Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Επιστροφή Μανιάτη, 302 μέρες μετά!!


Επιστροφή Μανιάτη, 302 μέρες μετά

Το καλύτερο δώρο για την ονομαστική του εορτή έλαβε ο Γιάννης Μανιάτης. Ο μέσος του Ολυμπιακού πέρασε αλλαγή στο ματς Κυπέλλου με τα Χανιά κι εμφανίστηκε σε επίσημο ματς μετά από 302 μέρες.

Χρειάστηκε να κάνει πολλή υπομονή, αλλά ήρθε η ώρα να επιστρέψει στη δράση. Ο Γιάννης Μανιάτης πέρασε στο 80ο λεπτό σαν αλλαγή στην πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΑΟ Χανίων για τους «16» του Κυπέλλου κι επανεμφανίστηκε σε επίσημο ματς μετά από 302 μέρες. Μάλιστα πέτυχε και το πρώτο του γκολ μετά τις 18 Ιανουαρίου του 2015, όταν είχε βρει δίχτυα στο 2-0 επί του Παναιτωλικού μετά τη 19η αγωνιστική.

Ήταν 11 Μαρτίου του 2015, όταν στον αγώνα ρεβάνς για τα προημιτελικά του ίδιου θεσμού υπέστη ρήξη χιαστών κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Έκτοτε, μετά από μια μακρά περίοδο αποθεραπείας και ταξιδιών στην Ιταλία για να εξεταστεί από ειδικούς γιατρούς, ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» δεν είχε παίξει σε κανένα επίσημο ματς.

Ο Μανιάτης μετρούσε μόλις δύο εμφανίσεις σε φιλικά των Πειραιωτών, μία στις 9 Αυγούστου απέναντι στην Μπεσίκτας στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ακόμη μία στις 4 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Μένει, πλέον, να φανεί αν ο 29χρονος άσος θα παραμείνει στον Ολυμπιακό ή θα αποχωρήσει ως δανεικός, με επικρατέστερο σενάριο το δεύτερο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: