Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Αν φύγει o Μάρκο Σίλβα (που δεν φεύγει), αυτός θα είναι...σούπερ!!


Αν φύγει o Μάρκο Σίλβα (που δεν φεύγει), αυτός θα είναι...σούπερ

Αν ο Μάρκο Σίλβα φύγει απ' την ομάδα του λιμανιού (που αυτή την περίοδο δε φεύγει, αλλά λέμε τώρα) τότε αίσθηση μας είναι πως ο Ολυμπιακός δε θα χρειαστεί να ψάξει πολύ για να βρει νέο προπονητή.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Τη μια μέρα η Ζενίτ, την άλλη η Πόρτο. Το ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Βίλας Μπόας και η “σύνδεση” των δύο συμπατριωτών, σε μια περίοδο που ο Μάρκο Σίλβα (για τον οποίο ο λόγος) κάνει σπουδαία δουλειά στον Ολυμπιακό.

Ένα “έργο” με κακογραμμένο...σενάριο αναφορικά με τα ρεπορτάζ του πορτογαλικού Τύπου, περί αποζημίωσης 500.000 ευρώ στον Ολυμπιακό, για να δώσουν το «οκ» οι Πειραιώτες για αποδέσμευση του 39χρονου προπονητή.

Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, αναφέραμε και την προηγούμενη φορά πως το συμβόλαιο του Σίλβα με τους “ερυθρόλευκους” είναι διετές και όχι ένα συν ένα με οψιόν του Ολυμπιακού.

Διετές κλειστό συμβόλαιο κάτι που σημαίνει πως αν οι “δράκοι” ή οι Ρώσοι θέλουν τον Σίλβα μπορούν να πληρώσουν τον Ολυμπιακό (όχι βέβαια 500 χιλιάρικα) και αν δελεάσουν τους Πειραιώτες ας τον πάρουν. Αν λοιπόν ο Μάρκο Σίλβα φύγει απ' την ομάδα του λιμανιού (που αυτή την περίοδο δε φεύγει, αλλά λέμε τώρα) τότε αίσθηση μας είναι πως οι πρωταθλητές Ελλάδας δε θα χρειαστεί να ψάξουν και πολύ για να βρουν νέο προπονητή.

Ο κόουτς στον οποίο θα εστιάσουν το ενδιαφέρον τους έχει περάσει απ' του Ρέντη, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις τόσο με τη δουλειά του όσο και με τον χαρακτήρα του. Απ' τη στιγμή μάλιστα που τα πάει περίφημα στην πρώτη του δουλειά ως πρώτος προπονητής, παίρνει ακόμα περισσότερα “παράσημα” και ο Βίκτορ θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή για τους Πειραιώτες.

Ο πρώην βοηθός του Μίτσελ, που κάθεται στον πάγκο της Λα Κορούνια απ' το ξεκίνημα της σεζόν κι έχει την ομάδα της Γαλικίας στην έβδομη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στην Ισπανία μιλούν πλέον με τα καλύτερα λόγια και για τον προπονητή Βίκτορ, ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι έχει ο Ισπανός έχει πολλές συμπάθειες στο μεγάλο λιμάνι.

Αν λοιπόν ο Ολυμπιακός αποφασίσει ν' αποδεσμεύσει τον Σίλβα (σενάριο που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες και αυτές για το καλοκαίρι) τότε να έχετε στο μυαλό σας τον πρώην συνεργάτη του Μίτσελ. Ο οποίος δούλευε πολύ καλά στου Ρέντη για να παίρνει τα εύσημα στις επιτυχίες ο Μίτσελ.

Τι έγινε όμως όταν έδιωξε τον Βίκτορ κι έφερε στου Ρέντη για βοηθό του τον Αλκόρτα; Όλοι θυμάστε τι έγινε, ο Μίτσελ έφυγε μετά από λίγους μήνες. Για να τελειώνει πάντως και το θέμα με τον Σίλβα, ο Ολυμπιακός δε συζητάει το ενδεχόμενο να φύγει τώρα ο Πορτογάλος.

Όπως μάλιστα είχαμε επισημάνει πριν λίγες μέρες, πιο πιθανό θα είναι να υπογράψει επέκταση συμβολαίου με τους “ερυθρόλευκους”. Ο Πορτογάλος είναι πολύ καλά στον Ολυμπιακό, φτιάχνει την καριέρα του στους Πειραιώτες κι έχει μπροστά του την προοπτική διάκρισης στο Γιουρόπα Λιγκ.
3541
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: