Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

«Ψάχνεται» για Βλαχοδήμο ο Πανιώνιος!!


«Ψάχνεται» για Βλαχοδήμο ο Πανιώνιος

Το κενό του Ολιβιέ Μπουμάλ ψάχνουν τρόπο να καλύψουν στον Πανιώνιο με τους Νεοσμυρνιώτες να εξετάζουν και την περίπτωση δανεισμού του Παναγιώτη Βλαχοδήμου από τον Παναθηναϊκό.

Με την μεταγραφή του Ολιβιέ Μπουμάλ από τον Πανιώνιο στον Παναθηναϊκό, οι «κυανέρυθροι» μπορεί να… ανάσαναν οικονομικά, ωστόσο έχασαν έναν πολύτιμο παίκτη από την επιθετική τους γραμμή.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι ιθύνοντες του «ιστορικού» ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του Καμερουνέζου εξτρέμ, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως αρέσει ιδιαίτερα η περίπτωση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου –για τον οποίο υπήρχε ενδιαφέρον από τα μέσα του Δεκέμβρη- που εδώ και λίγο καιρό ανήκει στον Παναθηναϊκό.

Στην Νέα Σμύρνη φαίνεται πως εξετάζεται το ενδεχόμενο να τον αποκτήσουν δανεικό από τους «πράσινους», ωστόσο, προς το παρόν υπάρχει στάση αναμονής στην όποια σκέψη γίνεται, μέχρι ξεκαθαρίσει το θέμα της ρήτρας του παίκτη που έχει προκύψει μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, οι πιθανότητες του Παύλου Μητρόπουλου να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα «κυανέρυθρα» έχουν ελαχιστοποιηθεί μετά και το αίτημα του παίκτη να μην ταξιδέψει στο Ηράκλειο για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη, με τον Φάνη Τζανδάρη να μοιάζει για την ώρα ως ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: