Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

«Ήταν θέμα χρόνου»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βοηθός προπονητή στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, ο Τάσος Κατσαμπής και μίλησε για το γεγονός πως η ομάδα κατάφερε και εξασφάλισε την παραμονή της στην Φούτμπολ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Περάσαμε μια περιπέτεια αλλά πήραμε την νίκη πιο εύκολα από ότι περιμέναμε και εξασφαλίσαμε την παραμονή».
Για τις δυσκολίες που πέρασε ο Αστέρας:
«Όταν αναλάβαμε είχαμε μια ομάδα δουλεμένη από τους προηγούμενους προπονητές αλλά υπήρχε κάποιο πρόβλημα στα αποτελέσματα. Δουλέψαμε στον τομέα της ψυχολογίας πάρα πολύ και αυτό ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι για να ανέβει η ομάδα. Μετά περάσαμε και κάποια τακτικά κομμάτια, φάνηκαν τα αποτελέσματα και σωθήκαμε δίκαια στη κατηγορία. Περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές αλλά τα παιδιά απέκτησαν αυτοπεποίθηση και ήταν θέμα χρόνου να φανεί η δουλειά μας».
Για το αν θα παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα:
«Αυτό είναι θέμα της διοίκησης. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε και είμαστε θετικοί στο να παραμείνουμε. Θα τα βάλουμε όλα κάτω και θα συζητήσουμε. Δεν είχαμε καθόλου χρόνο ούτε να δουλέψουμε παραπάνω ούτε να συζητήσουμε. Κάναμε ότι χρειάστηκε σε κάθε παιχνίδι. Στην Ελλάδα ο προπονητής κρίνεται εκ των αποτελεσμάτων».
Για την άνοδο του Ηρακλή:
«Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα λίγο πριν τελειώσουν τα πλέι – άουτ και τα πλέι – οφ να έχει σωθεί ο Αστέρας και να έχει ανέβει ο Ηρακλής που τον έχω μέσα στη καρδιά μου.  Για εμένα ο Ηρακλής δεν έπρεπε να πέσει εξαρχής. Άργησε λίγο να ανέβει αλλά όταν έχει μια διοίκηση και όλα λειτουργούν τέλεια, βλέπεις και τα αποτελέσματα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο και ήταν θέμα χρόνου να ανέβει. Για εμένα πάντως όποιος βγαίνει πρώτος πρέπει να ανεβαίνει κατευθείαν. Ο Ηρακλής είναι πολύ καλή ομάδα, με παίκτες με μέλλον και κόσμο που στήριξε την ομάδα».
Για τις κινήσεις που πρέπει να κάνει ο Ηρακλής:
«Με τρεις – τέσσερις κινήσεις νομίζω πως η ομάδα θα είναι πολύ δυνατή. Ο στόχος του Ηρακλή θα είναι οι υψηλές θέσεις και έχει φτιάξει έναν κορμό. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να… «γουστάρει» ο Ηρακληδέας με αυτό που θα βλέπει».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: