Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Τσιάρας: «Για τη νίκη με τους... νέους»


Τσιάρας: «Για τη νίκη με τους... νέους»

Ο Γιώργος Τσιάρας αναφέρθηκε στις προσθήκες των Βίλιαμσον και Μπράουν για τα Τρίκαλα, που αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα στην Πάτρα το Σαββατο (17:00) για τη 13η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά, ο βετεράνος φόργουορντ έγραψε στο ESAKE.gr:

«Ταξιδεύοντας με το λεωφορείο για την Πάτρα και απολαμβάνοντας τα όμορφα ελληνικά ...ακραία καιρικά φαινόμενα (όπως εκδίδει η ΕΜΥ συνεχώς),περνάει από το μυαλό μου πόσο ευλογημένοι άνθρωποι είμαστε που ο Θεός μας χαρίζει τόσο απλόχερα το φως του ήλιου, που είναι τόσο σημαντικό στη ζωή μας!!

Συνεχίζοντας τις σκέψεις μου μέσα από το λεωφορείο, βλέπω έναν φίλο και καλό συμπαίκτη μαζί μας στην παρέα πάλι. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Βίλιαμσον είναι ξανά στην ομάδα. Νομίζω ότι μας έλειψε πολύ μπασκετικά και ότι θα μας βοηθήσει να διαβάσουμε καλύτερα το παιχνίδι.

Αυτή η εβδομάδα όντως ήταν περίεργη. Εκτός από τον Ισλανδό ακόμη ένας παίκτης ήρθε να καλύψει το κενό του Σόκο,που για μας είναι σημαντικός. Έτσι λοιπόν καλωσορίσαμε τον Μπράντον και όλοι μαζί, προπονητές και παίκτες,προσπαθούμε να ενταχθεί όσο πιο γρήγορα και ομαλά με το σύνολο. Σίγουρα δεν είναι εύκολο,αλλά είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται.

Η αρχή θα γίνει αύριο στην Πάτρα. Πάμε για τη νίκη
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: