Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Καλαϊτζίδης: «Ο καθένας ξέρει τι σημαίνει ΠΑΟΚ»


Καλαϊτζίδης: «Ο καθένας ξέρει τι σημαίνει ΠΑΟΚ»

Το έργο της Καβάλας στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ έγινε ακόμη πιο δύσκολο ύστερα από την απομάκρυνση τριών Αμερικανών από το ρόστερ της, σύμφωνα με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Η Καβάλα μπήκε ιδανικά στο 2016 παίρνοντας το ροζ φύλλο κόντρα στον Αρκαδικό, αλλά η νίκη αυτή δεν θα έχει αντίκρισμα εφόσον δεν υπάρξει ανάλογη συνέχεια, σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στο blog που έχει στον ΕΣΑΚΕ:

«Η νέα χρονιά έχει αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο για μας, κερδίζοντας μετά από σχεδόν έναν ολόκληρο γύρο τον Αρκαδικό στην Καλαμίτσα και μένοντας ουσιαστικά “ζωντανοί” στο παιχνίδι της παραμονής. Ξέρουμε πως αυτή η νίκη δε σημαίνει και πολλά πράγματα εφόσον δεν έχει συνέχεια.

Έχουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού μπάσκετ, της οποίας είχα την τιμή να φορέσω τη φανέλα της. Ξέρει ο καθένας τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Πηγαίνοντας μάλιστα εμείς στο Παλατάκι χωρίς τρεις Αμερικανούς μας, τους οποίους το τεχνικό τιμ και η διοίκηση του αντικατέστησε τα ήδη δύσκολα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα. Ίσως να ήταν αλλιώς εάν είχαμε τις τρεις νέες προσθήκες Αμερικανών παικτών που όμως θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής από το παιχνίδι στο Λαύριο, οπότε και αρχίσει ο δεύτερος γύρος.

Για μας ήταν περίεργη εβδομάδα, με το να φεύγουν τρεις παίκτες και να έρχονται τρεις νέοι, καθώς και τους τραυματισμούς του Γιαννακίδη και την αρρώστια του Δεμερτζή.

Ευτυχώς και τους δύο θα τους έχουμε κοντά μας. Εμείς έχουμε ένα… μισό πρωτάθλημα να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να σώσουμε την παρτίδα. Η διοίκηση έχει κάνει την υπέρβαση που έταξε στον κόσμο και εμείς τώρα θα κάνουμε το χρέος μας. Πρέπει να βγάλουμε τις “μαχαιριές από την πλάτη μας”, όπως χαρακτηριστικά τόνισε μετά τη νίκη επί του Αρκαδικού ο κόουτς Γιατζόγλου.

Μόνο εύκολα δεν είναι για μας τα πράγματα αλλά να ξέρει ο κόσμος μας πως ήμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε όσες νίκες χρειαστεί για να σωθούμε. Για μας δε θα υπάρχουν “χαμένα” παιχνίδια, ούτε θα θεωρήσουμε κάποιο “εύκολο”
»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: