Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Κολοβός: «Παίζω όπου μου πει ο προπονητής»


Κολοβός: «Παίζω όπου μου πει ο προπονητής»

Ευκαιρίες για να αποδείξει πως μπορεί να πάρει φανέλα βασικού θέλει ο Δημήτρης Κολοβός, που τόνισε πως παίζει σε όποια θέση του ζητηθεί αρκεί να καθιερωθεί στους «ερυθρολεύκους».

Ο Δημήτρης Κολοβός βρήκε δίχτυα απέναντι στα Χανιά στο χθεσινό ματς κυπέλλου και όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο «Γαύρο», έχει σκοπό να καθιερωθεί, αποδεικνύοντας ότι αξίζει να του δώσει τις ευκαιρίες που του αναλογούν ο Μάρκο Σίλβα.

«Προσπαθώ όσο μπορώ να βοηθήσω την ομάδα... Δεν έχω πρόβλημα όπου και να παίζω. Στα περσινά ματς με τον Πανιώνιο είχα παίξει κυρίως αριστερά και πίσω από τον φορ. Προσωπικά αισθάνομαι καλά και στις τρεις θέσεις και όπου με χρειαστεί ο προπονητής μου θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου... Θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες να καθιερωθώ» δήλωσε ο νεαρός μεσοεπιθετικός.

Σημαντική είναι η παρουσία και του Πάρντο, με τον παίκτη να εξηγεί τους λόγους που εμφανίζεται αισθητά βελτιωμένος στα πρώτα παιχνίδια του 2016.

«Ήταν μια περίοδος που είχαμε πολλά παιχνίδια συνεχόμενα. Είχαμε ένα ματς κάθε τρεις μέρες και επίσης υπήρχε και εκείνο το ταξίδι για την εθνική που επήλθε η κούραση. Κατά τη διακοπή των Χριστουγέννων ξεκουράστηκα, καθάρισε το μυαλό μου και επανήλθα με περισσότερη όρεξη και δυνάμεις» σχολίασε ο Πάρντο.

Όσον αφορά την ετοιμότητα της ομάδας για το παιχνίδι με την Άντερλεχτ δήλωσε: «Μέχρι το παιχνίδι με την Άντερλεχτ θα πρέπει να έχουμε υπομονή και επιβάλλεται να βρεθούμε σε πάρα πολύ κατάσταση για να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι εκείνο όπως πρέπει, αφού είναι ένα απαιτητικό ματς και χρειάζεται να φανούμε σοβαροί».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: