Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

«Ματιές του ΠΑΟΚ σε Μαρκόφσκι»


«Ματιές του ΠΑΟΚ σε Μαρκόφσκι»

Στην μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Σερβία, ο Μάρκο Μαρκόφσκι του Παναιτωλικού.

Σε μια περίοδο όπου ο Ιγκόρ Τούντορ ζητάει επιτακτικά μεταγραφική ενίσχυση, οι Σέρβοι βάζουν ένα νέο όνομα στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας «mozzartsport.com» αναφέρει πως ο «δικέφαλος του Βορρά» παρακολουθεί την περίπτωση του Μάρκο Μαρκόφσκι από τον Παναιτωλικό.

Ο 29χρονος επιθετικός όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του: «σπέρνει τον φόβο με τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα και ενδέχεται να αλλάξει περιβάλλον. Για την περίπτωσή του ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ και η Άνκαρα, αλλά και ομάδες από την Κίνα και το Καζακστάν».
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Κανένα πρόβλημα αν είμαστε η ΑΕΚ που πρέπει»


«Κανένα πρόβλημα αν είμαστε η ΑΕΚ που πρέπει»

Σεβασμό, όχι φόβο. Ο Άρης Σοϊλέδης έδωσε το στίγμα του για το ματς της ΑΕΚ με την Ξάνθη, ξεκαθαρίζοντας πως οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν να ανησυχούν για κάτι, αν παίξουν βάσει των δυνατοτήτων τους.

Σέβεται την Ξάνθη, αλλά δεν φοβάται... Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε για το προσεχές ματς της ΑΕΚ με τους ακρίτες, όπου φυσικά δεν σκέφτεται τίποτα άλλο πλην του τριπόντου, που θα διατηρήσει την ομάδα του στην δεύτερη θέση.

Οι δηλώσεις του στη NOVA

«Έχω ξαναπεί ότι σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο και αν είμαστε η ΑΕΚ που πρέπει δεν θα αντιμετωπίσουμε το παραμικρό πρόβλημα. Σε σχέση με το ματς του α’ γύρου έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στην Ξάνθη. Εμείς πρέπει να έχουμε την κατοχή της μπάλας, να έχουμε τις ευκαιρίες μας και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε μια ομάδα με πολύ καλό υλικό, έχουμε όρεξη, δουλεύουμε πολύ σκληρά και νομίζω ότι αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο».

Για το ματς με τον Λεβαδειακό στο κύπελλο: «Το ματς κυπέλλου ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί παίζαμε εκτός έδρας και θέλαμε να πάρουμε το αβαντάζ για να είναι πιο εύκολο το έργο στην έδρα μας. Τα πήγαμε πολύ καλά, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες και πλέον είμαστε σε πολύ καλή ψυχολογία».

Τη γλίτωσε με πρόστιμο ο Πανιώνιος!!


Τη γλίτωσε με πρόστιμο ο Πανιώνιος

Το ποσό των 14.500 ευρώ καλείται να καταβάλει ο Πανιώνιος για την καπνογόνα και πυρσούς που άναψαν και έπεσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό της προηγούμενης αγωνιστικής.

Με πρόστιμο 14.500 ευρώ καλείται τιμώρησε την ΠΑΕ Πανιώνιος το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λίγκας για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την προηγούμενη αγωνιστική.

«Βάσει των αναφερομένων στο από 3/1/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 3/1/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD)»: συνολική χρηματική ποινή δεκατεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ», αναφέρει η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει ότι η τιμωρία επιβάλλεται για την εισαγωγή και αφή πυρσών και καπνογόνων στο ματς με τους ερυθρόλευκους αλλά και την ρήψη τους τα οποία όμως αναγνωρίζει ότι δεν ήταν «πρόσφορα να προκαλέσουν σωματική βλάβη σε άτομο το οποίο νομίμως βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μιλάει με Λιμόζ ο Ιβάνοβιτς!!


Μιλάει με Λιμόζ ο Ιβάνοβιτς

Σε συζητήσεις με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, βρίσκεται η Λιμόζ, όπως αποκάλυψε ο Τύπος της Γαλλίας.

Στο πρόσωπο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς βλέπουν οι άνθρωποι της Λιμόζ τον αντικαταστάτη του Φιλίπ Ερβέ στον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Γαλλίας, η διοίκηση των «λιμουζό» βρίσκεται σε συζητήσεις με τον προπονητή της εθνικής ομάδας της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης και πρώην του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, η επιλογή αυτή κάθε άλλο παρά τυχαία δεν είναι. Ο 58χρονος κόουτς δεν εργάζεται σε κάποιο σύλλογο αυτή τη στιγμή, όπου πριν από μερικούς μήνες είχαν «ναυαγήσει» οι διαπραγματεύσεις με την Μπουντούτσνοστ, ενώ γνωρίζει πολύ καλά την Λιμόζ, καθώς είχε καθίσει με απόλυτη επιτυχία στον πάγκο της τη σεζόν 1999/20, οδηγώντας την στο νταμπλ στη Γαλλία, αλλά και στην κατάκτηση του Κόρατς!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πληρώνει για τις κροτίδες με τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ!!!


Πληρώνει για τις κροτίδες με τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ

Πρόστιμο ύψους 1.200 ευρώ επέβαλε στην ΚΑΕ ΑΕΚ ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ, για ρίψη κροτίδων στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ.

Το ποσό των 1.200 ευρώ επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ στην ΚΑΕ ΑΕΚ, για τη ρίψη κροτίδων στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ. Από ‘κει και πέρα, έγγραφη σύσταση επιβλήθηκε στην ΚΑΕ Άρης, λόγω ρίψης ρολού χαρτιού στο ματς με το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στην ΑΕΚ ΚΑΕ για επεισόδια εντός γηπέδου αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (ρίψη κροτίδων κρότου και καπνού) πρόστιμο 1.200,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 3-1-2016.

Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ για παράπτωμα που δε χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας και σε καμία περίπτωση δεν είναι δυσφημιστικό για το άθλημα (ρίψη ρολού χαρτιού), έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με το ΡΕΘΥΜΝΟ της 2-1-2016
».

Κυζερίδης: «Άγγελος πάνω απ’ το κεφάλι μου ο Σαββίδης»


Κυζερίδης: «Άγγελος πάνω απ’ το κεφάλι μου ο Σαββίδης»

Θερμό «ευχαριστώ» του Νίκου Κυζερίδη στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος τον βοήθησε οικονομικά στην μάχη που δίνει για να νικήσει τον καρκίνο.

Υπόχρεος στον Ιβάν Σαββίδη νιώθει ο Νίκος Κυζερίδης. Με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, ο οποίος ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά του για να νικήσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά:

«Ένας ακόμα άγγελος πάνω από το κεφάλι μου είναι και ο κύριος Ιβάν Σαββίδης τον οποίο και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, για την πολύτιμη οικονομική βοήθεια που μου πρόσφερε»

Επέστρεψε στα… γήπεδα η Εμμανουέλα!! (pics)


Επέστρεψε στα… γήπεδα η Εμμανουέλα (pics)

Πάει καιρός απ’ την τελευταία φορά που την πέτυχε ο φακός στις εξέδρες, όμως η Εμμανουέλα Κουκλινού… επανεμφανίστηκε στο ματς του Κισσαμικού με την Καλλιθέα.

Οι φίλαθλοι οποιασδήποτε ομάδας την έχουν θαυμάσει όσο λίγες στην εξέδρα του Γεντί Κουλέ.

Η Εμμανουέλα Κουκλινού, που συνέδεσε το όνομά της με τον ΟΦΗ «επανεμφανίστηκσε» στα Χανιά, όπου αγωνίζεται ο αγαπημένος της Γιώργος Γιαγκιόζης και παρακολούθησε το ματς του Κισσαμικού με την Καλλιθέα.

inner


Θυμηθείτε παλιότερες εμφανίσεις του πανέμορφου μοντέλου:


inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Σκάνδαλο η τιμωρία του Ομπράντοβιτς»!


«Σκάνδαλο η τιμωρία του Ομπράντοβιτς»!

Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι της Φενερμπαχτσέ με την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπου μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν την χαρακτήρισαν «σκάνδαλο».

Στην αντεπίθεση πέρασε η Φενερμπαχτσέ για την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η τουρκική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας «σκάνδαλο» την ποινή στον Ζοτς, ενώ παράλληλα άφησε αιχμές για τη διαιτησία, λέγοντας πως ήταν προκατειλημμένη.

«Η ποινή που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι σκάνδαλο. Καταδικάζουμε απερίφραστα την αβάσιμη απόφαση, η οποία ήρθε μία ημέρα πριν από έναν κρίσιμο αγώνα για την Ευρωλίγκα», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση και συνέχιζε:

«Στο συγκεκριμένο ματς ήταν προκατειλημμένοι οι διαιτητές. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς χαίρει της απόλυτης στήριξης της διοίκησης της Φενερμπαχτσέ».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Επιτυχημένη η εγχείρηση του Σάντσεθ!!


Επιτυχημένη η εγχείρηση του Σάντσεθ

Δύο ώρες η διάρκεια της εγχείρησης στην οποία υποβλήθηκε ο Σάντσεθ σήμερα στον βραχίονα του χεριού του. Εξιτήριο σε δύο ημέρες θα πάρει ο Ισπανός.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε ο Σάντσεθ για να αποκατασταθεί η ζημιά που υπέστη στο βραχίονα του χεριού του στο χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συνολικά δύο ώρες ο Ισπανός άσος ήταν στο χειρουργείο με τους ιατρούς του τριφυλλιού, μετά το τέλος της, ότι όλα πήγαν καλά.

Ο Σάντσεθ θα μείνει κλινήρης για τις επόμενες δύο ημέρες και στη συνέχεια θα πάρει εξιτήριο.

Οι γιατροί αποφεύγουν να εκτιμήσουν τον χρόνο αποθεραπείας, ωστόσο υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο μήνες για την αποθεραπεία του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Δεν ήξερε τον Τσιτσαρίτο ο Φαν Χάαλ»


«Δεν ήξερε τον Τσιτσαρίτο ο Φαν Χάαλ»

Στην Λεβερκούζεν τρίβουν τα… χέρια τους με τον Τσιτσαρίτο και ο τεχνικός της ομάδας τονίζει πως ο Λουίς Φαν Χαάλ δεν αξιολόγησε σωστά τον παίκτη στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σαν «δώρο» του Λουίς Φαν Χάαλ στην Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει ο τεχνικός διευθυντής των Γερμανών την παραχώρηση του Χαβιέ Ερνάντες. Ο Μίχαλ Σάντε τόνισε πως ο Ολλανδός τεχνικός δεν πίστεψε στο ταλέντο του Μεξικανού και σωστά δέχεται κριτική από τον αγγλικό Τύπο.

«Πιστεύω ότι ο Φαν Χάαλ δεν ήξερε ότι πρόκειται για έναν καλό παίκτη. Αυτό το διάβασα και στις εφημερίδες της Βρετανίας, όπου τον κριτικάρουν για το ότι δεν αναγνώρισε το ταλέντο του», είπε μεταξύ άλλων.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αν φύγει o Μάρκο Σίλβα (που δεν φεύγει), αυτός θα είναι...σούπερ!!


Αν φύγει o Μάρκο Σίλβα (που δεν φεύγει), αυτός θα είναι...σούπερ

Αν ο Μάρκο Σίλβα φύγει απ' την ομάδα του λιμανιού (που αυτή την περίοδο δε φεύγει, αλλά λέμε τώρα) τότε αίσθηση μας είναι πως ο Ολυμπιακός δε θα χρειαστεί να ψάξει πολύ για να βρει νέο προπονητή.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Τη μια μέρα η Ζενίτ, την άλλη η Πόρτο. Το ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Βίλας Μπόας και η “σύνδεση” των δύο συμπατριωτών, σε μια περίοδο που ο Μάρκο Σίλβα (για τον οποίο ο λόγος) κάνει σπουδαία δουλειά στον Ολυμπιακό.

Ένα “έργο” με κακογραμμένο...σενάριο αναφορικά με τα ρεπορτάζ του πορτογαλικού Τύπου, περί αποζημίωσης 500.000 ευρώ στον Ολυμπιακό, για να δώσουν το «οκ» οι Πειραιώτες για αποδέσμευση του 39χρονου προπονητή.

Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, αναφέραμε και την προηγούμενη φορά πως το συμβόλαιο του Σίλβα με τους “ερυθρόλευκους” είναι διετές και όχι ένα συν ένα με οψιόν του Ολυμπιακού.

Διετές κλειστό συμβόλαιο κάτι που σημαίνει πως αν οι “δράκοι” ή οι Ρώσοι θέλουν τον Σίλβα μπορούν να πληρώσουν τον Ολυμπιακό (όχι βέβαια 500 χιλιάρικα) και αν δελεάσουν τους Πειραιώτες ας τον πάρουν. Αν λοιπόν ο Μάρκο Σίλβα φύγει απ' την ομάδα του λιμανιού (που αυτή την περίοδο δε φεύγει, αλλά λέμε τώρα) τότε αίσθηση μας είναι πως οι πρωταθλητές Ελλάδας δε θα χρειαστεί να ψάξουν και πολύ για να βρουν νέο προπονητή.

Ο κόουτς στον οποίο θα εστιάσουν το ενδιαφέρον τους έχει περάσει απ' του Ρέντη, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις τόσο με τη δουλειά του όσο και με τον χαρακτήρα του. Απ' τη στιγμή μάλιστα που τα πάει περίφημα στην πρώτη του δουλειά ως πρώτος προπονητής, παίρνει ακόμα περισσότερα “παράσημα” και ο Βίκτορ θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή για τους Πειραιώτες.

Ο πρώην βοηθός του Μίτσελ, που κάθεται στον πάγκο της Λα Κορούνια απ' το ξεκίνημα της σεζόν κι έχει την ομάδα της Γαλικίας στην έβδομη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στην Ισπανία μιλούν πλέον με τα καλύτερα λόγια και για τον προπονητή Βίκτορ, ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι έχει ο Ισπανός έχει πολλές συμπάθειες στο μεγάλο λιμάνι.

Αν λοιπόν ο Ολυμπιακός αποφασίσει ν' αποδεσμεύσει τον Σίλβα (σενάριο που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες και αυτές για το καλοκαίρι) τότε να έχετε στο μυαλό σας τον πρώην συνεργάτη του Μίτσελ. Ο οποίος δούλευε πολύ καλά στου Ρέντη για να παίρνει τα εύσημα στις επιτυχίες ο Μίτσελ.

Τι έγινε όμως όταν έδιωξε τον Βίκτορ κι έφερε στου Ρέντη για βοηθό του τον Αλκόρτα; Όλοι θυμάστε τι έγινε, ο Μίτσελ έφυγε μετά από λίγους μήνες. Για να τελειώνει πάντως και το θέμα με τον Σίλβα, ο Ολυμπιακός δε συζητάει το ενδεχόμενο να φύγει τώρα ο Πορτογάλος.

Όπως μάλιστα είχαμε επισημάνει πριν λίγες μέρες, πιο πιθανό θα είναι να υπογράψει επέκταση συμβολαίου με τους “ερυθρόλευκους”. Ο Πορτογάλος είναι πολύ καλά στον Ολυμπιακό, φτιάχνει την καριέρα του στους Πειραιώτες κι έχει μπροστά του την προοπτική διάκρισης στο Γιουρόπα Λιγκ.
3541
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κέσελ: «Κάθε ματς είναι μία πρόκληση για μένα»


Κέσελ: «Κάθε ματς είναι μία πρόκληση για μένα»

Χαρούμενος που επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Λαυρίου δήλωσε ο Μάρκο Κέσελ, λέγοντας πως κάθε ματς είναι μία πρόκληση για εκείνον.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη δεύτερη θητεία του Μάρκο Κέσελ στην Α1, αυτή τη φορά με τη φανέλα του Λαυρίου.

Ο Σέρβος φόργουορντ έφτασε την Πέμπτη (7/1) στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου τον υποδέχτηκαν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Βώδινας, ο πρόεδρος του ΓΣ Λαυρίου, Κώστας Αθανασόπουλος, το μέλος της διοίκησης, Τάσος Μητρογιάννης και ο εκ των μάνατζερ της ομάδας, Άγγελος Κωνσταντόπουλος και δήλωσε –μεταξύ άλλων- συγκινημένος που θα αγωνιστεί σε μία πόλη που κατά τη διάρκεια του πολέμου βοήθησε την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Αλέξινατς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι ξανά στην Ελλάδα και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κάθε ομάδα, κάθε ματς είναι για μένα μία πρόκληση και θέλω πάντα να νικάω. Είμαι συγκινημένος που θα παίξω σε μία πόλη, η οποία είχε βοηθήσει την πατρίδα μου και συγκεκριμένα την πόλη, Αλέξινατς, στη διάρκεια του πολέμου. Θέλω να ανταποδώσω με τον τρόπο μου αυτή τη βοήθεια», ήταν τα λόγια του Μάρκο Κέσελ κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Επαφή «Στράμα»-Ουντινέζε για Ερτό!!


Επαφή «Στράμα»-Ουντινέζε για Ερτό!

Την ώρα που το όνομα του Σίλντενφελντ «παίζει» για αντι-Σάντσεθ, στο προσκήνιο έρχεται κι αυτό του Γάλλου, Τομάς Ερτό, που ανήκει στην Ουντινέζε και έχει συνεργαστεί μαζί του ο Στραματσόνι.

Ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει να «χτίσει» τον Παναθηναϊκό (και) με… δικά του παιδιά και αυτό επιβεβαιώνεται από το νέο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο για το τριφύλλι!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιταλός κόουτς των πρασίνων έχει έρθει σε μια πρώτη επαφή με την Ουντινέζε για τον Γάλλο στόπερ, Τόμας Ερτό, προκειμένου να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος θα μείνει στα πιτς για πάνω από δυο μήνες.

Πρόκειται για τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό που αγωνίζεται στους Φριουλάνι από το 2012 (παλιότερα έπαιζε στην Καέν) και φυσικά έχει συνεργαστεί με τον «Στράμα». Οι πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές να «μιλάνε» για δανεισμό ως το καλοκαίρι, δίχως βέβαια να υπάρχει κάτι… χειροπιαστό για την ώρα.

Ο Ερτό προέρχεται από δύο γεμάτες σεζόν στην Serie A καθώς την περίοδο 2013-2014 μέτρησε 32 συμμετοχές, ενώ το 2014-2015 26 εμφανίσεις. Φέτος φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον Στέφανο Κολαντουόνο (έχει μόλις τρεις παρουσίες στο πρωτάθλημα) και εκεί πάνω θέλει να «πατήσει» ο Στραματσόνι και να τον φέρει στον Παναθηναϊκό μέχρι το φινάλε της περιόδου.

Βέβαια, η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη κι αυτό διότι ο παίκτης είναι περιζήτητος.

Χαρακτηριστικό είναι πως στην Ιταλία έχει γραφτεί πως τον θέλουν Ρόμα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Φιορεντίνα, ενώ το όνομα έπαιξε και παίζει έντονα και για τη Λάτσιο, η πρώτη επαφή όμως με την Ουντινέζε κόλλησε στα 6 εκατομμύρια ευρώ που ζητούσε για την παραχώρηση του Ερτό. Ο Παναθηναϊκός ποντάρει στον Στραματσόνι και στις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τους ανθρώπους του συλλόγου, προκειμένου να πετύχει το deal.

Φυσικά στα υπόψιν του Παναθηναϊκού βρίσκεται πάντα και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Το «φλερτ» με τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό είναι υπαρκτό –για πιθανή συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι- και αναμένονται προσεχώς εξελίξεις από τα δύο «μέτωπα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Επιστροφή στην Ιταλία για Κριστάντε!!


Επιστροφή στην Ιταλία για Κριστάντε

Το πέρασμα του Μπράιαν Κριστάντε από την Μπενφίκα δεν ήταν και το καλύτερο με αποτέλεσμα ο 21χρονος μέσος να επιστρέψει στην Ιταλία για λογαριασμό της Παλέρμο.

«Αναιμική» ήταν η παρουσία του Μπράιαν Κριστάντε με τη φανέλα της Μπενφίκα από το Σεπτέμβρη του 2014 μέχρι σήμερα. Ο 21 ετών μέσος δεν δικαιολόγησε τα σχεδόν 5 εκατ. ευρώ που δαπάνησε η πορτογαλική ομάδα, με συνέπεια η συνεργασία τους να μην είναι η καλύτερη.

Ο ποδοσφαιριστής ψάχνει να βρει χρόνο συμμετοχής και ελπίζει να τον βρει στην Παλέρμο στην οποία θα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.

Παράλληλα μπήκε και σχετική ρήτρα αγοράς, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζει τα 6 εκατ. ευρώ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Κουλουράκια» στο Μάλεμε!!


«Κουλουράκια» στο Μάλεμε

Ισοπαλία χωρίς σκορ στο Μάλεμε στο ματς της Καλλιθέας με τον Κισσαμικό, έχει ένα δοκάρι για να πάρει τη νίκη αλλά να μην τα καταφέρνει.

Χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι στην Κρήτη ανάμεσα στον Κισσαμικό και την Καλλιθέα, το πρώτο χρονικά για την 14η αγωνιστικής της Football League.

Λιγοστές φάσεις στο παιχνίδι, με την υπεροχή να είναι υπέρ των γηπεδούχων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά χωρίς όμως να καταφέρνουν να δημιουργήσουν και πολλές απειλές στην εστία της Καλλιθέα.

Κορυφαία στιγμή όλου του ματς στο 14ο λεπτό όταν και ο Κισσαμικός είχε δοκάρι μετά από δυνατό σουτ του Μάντζη.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό η αθηναϊκή ομάδα πέρασε μόνη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με έναν βαθμό περισσότερο από τα Τρίκαλα. Ωστόσο, οι Θεσσαλοί έχουν την ευκαιρία να «απαντήσουν» εάν πάρουν τη νίκη στο παιχνίδι τους με τον Εργοτέλη.

ενδεχομένως να πέσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας εάν τα Τρίκαλα

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Football League

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου
Κισσαμικός – Καλλιθέα 0-0

Σαββάτο 09 Ιανουαρίου
Πανσερραϊκός – Λάρισα (18:00)

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου
Αναγέννηση Καρδίτσας – Εργοτέλης (14:00)
Αγροτικός Αστέρας – Πανελευσινιακός (15:00)
Χανιά – Αχαρναϊκός (15:00)
Ζάκυνθος – Λαμία (15:00)
Ολυμπιακός Βόλου – Παναχαϊκή (15:00)
Τρίκαλα – Παναιγιάλειος (15:00)

Δευτέρα, 11 Ιανουάριος
Απόλλων Σμύρνης – Κέρκυρα (18:00)

Η επόμενη (15η) αγωνιστική

Αναγέννηση Καρδίτσα – Απόλλων Σμύρνης
Πανελευσινιακός – Αχαρναϊκός
Καλλιθέα – Αγροτικός Αστέρας
Λαμία – Χανιά
Παναχαϊκή – Κισσαμικός
Λάρισα – Ζάκυνθος
Κέρκυρα – Ολυμπιακός Βόλου
Παναιγιάλειος – Πανσερραϊκός
Εργοτέλης – Τρίκαλα
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μέχρι τον Οκτώβριο «ανοιχτός» ο Άγιος Κοσμάς!!


Μέχρι τον Οκτώβριο «ανοιχτός» ο Άγιος Κοσμάς

Απρόσκοπτα θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στον Άγιο Κοσμά οι Έλληνες αθλητές, καθώς ανανεώθηκε το συμφωνητικό με την εταιρία διαχείρισης των εγκαταστάσεων.

Για δέκα τουλάχιστον μήνες ακόμα θα μείνουν στην διάθεση των Ελλήνων αθλητών οι εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Οι αρμόδιοι φορείς ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας με την «Ελληνικό ΑΕ» μέχρι το τέλος του Οκτώβριου, ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή προετοιμασία των αθλητών για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Η ανακοίνωση:

«Ύστερα από πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Επιτροπής Διοίκησης του Eθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά υπογράφηκε με την Ελληνικό Α.Ε συμφωνητικό με το οποίο παρατείνεται η παραχώρηση και λειτουργία των εγκαταστάσεων έως και τις 31.10.2016.

Με την παράταση λειτουργίας και χρήσης των αθλητικών και άλλων χώρων εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη προετοιμασία των Εθνικών Ομάδων ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 και η χρήση του χώρου του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά από τους πολίτες για αθλητικούς, ψυχαγωγικούς και πολιτιστικούς σκοπούς
».

Ανακοίνωσε Λαμπρόπουλο ο Απόλλων!!


Ανακοίνωσε Λαμπρόπουλο ο Απόλλων

Επέστρεψε στην «ιδιαίτερη πατρίδα» του και επίσημα ο Φώτης Λαμπρόπουλος, η απόκτηση του οποίου οριστικοποιήθηκε από τον Απόλλωνα Πατρών.

Παίκτης του Απόλλωνα Πατρών και τυπικά ο Φώτης Λαμπρόπουλος. Οι μελανόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του πολύπειρου πάουερ φόργουορντ, ο οποίος επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να βοηθήσει στο στόχο της παραμονής στην Α1.

Ο 32χρονος άσος (2,06μ.) αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αρκαδικό, με τον οποίο σε 12 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 9,2 πόντους και 3,5 ριμπάουντ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

«Ο Απόλλων CARNA Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Φώτη Λαμπρόπουλο.

Ο αθλητής έχει ύψος 2.06μ, είναι γεννημένος το 1983 και αγωνίζεται στη θέση του Forward.

Ο Φώτης Λαμπρόπουλος την Παρασκευή προπονήθηκε με την ομάδα και θα κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα του Σαββάτου με τα Τρίκαλα.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Φώτη Λαμπρόπουλο στον Απόλλωνα και του εύχεται νίκες και επιτυχίες με την ομάδα».

Καλαϊτζίδης: «Ο καθένας ξέρει τι σημαίνει ΠΑΟΚ»


Καλαϊτζίδης: «Ο καθένας ξέρει τι σημαίνει ΠΑΟΚ»

Το έργο της Καβάλας στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ έγινε ακόμη πιο δύσκολο ύστερα από την απομάκρυνση τριών Αμερικανών από το ρόστερ της, σύμφωνα με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Η Καβάλα μπήκε ιδανικά στο 2016 παίρνοντας το ροζ φύλλο κόντρα στον Αρκαδικό, αλλά η νίκη αυτή δεν θα έχει αντίκρισμα εφόσον δεν υπάρξει ανάλογη συνέχεια, σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στο blog που έχει στον ΕΣΑΚΕ:

«Η νέα χρονιά έχει αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο για μας, κερδίζοντας μετά από σχεδόν έναν ολόκληρο γύρο τον Αρκαδικό στην Καλαμίτσα και μένοντας ουσιαστικά “ζωντανοί” στο παιχνίδι της παραμονής. Ξέρουμε πως αυτή η νίκη δε σημαίνει και πολλά πράγματα εφόσον δεν έχει συνέχεια.

Έχουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού μπάσκετ, της οποίας είχα την τιμή να φορέσω τη φανέλα της. Ξέρει ο καθένας τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Πηγαίνοντας μάλιστα εμείς στο Παλατάκι χωρίς τρεις Αμερικανούς μας, τους οποίους το τεχνικό τιμ και η διοίκηση του αντικατέστησε τα ήδη δύσκολα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα. Ίσως να ήταν αλλιώς εάν είχαμε τις τρεις νέες προσθήκες Αμερικανών παικτών που όμως θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής από το παιχνίδι στο Λαύριο, οπότε και αρχίσει ο δεύτερος γύρος.

Για μας ήταν περίεργη εβδομάδα, με το να φεύγουν τρεις παίκτες και να έρχονται τρεις νέοι, καθώς και τους τραυματισμούς του Γιαννακίδη και την αρρώστια του Δεμερτζή.

Ευτυχώς και τους δύο θα τους έχουμε κοντά μας. Εμείς έχουμε ένα… μισό πρωτάθλημα να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να σώσουμε την παρτίδα. Η διοίκηση έχει κάνει την υπέρβαση που έταξε στον κόσμο και εμείς τώρα θα κάνουμε το χρέος μας. Πρέπει να βγάλουμε τις “μαχαιριές από την πλάτη μας”, όπως χαρακτηριστικά τόνισε μετά τη νίκη επί του Αρκαδικού ο κόουτς Γιατζόγλου.

Μόνο εύκολα δεν είναι για μας τα πράγματα αλλά να ξέρει ο κόσμος μας πως ήμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε όσες νίκες χρειαστεί για να σωθούμε. Για μας δε θα υπάρχουν “χαμένα” παιχνίδια, ούτε θα θεωρήσουμε κάποιο “εύκολο”
»…

Μπάρλος: «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος»


Μπάρλος: «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος»

Μόνο τη νίκη σκέφτονται οι παίκτες του Λαυρίου, ενόψει του ματς με τον Κόροιβο, σύμφωνα με τον Νίκο Μπάρλο, ο οποίος αναφέρθηκε και στην σπουδαία προσθήκη του Μάρκο Κέσελ.

Στόφα νικητή έχει το Λαύριο, σύμφωνα με τον Νίκο Μπάρλο, ο οποίος τόνισε την ανάγκη που έχει η ομάδα του να επιστρέψει στη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στην απόκτηση του Μάρκο Κέσελ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Εδώ και αρκετό καιρό η ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία ανασύνταξης, καθώς αντιμετωπίσαμε πολλές ατυχίες. Τώρα όμως δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο εκτός από τη ΝΙΚΗ. Την περασμένη εβδομάδα στα Τρίκαλα ένα “νεκρό” διάστημα δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να πάρουμε το διπλό. Το γεγονός ότι δείξαμε ψυχικά αποθέματα και γυρίσαμε το παιχνίδι, διεκδικώντας μέχρι το τέλος τη νίκη σε μία δύσκολη έδρα, αποδεικνύει ότι η ομάδα έχει στόφα νικητή όμως από τη στιγμή που δεν νικήσαμε μας μένει πικρή γεύση.

Αφήνουμε πίσω μας το συγκεκριμένο ματς και συγκεντρωνόμαστε σε αυτό με τον Κόροιβο, στο οποίο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, άλλος δρόμος για μας εκτός από τη νίκη. Οι αντίπαλοι μας είναι μια πολύ καλά δομημένα ομάδα που χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα.

Η αποστολή μας είναι δύσκολη και για να φύγουμε από το παρκέ νικητές πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Η προσθήκη του Μάρκο Κέσελ είναι σημαντική και ένας τόσο έμπειρος και ικανός παίκτης θα βοηθήσει όλη την ομάδα να αποδώσει καλύτερα. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει να επιστρέψουμε στις νίκες!
».

Καλλινικίδης: «Να παλέψουμε με την ΑΕΚ»


Καλλινικίδης: «Να παλέψουμε με την ΑΕΚ»

Μπορεί να υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, αλλά ο Αρκαδικός είναι διατεθειμένος να παλέψει το ματς με την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Αβραάμ Καλλινικίδη.

Ο Αρκαδικός έχει πολύ δύσκολο έργο με την ΑΕΚ, ωστόσο σύμφωνα με τον Αβραάμ Καλλινικίδη, οι νεοφώτιστοι θα παλέψουν να πάρουν ό,τι μπορούν από το παιχνίδι.

Αναλυτικά το blog του Αβραάμ Καλλινικίδη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Φίλες και φίλοι ένα ακόμα ραντεβού μας εδώ από την στήλη μου στο ΕΣΑΚΕ είναι γεγονός.

Η εβδομάδα που πέρασε, ήταν ίσως η πιο δύσκολη για εμάς, από την φετινή σεζόν. Μετά την ήττα στην Καβάλα, παρά τα όποια ελαφρυντικά είχαμε με την ασθένεια των παιδιών που ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ, η απογοήτευση ήταν μεγάλη.

Στο παιχνίδι δεν λειτούργησε τίποτα καλά για εμάς, ενώ παίζαμε κόντρα σε μια ψυχωμένη ομάδα, με κόσμο να φωνάζει συνεχώς και να δημιουργεί ατμόσφαιρα που βοηθάει τον γηπεδούχο. Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, είχαμε και έχουμε πολλά να διορθώσουμε κάτω από τις οδηγίες του προπονητή μας, είχαμε και την αποχώρηση δύο παιδιών, ωστόσο έχουμε ακόμα πολύ δρόμο.

Μια ήττα δεν σε βγάζει εκτός στόχων, ωστόσο πρέπει να είμαστε όπως πρέπει στα επόμενα παιχνίδια αρχής γενομένης από το ματς με τη ΑΕΚ. Είναι εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΚ, είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όμως πρέπει να παλέψουμε το ματς.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως κοιτάμε την Κηφισιά ή τα πιο… βατά παιχνίδια, αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να “αδιαφορούμε” για κάποιο ματς, όσο δύσκολο και αν είναι.

Προχωράμε, λοιπόν, κοιτάμε μπροστά, παλεύουμε καθημερινά για το καλύτερο και περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και να δημιουργήσει μια εξαιρετική ατμόσφαιρα που θα μας βοηθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα
».

Ντούβνιακ: «Πολλά σκαμπανεβάσματα στον πρώτο γύρο»


Ντούβνιακ: «Πολλά σκαμπανεβάσματα στον πρώτο γύρο»

Έναν μίνι απολογισμό για την παρουσία του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο της Α1 έκανε ο Ούρος Ντούβνιακ ενόψει του ματς με την Καβάλα, λέγοντας πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε πολλά σκαμπανεβάσματα.

Καλύτερος εμφανίζεται παιχνίδι με το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ούρος Ντούβνιακ ενόψει του ματς με την Καβάλα, με τον Σέρβο γκαρντ να τονίζει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στον πρώτο γύρο της Α1.

Αναλυτικά το blog του Ούρος Ντούβνιακ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Προχωράμε και συνεχίζουμε με αργούς ρυθμούς, αλλά φτάνουμε αισίως στο τέλος του πρώτου γύρου. Ενός γύρου με πολλά σκαμπανεβάσματα για την ομάδα μας. Το καλό είναι ότι παίζουμε καλύτερα παιχνίδι με παιχνίδι και σίγουρα πολύ καλύτερα από το ξεκίνημα της σεζόν.

Μετά τη νίκη μας επί του Κόροιβου, σε έναν αγώνα που αγωνιστήκαμε χωρίς τους δύο καλύτερους μας παίκτες έως τώρα, τον Κώστα και τον Σόφο, είχαμε ένα μακρύ ταξίδι στη Βαλένθια. Και ταξιδέψαμε στην Ισπανία χωρίς έναν αναντικατάστατο μέλος της ομάδας. Όλοι ξέρουν ότι ο Μανώλης αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και το μυαλό όλων μας ήταν σε αυτόν.

Στην Ισπανία παίξαμε ξανά χωρίς τον Κώστα. Προσπαθήσαμε όλοι να παίξουμε καλύτερα και να δώσουμε κάτι περισσότερο, αλλά κάναμε πολλά λάθη για να κερδίσουμε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι.

Μετά από αυτή την δύσκολη εβδομάδα παίζουμε εναντίον της Καβάλας. Μία ομάδα που έχει αλλάξει μερικούς παίκτες και μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα εάν δεν την πάρεις στα σοβαρά. Είμαστε στην αποστολή μας και δεν μπορούμε να παίξουμε για κάτι λιγότερο από το 100% της προσπάθειάς μας. Για αυτό θα μπούμε στο παιχνίδι καλά προετοιμασμένοι. Θέλω να ευχηθώ ξανά τα καλύτερα στο Manolo. Μία γρήγορη ανάρρωση και να γυρίσει πίσω καλά και γρήγορα
».

«Έδεσε» Παλάσιο η Ίντερ!!


«Έδεσε» Παλάσιο η Ίντερ

Νέο συμβόλαιο με την Ίντερ ως το 2017 υπέγραψε ο Ροντρίγκο Παλάσιο.

Ανανέωσαν τα «δεσμά» τους Ίντερ και Ροντρίγκο Παλάσιο. Οι νερατζούρι επέκτειναν τη συνεργασία τους με τον Αργεντινό επιθετικό ως το 2017, δείγμα του ότι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τον πιστεύει και τον θεωρεί σημαντικό στο ρόστερ.

Ο 33χρονος φορ αποκτήθηκε από τον ιταλικό σύλλογο το 2012 (ερχόμενος από την Τζένοα) και φέτος μετρά 12 συμμετοχές στη Serie A, όπου στις έξι εξ' αυτών ήταν βασικός. Δεν έχει βρει δίχτυα μέχρι στιγμής ο άλλοτε άσος των Μπόκα Τζούνιορς, Ουρακάν και Μπάνφιλντ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κρίστμας: «Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ»


Κρίστμας: «Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ»

Ούτε που το… σκέφτηκε ο Ντιόντε Κρίστμας για να απαντήσει θετικά στην πρόταση της ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ.

Έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ΑΕΚ δήλωσε ο Ντιόντε Κρίστμας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος ανακοινώθηκε την Παρασκευή (8/1), χαρακτήρισε «σπίτι» του την Ελλάδα, ενώ τόνισε πως ο μεγάλος του στόχος είναι να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με την «Ένωση».

Αναλυτικά η πρώτη συνέντευξη του Ντιόντε Κρίστμας στο aekbc.gr:

- Μετά από μία επιτυχημένη καριέρα σε Ευρώπη και NBA επέστρεψες ξανά στην Ελλάδα για την ΑΕΚ. Είσαι έτοιμος για τη νέα πρόκληση;

«Αισθάνομαι σαν να επέστρεψα σπίτι μου. Ανυπομονώ ν’ αγωνιστώ στη νέα μου ομάδα. Ήλθα σε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, με πολύ δυνατές ομάδες, αλλά εγώ επέστρεψα στην καλύτερη ομάδα και είμαι πανέτοιμος για να κερδίσω».

- Είπες ότι είναι η «καλύτερη ομάδα». Γνωρίζεις δηλαδή την ιστορία της αλλά και δυναμική της.

«Ναι, τα γνωρίζω. Νιώθω, ότι θα αντιπροσωπεύσω μία βαριά φανέλα, με πολύ κόσμο από πίσω και με δυνατή θέληση για τη νίκη. Έχω να δώσω πολλά με την προσωπικότητα μου, θα παίξω όσο πιο καλά γίνεται για να πάρουμε τις νίκες και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, ένα ακόμα πρωτάθλημα για την ΑΕΚ».

- Μίλησες με τον κόουτς Ζντοβτς πριν πεις «ναι» στην ΑΕΚ;

«Όχι, δεν έχω προλάβει να μιλήσω με τον κόουτς. Μίλησα με τον ατζέντη μου, μου είπε για την ΑΕΚ και όπως είπα και πριν αισθάνομαι την Ελλάδα σαν το σπίτι μου και δεν το σκέφτηκα καθόλου για να απαντήσω θετικά. Είναι η τρίτη μου φορά εδώ».

- Γεννήθηκες στην Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια (στις ΗΠΑ). Το γνωρίζεις ότι το... σπίτι της ΑΕΚ είναι η Νέα Φιλαδέλφεια;

«Αλήθεια; Δεν το πιστεύω αυτό μου λες. Είναι τρελό. Γι’ αυτό (σας είπα) αισθάνομαι σαν να ήλθα σπίτι μου».

- Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι πολύ ενθουσιασμένος με την μεταγραφή σου στην ΑΕΚ. Θα ήθελες να τους στείλεις ένα μήνυμα;

«Ναι, φυσικά. Τους ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι... είμαι εδώ. Έτοιμος για νίκες. Πάμε μαζί να το πετύχουμε».

Το τελευταίο «αντίο» στον Μάκη Ψωμιάδη!! (pics)


Το τελευταίο «αντίο» στον Μάκη Ψωμιάδη (pics)

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου τελέστηκε η κηδεία του Μάκη Ψωμιάδη.

Συγγενείς, φίλοι και πολλά άτομα από τον αθλητικό χώρο έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του Μάκη Ψωμιάδη στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο μεσημέρι και στη συνέχεια η ταφή της σωρού στο Κοιμητήριο στο Κόκκινο Μύλο.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Γιάννης Φιλίππου, Μανώλης Παπαμακάριος και Γιάννης Κομπότης ήταν παρόντες, ενώ πολλοί που δεν βρέθηκαν στον Ναό έστειλαν στεφάνι για να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Μάκης Γιαννουσάκης (προφυλακισμένος εφοπλιστής για την υπόθεση του Noor 1) και ο Πατρίκ Κομνηνός.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*