Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Εσύ πρέπει να φύγεις πρώτος, ρε Αθανασιάδη!!

Απίστευτο κράξιμο Αλέφαντου για ΠΑΟΚ: "Οι δύο χειρότεροι προπονητές που έβγαλε η ανθρωπότητα τα διέλυσαν όλα". Και απάντηση σε Σουμ: "Πόσες μακαρονάδες έτρωγες;"! Θα κάνω ένα σχόλιο για τα πλέι οφ και μετά θα ασχοληθώ με αυτόν τον κεφάλα τον Σουμ που με έπιασε στο στόμα του σε συνέντευξή του.

Ο Ατρόμητος επιτέλους έπαιξε το 5-3-2 που του φώναζα του Νιόπλια. Όπως στον Αναστασίου φώναζα για τον Κουτρουμπή. Εγώ τα προτείνω και τα λέω πριν γίνουν. Νίκησε λοιπόν μέσα στην Τούμπα ο Ατρόμητος. Τόσες φορές το λέγαμε και από το κανάλι ότι δε γίνεται να έχεις Λαζαρίδη, Φυτανίδη, Κατσουράνη και να μην παίζεις με τρία στόπερ. Έδεσε λοιπόν την άμυνά του, είχε τακτική, έκανε μεγάλο διπλό και ελπίζει να πάρει τη δεύτερη θέση. Ο Παναθηναϊκός θα πάει ελλιπής στο Περιστέρι, όλα θα εξαρτηθούν από το ματς του Αστέρα.

Έχασε πολλά γκολ στα πλέι οφ ο Ατρόμητος, δεν είχε παίκτη να πετάξει την μπάλα στα δίχτυα. Πάντως χθες έκανε πολύ ωραίο γκολ ο Καραμάνος. Επιτέλους.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο χειρότερος ΠΑΟΚ που έβγαλε η φύση, ο χειρότερος ΠΑΟΚ όλων των εποχών. Με τους δύο χειρότερους προπονητές που έβγαλε η ανθρωπότητα στην ίδια σεζόν μαζί! Τα διέλυσε όλα το δίδυμο του Αναστασιάδη με τον Γεωργιάδη. Την έκαψαν την ομάδα. Πεθαμένοι είναι οι παίκτες, δεν παίζουν τίποτα.

Και βγήκε ο Αθανασιάδης κι έλεγε ότι είμαστε άρρωστοι. Ο πρώτος που πρέπει να φύγει είσαι εσύ ρε Αθανασιάδη! Από τότε που σε έγλυφαν και σε υμνούσαν είχα αυτήν την άποψη κόντρα στο ρεύμα. Πούλα τον όσο-όσο κύριε Σαββίδη. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται πολλές μεταγραφές.

Και από τακτική μεσάνυχτα. Δεν ξέρουν τι παίζουν. Τους δίνει χώρο ο αντίπαλος αλλά αυτοί παίζουν με 20 πάσες δεξιά και αριστερά. Τους κλέβει την μπάλα ο αντίπαλος και τους κάνει πάρτι.


Πάμε τώρα στον Σουμ. Με έπιασε στο στόμα του σε συνέντευξή του. Όταν εγώ έπαιζα το 5-3-2 από τη δεκαετία του ΄70 στα Εξάρχεια, άλλος δεν το ήξερε, εγώ το ανακάλυψα. Έπειτα ακολούθησαν άλλοι στην Ευρώπη. Και ήταν πάντα διαχρονικό, μέχρι σήμερα. Είπε ο Σουμ ότι δεν υπήρχε θέμα διαιτησίας στη Λεωφόρο και ότι δεν ξέρει τι έχω κάνει στην καριέρα μου. Αν αναλάμβανες εσύ τις ομάδες που έπαιρνα εγώ, θα είχες 30 υποβιβασμούς! Εγώ έσωνα τις ομάδες.

Το τι έγινε με τον Δούρο τότε και τι έγινε στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, το ξέρουμε. Εγώ όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό ήταν σε ημιθανή κατάσταση, κανείς δεν τον έπαιρνε. Δεν έχασα όμως ούτε βαθμό στο πρωτάθλημα, κάναμε παντού νίκες, και μέσα στη Λεωφόρο αντί για ισοπαλία αξίζαμε τη νίκη, αλλά μας σταμάτησε ο Δούρος με την πιο άδικη φάση που έχει γίνει ποτέ.

Δεν υπάρχει Ισραήλ στο ποδόσφαιρο. Στο μπάσκετ μπορούν να μιλάνε, αλλά στο ποδόσφαιρο είναι πουθενάδες. Κες κε σε Σουμ; Ποιος ξέρει πόσες μακαρονάδες έτρωγε και έγινε σαν μοσχαροκεφαλή.

Σε ό,τι αφορά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν βλέπω περίπατο της Μπαρτσελόνα. Και με τη Ρεάλ όταν έγινε η κλήρωση, κόντρα σε όλους παρουσίαζα ως φαβορί τη Γιουβέντους και την υμνούσα ως ομάδα.

Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ πιστεύω ότι θα είναι σκληροτράχηλο ματς. Όλα θα εξαρτηθούν από το αν ο Αλέγκρι παίξει τον Μέσι όπως τον έπαιζε ο Μουρίνιο. Όχι όπως τον έπαιξε ο Βαλβέρδε πρόσφατα. Ο Μέσι δεν παίζεται έτσι όπως τον έπαιξε η Μπιλμπάο, δηλαδή ανοικτά, σε διαλύει έτσι. Ο Μέσι θέλει παίκτη μόνιμο κοντά του και εναλλάξ αναλόγως το χώρο που κινείται να υπάρχουν δύο άλλοι παίκτες από πίσω να δίνουν βοήθειες.

Αν παίξει έτσι η Γιουβέντους και κλείσει το χώρο στο μισό γήπεδο, μπορεί με κόντρες να χτυπήσει την Μπαρτσελόνα. Μπορεί να το κάνει, η Γιουβέντους έχει τα καλύτερα χαφ της Ευρώπης αυτή τη στιγμή.
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: