Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Ο Ουότερς δεν ξεχνά...!!


Ο Ουότερς δεν ξεχνά...

Ο Ντομινίκ Ουότερς δεν ξεχνά την ώθηση που έδωσε ο Κολοσσός στην καριέρα του και αναφέρθηκε σε αυτή εν όψει της επίσκεψής του στη Ρόδο με τη φανέλα του Άρη για το ματς του Σαββάτου (17:00).

Αναλυτικά, ο Αμερικανός γκαρντ έγραψε στο ESAKE.gr:

«Το 2016 ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο για μας. Η χρονιά άρχισε με μία απαραίτητη εντός έδρας νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο. Σ’ αυτό το ματς είχα την ευκαιρία να δω τον παλιό συμπαίκτη μου στην Ισπανία, τον Χάρη Γιαννόπουλο. Είμαι ευγνώμων στον Χάρη, γιατί πριν με πάρει ο Κολοσσός Ρόδου πέρυσι, οι άνθρωποι της ομάδας τον ρώτησαν για μένα κι αυτός τους είπε γα καλύτερα λόγια. Ίσως χωρίς αυτόν να μην ερχόμουν στην Ελλάδα και να μην έπαιζα τώρα στον Άρη.

Την Τετάρτη πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη με τη Neptunas, η οποία συνδυάστηκε με εξαιρετική απόδοση. Κάναμε πολύ καλό ματς ειδικά στον αμυντικό τομέα, περιορίζοντας μία από τις καλύτερες επιθετικές ομάδες του Eurocup στους 5 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο. Αυτή η νίκη ήταν μία «δήλωση» από την πλευρά μας, αφού αρκετοί ίσως να μην περίμεναν ότι θα συνεχίσουμε στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

Ακολουθεί ο Κολοσσός. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, τόσο για μένα, όσο και για τον Τζαμέλ Χάγκινς, αφού πέρυσι παίξαμε στη Ρόδο. Αν δε μας είχε πάρει ο Κολοσσός, ίσως να μην ήμασταν τώρα στον ΑΡΗ. Χαίρομαι που θα δω φίλους από την περσινή σεζόν και που θα ξανασυναντήσω τον Άρη Λυκογιάννη, έναν πολύ καλό προπονητή και άνθρωπο που με βοήθησε στην καριέρα μου. Όλα αυτά εκτός παρκέ, γιατί εντός των τεσσάρων γραμμών μας περιμένει μία πολύ δύσκολη αποστολή, απέναντι σε μία πολύ καλή και σωστά δουλεμένη ομάδα. Θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας και να κλείσουμε ιδανικά τον πρώτο γύρο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Είναι ίσως πρωτόγνωρο να έχουμε μπροστά μας τέσσερις συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες. Θα είναι ένα δύσκολο 15μερο για μας, με αρκετά ταξίδια. Είναι μέρος της δουλειάς μας αυτό και δεν παραπονιόμαστε. Αυτά έχουν οι διπλοί αγώνες, πέραν του ότι κάνουν τη χρονιά να… φεύγει πιο γρήγορα (γέλια). Θα είναι μία δύσκολη περίοδος για μας, σωματικά και πνευματικά, όμως το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε ξεκινώντας από τη Ρόδο
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: