Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

«Κανένα θέμα Τούντορ. Θα αξιολογηθεί τον Ιούνιο»


«Κανένα θέμα Τούντορ. Θα αξιολογηθεί τον Ιούνιο»

Ξέκοψε τα σενάρια περί απόλυσης του Ιγκόρ Τούντορ η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. «Δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Η πρώτη αξιολόγησή του θα γίνει τον Ιούνιο», τόνισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ.

Τέλος στα σενάρια αντικατάστασης του Ιγκόρ Τούντορ έβαλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επίσημο και σαφή τρόπο.

«Δεν υπάρχει θέμα προπονητή στην επικαιρότητα. Η πρώτη αξιολόγηση για τον προπονητή θα γίνει τον Ιούνιο. Είναι η άποψη του Ιβάν Σαββίδη. Μετά το ματς με την Καλλονή ζητούσε με εκνευρισμό να σταματήσει το θέμα του προπονητή. Ο Σαββίδης δέθηκε μαζί του και πίστεψε τον Τούντορ στην πορεία. Κανείς δεν μπορεί να έχει επιφυλάξεις για το αν ο Ιβάν Σαββίδης λέει αλήθεια ή παίζει παιχνίδια. Ό,τι έχει πει το έχει κάνει. Είναι αποφασισμένος να τελειώσει τη χρονιά με αυτόν τον προπονητή», δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, μιλώντας στον Arena FM. «Ούτε ένα στέλεχος δεν έχει εκφράσει πρόταση για αλλαγή προπονητή. Όλοι είμαστε προβληματισμένοι, αλλά ποτέ κανείς δεν έχει θέσει θέμα προπονητή. Δε ζητάμε υπομονή από τον κόσμο. Ζητάμε ηρεμία, να μεγαλώσει, να σκληρύνει η ομάδα που χτίζεται. Η ηρεμία μεγαλώνει την ομάδα, όχι η υπομονή», πρόσθεσε.

Παράλληλα, τόνισε πως απαιτείται χρόνος για να έχει αποτελέσματα το πλάνο του ΠΑΟΚ, ενώ παρότι χαρακτήρισε το ρόστερ το καλύτερο στην Ελλάδα, προανήγγειλε μεταγραφές. «Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι μια ομάδα με 10 νέους παίκτες, νέο προπονητή γίνεται βάσει ενός σχεδίου και όχι κουτουρού. Όποιος δεν καταλάβαινε ότι η ο μάδα θα έχει σκαμπανεβάσματα, ότι όλη η διαδικασία χρειάζεται χρόνο, όποιος πίστεψε ότι θα γίνει μέσα σε λίγους μήνες αυτό, είναι εκτός πραγματικότητας. Το ρόστερ είναι το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα. Έχουμε πάρα πολλή πίστη σε αυτούς τους παίκτες και τον προπονητή. Μέχρι να βρεθούν οι σταθερές θέλει χρόνο. Μια ομάδα που ξεκίνησε από τον Ιούνιο θα χάσει και τη φρεσκάδα και το καθαρό μυαλό της κάποια στιγμή. Κάνουμε ό,τι μπορούμε να το διαχειριστούμε αυτό. Το ότι θέλουμε να κάνουμε μεταγραφές έτοιμων παικτών είναι δεδομένο. Όλοι έχουν τις εντολές να ψάξουν τους καλύτερους διαθέσιμους παίκτες στην περίοδο του Ιανουαρίου, να δυναμώσουν την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: