Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Σενάριο για Άρη και Παπανικολάου!!


Σενάριο για Άρη και Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου πιθανότατα γυρίζει στην Ευρώπη και σύμφωνα με τη Metrosport ο Άρης εξετάζει την περίπτωσή του σοβαρά. Γιατί είναι δύσκολο να γίνει το deal.

Οι Νάγκετς αποδέσμευσαν τον Κώστα Παπανικολάου λίγο πριν το συμβόλαιό του γίνει εγγυημένο μέχρι το τέλος της σεζόν. Όλα δείχνουν πως ο 26χρονος φόργουορντ θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ευρώπη, αφού οι πιθανότητες να βρει ομάδα στο ΝΒΑ στην παρούσα φάση δεν είναι πολλές.

Ο Άρης, σύμφωνα με τη Metrosport, εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησής του. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα δικό του παιδί, αφού μαζί του έκανε ντεμπούτο στην Α1 τη σεζόν 2008/09, προτού ακολουθήσει η εκτόξευσή του σε Ολυμπιακό, Μπαρτσελόνα και ΝΒΑ.

Πάντως οι πιθανότητες να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι λίγες. Παρά τη διάθεση του Νίκου Λάσκαρη, το κασέ του «Παπ» ίσως και να ξεπερνά το μπάτζετ ολόκληρου του Άρη, ενώ εφόσον τελικά επιστρέψει στην Ευρώπη είναι ξεκάθαρο πως θα του στρώσουν χαλί ομάδες της Ευρωλίγκας. Φενέρμπαχτσε, Εφές και ΤΣΣΚΑ φημολογείται πως τον θέλουν, ενώ άγνωστο είναι αν θα μπει στο «κόλπο» και ο Ολυμπιακός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: