Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Απλά ασταμάτητη!!

Τον 20ο τίτλο Grand Slam της καριέρας της θα διεκδικήσει η Σερένα Ουίλιαμς κόντρα στη Λουτσίε Σαφάροβα το Σάββατο (6/6) μετά τη νίκη της επί της Τιμέα Μπατσίνσκι με 2-1 σετ.

Απλά ασταμάτητη!
Κοντά στο θαύμα βρέθηκε η Τιμέα Μπατσίνσκι, αλλά η Σερένα Ουίλαμς ήταν απλά αδύνατο να χάσει. Η 33χρονη Αμερικανίδα επιβλήθηκε με 2-1 σετ της Ελβετίδας αντιπάλου της, η οποία μεν πήρε το πρώτο σετ, αλλά κατέρρευσε μετά τα μισά του δευτέρου.

Είναι χαρακτηριστικό πως εκείνη τη χρονική στιγμή η Ουίλιαμς υπολειπόταν ένα σετ και ένα game της Μπατσίνσκι (2-3), όμως ήταν σαρωτική στη συνέχεια και πήρε τα επόμενα 10 games για να φτάσει στην τελική νίκη. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά στο φετινό γαλλικό Grand Slam που η Ουίλιαμς χάνει το πρώτο σετ, αφού κάτι ανάλογο είχε συμβεί και απέναντι στις Άννα-Λένα Φρίντσαμ, Βικτόρια Αζαρένκα και Σλόαν Στίβενς σε προηγούμενους γύρους.

Έτσι, το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης τις τελευταίες 116 εβδομάδες προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό του Ρολάν Γκαρός όπου το ερχόμενο Σάββατο (6/6) θα αντιμετωπίσει την Λουτσίε Σαφάροβα, η οποία νίκησε νωρίτερα την Άνα Μαρία Ιβάνοβιτς με 2-0 σετ.

Εκεί θα έχει την ευκαιρία να πάρει τον 20ο τίτλο της καριέρας της σε τουρνουά Grand Slam και τρίτο συνολικά στο Ρολάν Γκαρός, όπου είχε βρεθεί επίσης στην κορυφή το 2002 και το 2013 στις μοναδικές συμμετοχές της στον τελικό στο Παρίσι.

Η μοναδική της ήττα τη φετινή χρονιά σημειώθηκε στο τουρνουά Masters της Μαδρίτης από την Πέτρα Κβίτοβα, ενώ έχει κατακτήσει και το προηγούμενο Grand Slam της χρονιάς στο Αυστραλιανό Open. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: