Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Από Αγγλία μέχρι… Πειραιά ο Μπερμπάτοφ!

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην Premier League. Στην Ελλάδα o μάνατζέρ του για επαφές με τον Ολυμπιακό.

Από Αγγλία μέχρι… Πειραιά ο Μπερμπάτοφ
Με χαρά θα υποδεχόταν μια πρόταση να επιστρέψει στο αγγλικό πρωτάθλημα ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ που αποχωρεί από την Μονακό και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

«Θα ήταν απόλαυση να επιστρέψω. Πέρασα μεγάλο διάστημα στην Αγγλία και κρατάω τις ευχάριστες αναμνήσεις. Όλοι βλέπουν την Premier League με ενθουσιάζει η προοπτική να επιστρέψω. Αισθάνομαι καλά και πιστεύω ότι έχω ακόμα πολλά να δώσω στο ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του έμπειρου επιθετικού, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Premier League με τις φανέλες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ, Φούλαμ.

Σύμφωνα με τους Γάλλους, αλλά και με συμπατριώτες του, ο μάνατζέρ του, Εμίλ Ντάντσεφ θα βρεθεί αύριο στην Ελλάδα προκειμένου να έχει επαφές με την πλευρά του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες έχουν άλλες προτεραιότητες για την επιθετική τους γραμμή, δεν αποκλείεται όμως υπό προϋποθέσεις η περίπτωση του Μπερμπάτοφ να απασχολήσει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: