Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Ντούβνιακ: «Πολλά σκαμπανεβάσματα στον πρώτο γύρο»


Ντούβνιακ: «Πολλά σκαμπανεβάσματα στον πρώτο γύρο»

Έναν μίνι απολογισμό για την παρουσία του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο της Α1 έκανε ο Ούρος Ντούβνιακ ενόψει του ματς με την Καβάλα, λέγοντας πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε πολλά σκαμπανεβάσματα.

Καλύτερος εμφανίζεται παιχνίδι με το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ούρος Ντούβνιακ ενόψει του ματς με την Καβάλα, με τον Σέρβο γκαρντ να τονίζει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στον πρώτο γύρο της Α1.

Αναλυτικά το blog του Ούρος Ντούβνιακ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Προχωράμε και συνεχίζουμε με αργούς ρυθμούς, αλλά φτάνουμε αισίως στο τέλος του πρώτου γύρου. Ενός γύρου με πολλά σκαμπανεβάσματα για την ομάδα μας. Το καλό είναι ότι παίζουμε καλύτερα παιχνίδι με παιχνίδι και σίγουρα πολύ καλύτερα από το ξεκίνημα της σεζόν.

Μετά τη νίκη μας επί του Κόροιβου, σε έναν αγώνα που αγωνιστήκαμε χωρίς τους δύο καλύτερους μας παίκτες έως τώρα, τον Κώστα και τον Σόφο, είχαμε ένα μακρύ ταξίδι στη Βαλένθια. Και ταξιδέψαμε στην Ισπανία χωρίς έναν αναντικατάστατο μέλος της ομάδας. Όλοι ξέρουν ότι ο Μανώλης αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και το μυαλό όλων μας ήταν σε αυτόν.

Στην Ισπανία παίξαμε ξανά χωρίς τον Κώστα. Προσπαθήσαμε όλοι να παίξουμε καλύτερα και να δώσουμε κάτι περισσότερο, αλλά κάναμε πολλά λάθη για να κερδίσουμε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι.

Μετά από αυτή την δύσκολη εβδομάδα παίζουμε εναντίον της Καβάλας. Μία ομάδα που έχει αλλάξει μερικούς παίκτες και μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα εάν δεν την πάρεις στα σοβαρά. Είμαστε στην αποστολή μας και δεν μπορούμε να παίξουμε για κάτι λιγότερο από το 100% της προσπάθειάς μας. Για αυτό θα μπούμε στο παιχνίδι καλά προετοιμασμένοι. Θέλω να ευχηθώ ξανά τα καλύτερα στο Manolo. Μία γρήγορη ανάρρωση και να γυρίσει πίσω καλά και γρήγορα
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: