Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Η αδυναμία του ΠΑΟΚ έφταιγε, όχι ο Καραμάνος!! (δείτε σε εικόνες το γιατί)

Γράφει ο Καραγιάννης Γιώργος 
Ο Κλάους έχει πανηγυρίσει με το… τόξο του, κλείνοντας στα μάτια για να μη βλέπει τον αντίπαλο, ζητώντας σιωπή με το δάκτυλο στο στόμα, δείχνοντας το έμβλημα του ΠΑΟΚ στη θύρα των φανατικών του αντιπάλου,  με κάθε ποδοσφαιρικά προκλητικό τρόπο. Και καλά έκανε γιατί το παιδί μπάλα παίζει όχι τένις που δεν επιτρέπεται να φταρνιστείς…

Επειδή καλά έκανε, όμως, όφειλε να είναι και αυτός που δεν θα αντιδρούσε στον πανηγυρισμό του Καραμάνου. Έβαλε γκολάρα ο επιθετικός του Ατρόμητου και η καλύτερη αντίδραση εναντίον θα ήταν μόνο να βάλει ο ΠΑΟΚ δύο. Δεν μπορούσε να το κάνει όμως  και αυτό είναι που εκνεύρισε περισσότερο τον Αθανασιάδη. Αισθάνθηκε περισσότερο αδύναμος παρά προσβεβλημένος.

Η αδυναμία είναι και που τον οδήγησε σε αυτές τις απίστευτες δηλώσεις πριν καν τελειώσουν τα πλέι οφ. Παραδεχόμενος πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμιά πιθανότητα να νικήσει τον Αστέρα όταν στα καλά του δε θα θεωρούσε σίγουρη την ήττα ούτε από την Μπάρτσα του Μέσι.

Στο θέμα μας και πάλι, ο πανηγυρισμός δεν πρέπει να ποινικοποιηθεί αν δεν είναι υβριστικός. Το ολίγον προκλητικό είναι κομμάτι του παιχνιδιού και η προσπάθεια να δώσουμε δικαιολογίες στον Κλάους ή στον εαυτό μας γιατί ο Καραμάνος στόχευσε τον κόσμο και όχι κάτι άλλο, μικραίνει τον ΠΑΟΚ. Αυτόν που ο Κλάους και οι συμπαίκτες του μίκρυναν όσο ποτέ τα τελευταία χρόνια με την απόδοσή τους.

BONUS: Δείτε τους πανηγυρισμούς του Κλάους που γουστάραμε και συνάμα προκάλεσαν





*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: