Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Στην έξοδο ο Περέιρα!!

Προσεχώς εξελίξεις στον Ολυμπιακό στο θέμα προπονητή, με τον Περέιρα να βρίσκεται στην έξοδο. Τα συν και πλην για Καρίγιο. Σοβαρή πρόταση Βαλένθια για Ρομπέρτο.

Στην έξοδο ο Περέιρα
Θέμα χρόνου θεωρείται πλέον να κλείσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό. Το κλίμα για τον Βίτορ Περέιρα έχει βαρύνει με τον Πορτογάλο τεχνικό να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Το γυαλί ράγισε οριστικά αφότου έγινε γνωστό πως το ταξίδι του στην Σκωτία πραγματοποιήθηκε με σκοπό να συζητήσει με την Ρέιντζερς -παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο- και η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων δείχνει αργά ή γρήγορα πως θα επέλθει το διαζύγιο.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, που μοιάζει και το πλέον πιθανό, οι διοικούντες τον πειραϊκό σύλλογο θα κινηθούν άμεσα για τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι επαφές τους θα επικεντρωθούν σε προπονητές από την αγαπημένη τους ισπανική σχολή (βλ. Βαλβέρδε, Μίτσελ).

Τα συν και τα πλην για Καρίγιο

Σε αναμονή της απάντησης της Εστουντιάντες για τον Καρίγιο βρίσκονται στον Ολυμπιακό, που έχουν να ανταγωνιστούν την Ίντερ. Οι δύο ομάδες έχουν καταθέσει τις δύο καλύτερες προτάσεις για τον Αργεντινό φορ. Οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν ένα ποσό μεταξύ 8-10 εκατ. δολαρίων, και εξασφαλίζουν στον παίκτη θέση βασικού και την προοπτική ν’ αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επιπλέον είναι διατεθειμένοι να αφήσουν στην ομάδα της Λα Πλάτα ποσοστό μεταπώλησης.

Οι «νερατζούρι» αποτελούν μεν μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό μέγεθος, αλλά δεν μπορούν να του εξασφαλίσουν σίγουρη θέση στο ρόστερ, ενώ στις σκέψεις τους βρίσκεται να τον παραχωρήσουν δανεικό την πρώτη σεζόν. Ένα ακόμη συν των Πειραιωτών είναι το γεγονός ότι ο Κριστιάν Καρεμπέ διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Χουάν Βερόν (πρόεδρος της Εστουντιάντες) στοιχείο που σαφώς και μπορεί να παίξει τον δικό του ρόλο στις διαπραγματεύσεις.

Σοβαρή πρόταση Βαλένθια για Ρομπέρτο

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η Βαλένθια θα κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του Ρομπέρτο. Οι «νυχτερίδες» είναι αποφασισμένες να καταθέσουν σοβαρή πρόταση για την αγορά του, ακόμη και να καλύψουν πλήρως την ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του. Θα πρέπει βεβαίως να μείνει ανοιχτό και ένα παράθυρο για τη Ρόμα, η οποία τον έχει επίσης στα υπόψη της.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: