Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Τα λένε για Μουνιέ στον τελικό!!

Συνάντηση με την Μονπελιέ για να κλείσει τον Αντονί Μουνιέ θα έχει ο Ολυμπιακός στο περιθώριο του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στο Βερολίνο.

Τα λένε για Μουνιέ στον τελικό

Αυτή αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ το Σάββατο (6/6), μιας και στο Βερολίνο θα παρελάσουν παράγοντες πολλών συλλόγων. Ο πρόεδρος της Μονπελιέ, Λουί Νικολέν και ο γιος του θα δώσουν το «παρών» στον τελικό και σύμφωνα με πληροφορίες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν πιο διεξοδικά με τους Πειραιώτες για την παραχώρηση του αριστερού εξτρέμ.

Ο Μουνιέ μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, η Μονπελιέ θέλει να τον παραχωρήσει με ένα ποσό 2-3 εκατομμυρίων ευρώ, την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός εμφανίζεται να προσφέρει δύο εκατ. για να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Αν τα βρουν οι δύο σύλλογοι, τότε ο Ολυμπιακός θα περάσει σε διαπραγματεύσεις με τον Μουνιέ, που μετά από μια εξαιρετική χρονιά στο Σαμπιονά, με 9 γκολ και 8 ασίστ, φέρεται να αξιώνει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: