Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015

Σημαντικές χορηγικές συμφωνίες για ΕΟΚ!!

Μια σειρά από σημαντικές χορηγικές συμφωνίες, που διευκολύνουν το έργο της σε χαλεπούς καιρούς, ανακοίνωσε η ΕΟΚ.

Σημαντικές χορηγικές συμφωνίες για ΕΟΚ
Σημαντικά έσοδα για την κάλυψη των μεγάλων αναγκών της εξασφάλισε η ΕΟΚ με τη σύναψη μιας σειράς χορηγικών συμφωνιών. Η Eurobank που από το 2001 είναι στο πλευρό της ομοσπονδίας και των Εθνικών ομάδων παραμένει συνεργάτης της ΕΟΚ, ενώ σε αυτούς προστίθενται κι άλλες μεγάλες εταιρείες, όπως η πετρελαϊκή εταιρία ΕΚΟ, η Spalding που αναλαμβάνει την ένδυση των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, η αεροπορική εταιρεία Aegean και η AVIS.

Έτσι, σε δύσκολους οικονομικά καιρούς, όπου η κρατική βοήθεια δεν μπορεί να είναι μεγάλη, εξασφαλίζονται οι απαραίτητοι πόροι προκειμένου να μη λείπει τίποτα από τις εθνικές ομάδες, αλλά και να συνεχιστεί το αναπτυξιακό πρόγραμμα για το μπάσκετ στη χώρα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη σημαντικών χορηγικών συμφωνιών με πολύ ισχυρές και γνωστές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Σε μια εποχή οικονομικής αβεβαιότητας, με διαρκώς και κατακόρυφα μειούμενη την αρωγή της Πολιτείας προς τον αθλητισμό, η ΕΟΚ κινήθηκε μεθοδικά και με «όπλο» τις επιτυχίες και τη διαχρονικότητά της, εξασφάλισε συνεργασίες που της επιτρέπουν να δει με αισιοδοξία το μέλλον και να επιβιώσει στο δύσκολο παρόν.

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον τραπεζικό όμιλο Eurobank, ήταν μια αυτονόητη εξέλιξη και για τις δύο πλευρές. Συνοδοιπόροι από το 2001, σε μια εποχή κατά την οποία το ελληνικό μπάσκετ περνούσε μια φάση αγωνιστικής ύφεσης, αλλά ο αείμνηστος Γιάννης Λάτσης είχε δείξει εμπράκτως την εμπιστοσύνη του στον σχεδιασμό και το μέλλον που υπήρχε. Αποτελεί άλλωστε τη μακροβιότερη συνεργασία σε αθλητικό επίπεδο στην Ελλάδα και από τις μακροβιότερες σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Έκτοτε, η Eurobank είναι ο Μέγας χορηγός όλων των Εθνικών ομάδων, οικοδομώντας μια σχέση με την ελληνική ομοσπονδία που μας καθιστά κάτι περισσότερο από απλούς συνεργάτες. Η σχέση αυτή επιβεβαιώθηκε και φέτος με την ανανέωση της συνεργασίας με έναν από τους πυλώνες του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και η ικανοποίησή μας είναι μεγάλη.

Η μεγάλη ελληνική πετρελαϊκή εταιρία ΕΚΟ προστίθεται από φέτος στους συνεργάτες μας. Η «πίεση» για συνεργασία χρονολογείται από πιο παλιά, όμως φέτος οι συνθήκες ήταν ιδανικές για την πραγματοποίησή της. Η ΕΚΟ θα είναι Υποστηρικτής της Εθνικής ομάδας Ανδρών και αμφότεροι προσδοκούμε ότι η έναρξη της κοινής μας πορείας θα συνδυαστεί με σημαντικές επιτυχίες.

Η παγκόσμιου βεληνεκούς εταιρία αθλητικής ένδυσης Spalding είναι από φέτος ο τροφοδότης αθλητικού υλικού των Εθνικών ομάδων. Με είδη για πλήθος αθλημάτων που χρησιμοποιούνται σε ολόκληρη την υφήλιο, αλλά με εξειδίκευση και πολύ σημαντικές συνεργασίες στον χώρο του μπάσκετ, η Spalding αποτελεί μια ακόμα σημαντική προσθήκη στην ομάδα συνεργατών της Ελληνικής ομοσπονδίας.

Μαζί μας από φέτος είναι και μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές δυνάμεις της Ευρώπης, η AegeanAir. Η εταιρία που συνδέει κάθε γωνιά της πατρίδας μας και προσφέρει τη δυνατότητα μετάβασης σε κάθε μέρος του κόσμου, ως μέλος της StarAlliance, είναι πλέον ο επίσημος αερομεταφορέας των Εθνικών μας ομάδων. Ευχόμαστε όλοι η σύναψη αυτής της συμφωνίας να αποδειχθεί… καλοτάξιδη και να φέρει επιτυχημένες πτήσεις στο ελληνικό μπάσκετ.

Στους συνοδοιπόρους μας φυσικά, παραμένει και η εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων AVIS, με τον μεγάλο στόλο και τις πολύπλευρες συνεργασίες και δυνατότητες που μπορούν να δώσουν λύση σε κάθε πιθανή αναζήτηση οχήματος.

Εκ μέρους του ελληνικού μπάσκετ και της αναπτυξιακής διαδικασίας, ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: