόμη που... λύγισε εντός αγωνιστικού χώρου. Στο τελευταίο παιχνίδι στην καριέρα του, ο Μπέκαμ δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα, κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο.



Πολ Γκασκόιν
Ο ποδοσφαιριστής που κατέστρεψε τη ζωή και την καριέρα του από το αλκόολ είχε μια συγκινητική στιγμή στο Μουντιάλ του 1990. Στον ημιτελικό κόντρα στη Δυτική Γερμανία, ο Άγγλος άσος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, η οποία θα του στερούσε τη συμμετοχή στον τελικό, εφόσον προκρινόταν η Αγγλία. Τα δάκρυα «μαρτύρησαν» τα συναισθήματά του.



Σάμουελ Κουφούρ
Τα πιο χαρακτηριστικά... δάκρυα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Μέσα σε δύο λεπτά το 0-1, έγινε 2-1 υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπάγερν έχασε το Τσάμπιονς Λιγκ το 1999. Το κλάμα του Κουφούρ έμεινε στην ιστορία.
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: