Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Αυτοί οι ΝΒΑερς βγάζουν περισσότερα από τον MVP!! (pics)


Τα ξημερώματα της Παρασκευής (05/06) ο Στέφ Κάρι μπαίνει στην «μάχη» των τελικών του ΝΒΑ έχοντας ήδη στην κατοχή του το βραβείο του MVP της φετινής σεζόν.

Αυτοί οι ΝΒΑερς βγάζουν περισσότερα από τον MVP (pics)
Υπάρχουν όμως ορισμένοι παίκτες που… έφτασαν και δεν ακούμπησαν τα φετινά κατορθώματα του Κάρι, παρόλα αυτά κερδίζουν περισσότερα χρήματα από αυτόν και δεν θα το πιστεύατε!

Ο ηγέτης των Ουόριορς, έβαλε στην τσέπη του $10.629.213 την φετινή χρονιά, για να δούμε όμως πόσα περισσότερα κερδίζουν κάποιοι άλλοι ΝΒΑερς…

Τζαβάλ ΜακΓκι
nba_g_jmcg_cr_576x324
Ο Τζαβάλ εκτός από λατρεμένος πρωταγωνιστής στα Shaqtin a fool,  έπαιξε μόλις σε 23 ματς την φετινή σεζόν με Νάγκετς και Σίξερς και κέρδισε $11,250,000!

Αντρέα Μπαρνιάνι
andre-bargnani
Ο Ιταλός ΝΒΑερ είναι μάλλον πολύ καλά αμειβόμενος αν σκεφτεί κανείς την φετινή πορεία των Νικς, βγάζοντας αυτή τη χρονιά 12 εκ. δολάρια!

Νίκολα Πέκοβιτς
nikola-pekovic-posing
Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα των Τίμπεργουλβς, έχοντας κατά μέσο όρο 12 πόντους και 7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Αξίζει όμως τα  $12,100,000 που κέρδισε φέτος;

Ερικ Μπλέντσοου
ericbledsoe
Ο πόιντ γκαρντ των Σανς αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους του ΝΒΑ αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Στεφ Κάρι… Για τα 13εκ. δολάρια που κέρδισε φέτος όμως, μάλλον έπρεπε να τα πάει καλύτερα…

Τζος Σμιθ
josh-smith
Ο Τζος Σμιθ ήταν μια πολύ καλή λύση από τον πάγκο για τους Ρόκετς, μετά την απόκτησή του από τους Πίστονς. Με 14 εκ. δολάρια που πήρε φέτος, θα έλεγε κανείς πως έπρεπε να βοηθήσει περισσότερο.

Ομέρ Ασίκ
LOUISVILLE, KY - OCTOBER 4: Omer Asik #3 of the New Orleans Pelicans drives against Chris Bosh #1 of the Miami Heat during an NBA game on October 4, 2014 at the KFC Yum! Center in Louisville, KY. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2014 NBAE (Photo by Layne Murdoch/NBAE via Getty Images
Ο δεύτερος «πύργος» των Πέλικανς στο πλευρό του Αντονι Ντέιβις, σίγουρα αξίζει να βρίσκεται στο ΝΒΑ αλλά να αμείβεται με $14.898.938 είναι μάλλον υπερβολικό!

Τζέρεμι Λιν
kobe-bryant-wants-jeremy-lin-to-play-relentlessly1
Οι μέρες της «Linsanity» έχουν περάσει μάλλον ανεπιστρεπτί… Είναι ένας καλός πόιντ γκαρντ αλλά όχι καλύτερος του Κάρι για να φτάνει ο ετήσιος μισθός του τα $14.898.000!

Ντέιβιντ Λι
lee1
Ο Κάρι δεν μας μοιάζει με άνθρωπο που θα έλεγε κακό λόγο για συμπαίκτη του. Εμείς όμως μπορούμε! Γιατί είναι αλήθεια… Ο Λι, που φέτος ταλαιπωρήθηκε αρκετά με τραυματισμούς κέρδισε φέτος $15.012.000 μετρώντας 7,9 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 49 συμμετοχές.

Ρούντι Γκέι
hi-res-c47f9a2878bd27c37114ccc0858bf704_crop_north.
Ο άσος των Κινγκς μοιάζει να έχει το ταλέντο να διαπρέψει αλλά ακόμη δεν έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει την μεγάλη διαφορά. Σίγουρα όχι τόσο για να βγάζει 9 εκ. δολάρια περισσότερα από τον Κάρι! ($19.317,326).


Πηγή: superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: