Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Τη γλίτωσε με πρόστιμο ο Πανιώνιος!!


Τη γλίτωσε με πρόστιμο ο Πανιώνιος

Το ποσό των 14.500 ευρώ καλείται να καταβάλει ο Πανιώνιος για την καπνογόνα και πυρσούς που άναψαν και έπεσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό της προηγούμενης αγωνιστικής.

Με πρόστιμο 14.500 ευρώ καλείται τιμώρησε την ΠΑΕ Πανιώνιος το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λίγκας για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την προηγούμενη αγωνιστική.

«Βάσει των αναφερομένων στο από 3/1/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 3/1/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD)»: συνολική χρηματική ποινή δεκατεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ», αναφέρει η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει ότι η τιμωρία επιβάλλεται για την εισαγωγή και αφή πυρσών και καπνογόνων στο ματς με τους ερυθρόλευκους αλλά και την ρήψη τους τα οποία όμως αναγνωρίζει ότι δεν ήταν «πρόσφορα να προκαλέσουν σωματική βλάβη σε άτομο το οποίο νομίμως βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: