Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Γιάνκοβιτς: «Να δούμε τα γήπεδα… πλημμυρισμένα»


Την ευχή οι φίλοι του μπάσκετ να κατακλύσουν τα γήπεδα που θα φιλοξενηθούν τα τουρνουά 3x3 που συνδιοργανώνουν ΕΟΚ και ΠΣΑΚ έκανε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

Γιάνκοβιτς: «Να δούμε τα γήπεδα… πλημμυρισμένα»
Για μια ακόμη χρονιά, μεγάλα ονόματα του μπάσκετ θα δώσουν το «παρών» στα τουρνουά 3Χ3 που συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών. Ανάμεσά τους και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

«Το κέρδος μας θα είναι να δούμε τα γήπεδα «πλημμυρισμένα» από παιδιά που μέσα από το μπάσκετ θα μάθουν την αξία της συνεργασίας και της ομαδικότητας. Κάθε αθλητής χαίρεται όταν διαπιστώνει ότι τα μικρά παιδιά ακολουθούν τα βήματά του και αφοσιώνονται στον αθλητισμό και στο μπάσκετ ειδικότερα αν μιλήσουμε για τη δική μας περίπτωση», δήλωσε ο άσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα πάρει μέρος στο τουρνουά της Γλυφάδας το διήμερο 20-21 Ιουνίου.

Από την πλευρά του, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, που θα βρεθεί στο τουρνουά της Αιδηψού στις 4 και 5 Ιουλίου, ανέφερε: «Είναι πολύ όμορφο να διοργανώνονται τέτοια τουρνουά, τόσο για μας τους αθλητές, όσο και για τους συμμετέχοντες. Πιστεύω ότι θα περάσουμε όλοι, ένα πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο. Να ευχαριστήσουμε τον Δήμο της Αιδηψού για τη φιλοξενία και υποσχόμαστε στους φίλους του μπάσκετ, ότι θα είναι μία υπέροχη γιορτή».

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για πρώτη φορά μάλιστα, θα υπάρχουν κατηγορίες για οικογένειες και μικτές ομάδες. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο site: http://www.psak.gr/archiki.html. Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και το sport-fm.gr. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: