Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Άγνοια Βίκτορ για Ολυμπιακό!!

Την στιγμή ο Βίτορ Περέιρα φέρεται να μετράει ίσως και ώρες στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Βίκτορ Σάντσεθ, το όνομα του οποίου ακούγεται ολοένα και περισσότερο, δηλώνει άγνοια! 
Ο Βίτορ Περέιρα όπως όλα συνηγορούν θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους».
ADVERTISEMENT
Στον Πορτογάλο χρεώνεται το γεγονός πως παρά την κατάκτηση του νταμπλ, ο Ολυμπιακός δεν παρουσίασε αγωνιστική βελτίωση, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το ταξίδι του στη Γλασκώβη προκειμένου να διαπραγματευτεί με την Ρέιντζερς!
Οι Πειραιώτες φέρονται να ψάχνουν τον επόμενο προπονητή εστιάζοντας στην ισπανική αγορά. Ήδη ακούγονται τα ονόματα των Κίκε Φλόρες, Ουνάι Έμερι, Χάβι Γκραθία αλλά και του Αργεντινού τεχνικού της Μαρσέιγ Μαρσέλο Μπιέλσα.
Παράλληλα, έδαφος κερδίζει και η περίπτωση του Βίκτορ Σάντσεθ. Ο πρώην ασίσταντ του Μίτσελ έχει πολλές συμπάθειες στον Ολυμπιακό.
Ο 39χρονος προπονητής για τους «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν αποτελούσε απλά έναν βοηθό της σειράς που διεκπεραίωνε τον ρόλο του στο πλευρό του Μίτσελ.
Ο άλλοτε άσος της Ρεάλ ήταν κάτι περισσότερο. Ήταν ο άνθρωπος που οργάνωνε κάθε λεπτομέρεια στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, επέβλεπε τις ασκήσεις, διαδραμάτιζε σημαίνοντα ρόλο στο σκάουτινγκ τον αντιπάλων, ενώ διακρίνονταν για την πειθαρχία που επέβαλε.
Ένας προπονητής με ξεκάθαρη φιλοσοφία που παραπέμπει σε μάνατζερ αγγλικού συλλόγου δίχως ωστόσο να λάβει το feed back που του αναλογούσε στη ζούγκλα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο Βίκτορ ανέλαβε την δύσκολη αποστολή να διατηρήσει την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και τα κατάφερε αποσπώντας ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική από την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου».
Σε συνέντευξη του στο gazzetta.gr πριν από περίπου 10 μέρες εμφανίστηκε πεπεισμένος πως θα επιστρέψει για τρίτη φορά στην Ελλάδα.
«Στην Ισπανία λέμε πως πάντα υπάρχει μία τρίτη φορά. Είμαι πολύ περήφανος και ευγνώμων για την πρώτη μου εμπειρία στην Ελλάδα ως ποδοσφαιριστής και την δεύτερη ως ασίσταντ.
Επομένως σίγουρα θα υπάρξει και τρίτη φορα», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του.
Ο Βίκτορ, ο οποίος απολαμβάνει τις διακοπές του επί ισπανικού εδάφους δήλωσε άγνοια για τις τελευταίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό αποφεύγοντας να κάνει κάποιο σχόλιο.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: