Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

«Η ευθύνη ανήκει σε όλους όσοι απαρτίζουν την ομάδα» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ Απόστολος Οικονομίδης και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν μιλάμε για αρρώστια πρέπει να γνωρίζουμε την αιτία της αρρώστιας προκειμένου με την κατάλληλη «θεραπεία» να γίνουμε καλά. Η ευθύνη ανήκει σε όλους όσοι απαρτίζουν την ομάδα, και φέρνει σε άσχημη κατάσταση όλα τα καλά που έχει κάνει ο Σαββίδης, ο οποίος φαίνεται να ακυρώνει τον εαυτό του. Πληροφορήθηκα τους στόχους που έχει βάλει ο Σαββίδης περί μπάτζετ. Πρέπει να γίνει καλά ο ΠΑΟΚ από την αρρώστια του, διαφορετικά τα χρήματα δεν θα πιάσουν τόπο. Την αρρώστια τη βλέπουμε σε πολλά επίπεδα όχι τώρα επί Σαββίδη αλλά και προηγουμένως. Αλλάζουμε συνεχώς προπονητή και φέρνουμε υπηρεσιακό, χωρίς να έχω κάτι με τον Γεωργιάδη. Θα πρέπει να μιλήσουν ο Αναστασιάδης, ο Βρύζας, όλοι οι υπεύθυνοι για την κατάσταση της φετινής χρονιάς».

Για την απαίτηση του κόσμου περί αλλαγών: «Βεβαίως και τη συμμερίζομαι. Πριν κάποια χρόνια ήταν και δική μου δήλωση ότι πρέπει να αλλάξουν και τα πλακάκια στην Τούμπα. Το κριτήριο του κόσμου είναι πάντα το σωστό και πρέπει να το λάβει υπ’ όψιν του ο Σαββίδης που έχει την ευθύνη».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Απόστολος Οικονομίδης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style



*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: