Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

«Δεν έσπειραν σωστά στον Άρη για να θερίσουν»

Στο «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο Κυριάκος Μπιμπισίδης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη μίλησε για το σήμερα της αγαπημένης του ομάδας, και τα λάθη που έχουν γίνει.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή «Έτσι απλά»
Για το φετινό Άρη: «Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα δεν είναι σε καλό δρόμο. Δεν έσπειραν σωστά στον Άρη για να θερίσουν. Υπάρχουν πολλά προβλήματα, που αυτά πρέπει να τα λύνει η διοίκηση από νωρίς.
Περιμέναμε πάρα πολλά μετά το τέλος της περσινής σεζόν αλλά απογοητευτήκαμε.
Όλα ξεκινάνε από τα αποδυτήρια, σωστά αποδυτήρια καλά αποτελέσματα.
Μεγάλο ρόλο παίζει φυσικά ο προπονητής και η ώθηση που δίνει στους παίκτες.
Πιστεύω ακόμη ότι οι παίκτες που έφυγαν δεν αντικαταστάθηκαν ποτέ, δεν ήρθαν δηλαδή ισάξιοι. Ακόμη και ο Χαβίτο μόνο με την ταχύτητα του ή και ο Κόκε των πρώτων χρόνων δεν αντικαταστάθηκαν.

Μας κοροϊδεύει και ο Λαμόνικα!!

Ο διαιτητής που θα διευθύνει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Λουίτζι Λαμόνικα, βρίσκεται στην Αθήνα και θέλησε να μας... δουλέψει λίγο για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.
Μας κοροϊδεύει και ο Λαμόνικα!
Ο Ιταλός διαιτητής έγραψε στο twitter του ότι επισκέφθηκε την Ακρόπολη και τον σταμάτησαν να των ρωτήσουν αν θέλει να γίνει ο νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδας...

Το σχόλιο του Λαμόνικα στο twitter: "Visited Acropolis in the evening. A couple of people stopped me to ask me if i wanted to be the next Prime Minister of Greece"... ("Επισκέφτηκα την Ακρόπολη το απόγευμα. Μερικοί άνθρωποι με σταμάτησαν να με ρωτήσουν αν θα ήθελα να είμαι ο επόμενος Πρωθυπουργός της Ελλάδας").

«Σα φαλακροί που μαλώνουν για μία χτένα»

Το διεθνές ρεζιλίκι μας δεν έχει τελειωμό... Δείτε τι έγραψε ένας δημοσιογράφος της Wall Street Journal στο twitter του.
«Σα φαλακροί που μαλώνουν για μία χτένα»
Το σχόλιο του δημοσιογράφου της Wall Street Journal είναι άκρως ειρωνικό και λέει χαρακτηριστικά ότι οι πολιτικοί σε Ελλάδα και Ιταλία είναι «σα φαλακροί που μαλώνουν για μία χτένα».

Βγαίνουν και γίνονται ανάρπαστα!

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που πρόκειται να γίνουν... ανάρπαστα, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, γνωστοποιώντας οτι η διάθεση τους ξεκινά την Παρασκευή!
Βγαίνουν και γίνονται ανάρπαστα!
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκού, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης το Σάββατο 19/11/2011 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:
Εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης, που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 17, την Παρασκευή 11/11 με ώρες διάθεσης 10:00 – 17:00, ή έως την εξάντλησή τους. Όσοι επιθυμούν VIP εισιτήριο, μπορούν να απευθύνονται και στην διεύθυνση διαχείρισης εισιτηρίων του Ολυμπιακού, στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης (τηλεφωνικό κέντρο 210/ 4800901).
Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράσει έως δύο εισιτήρια με την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητάς του, ενώ δεν μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια με την επίδειξη ταυτότητας άλλου φιλάθλου.
Επίσης, εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν και μέσω internet, όπως γινόταν και κατά το παρελθόν στους αγώνες με μεγάλη ζήτηση. Η διάθεση των εισιτηρίων μέσω internet, από το επίσημο site του Ολυμπιακού (www.olympiacos.org ), θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11/11 στις 10:00. Οι φίλαθλοι θα κάνουν κράτηση έως δύο εισιτηρίων (και στις επιτυχείς συναλλαγές κράτησης εισιτηρίου θα εκτυπώνεται κωδικός κράτησης).
Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με την επίδειξη του κωδικού κράτησης, του δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και με την πληρωμή του αντιτίμου των εισιτηρίων, από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την Θύρα 25 του γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης μόνο την Δευτέρα 14/11 και ώρες 10:00 – 17:00.
Σε περίπτωση που φίλαθλος, κάτοικος περιφέρειας ή εξωτερικού, που έχει πραγματοποιήσει κράτηση μέσω internet δεν μπορεί να προσέλθει στο εκδοτήριο για να παραλάβει το εισιτήριο του την προαναφερόμενη ημέρα και ώρες, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ. 210/ 4800909 για πληροφορίες, μόνο την Δευτέρα 14/11 και ώρες 10:00 – 17:00.
Συμπληρωματικά των ανωτέρω, σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήριο/α άλλου φιλάθλου, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει και αντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας και τον κωδικό κράτησης, του φιλάθλου του οποίου το/τα εισιτήριο/α επιθυμεί να παραλάβει.
Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν και με τηλεφωνική αγορά σε κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA, μέσω CITIBANK, την Παρασκευή 11/11 μεταξύ των ωρών 10:00 - 18:00, στο τηλ. 801 500 7777.
Η παραλαβή των εισιτηρίων που έχουν διατεθεί μέσω Ολυμπιακός Citibank Visa θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 5 του γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης, με την επίδειξη δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, το Σάββατο 19/11 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.
Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω της Ολυμπιακός Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει αντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 25 €, 40 €, 50 €, 60 €, 85 €, 90 €, 115 € & 185 € (VIP)».

Έμειναν με την... όρεξη και η Σάντος με τον Νεϊμάρ!!

Μπορεί εδώ και μήνες να γινόταν... μάχη ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Νεϊμάρ, ωστόσο ο Βραζιλιάνος σήμερα ανακοίνωσε την παραμονή του στην Σάντος τουλάχιστον μέχρι το 2014!
Έμειναν με την... όρεξη και η Σάντος με τον Νεϊμάρ!
Μάλιστα, ο μάνατζερ του παίκτη, Βάγνκερ Ριμπέιρο, ανέφερε σχετικά: «Είναι σπουδαία τα νέα για τη Σάντος και τον παίκτη και αφήνει τους οπαδούς της Σάντος υπερενθουσιασμένους. Ο Νεϊμάρ είναι χαρούμενος που θα μπορέσει να παραμείνει στη Σάντος τουλάχιστον μέχρι το 2014, μετά θα αποφασίσει ο ίδιος που θα πάει».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός Βραζιλιάνος θα λαμβάνει τον μήνα 1.200.000 ευρώ το μήνα και 13.600.000 ευρώ ετησίως!

πηγή: sportdog.gr

"Άτυχος ο Ψωμιάδης που δεν ήταν υπουργός"

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Οικονομόπουλος, σε δηλώσεις του στη ΝOVA τόνισε πως ο Μάκης Ψωμιάδης ήταν... άτυχος, γιατί αν ήταν υπουργός το αδίκημα του θα ειχε παραγραφεί!
"Άτυχος ο Ψωμιάδης που δεν ήταν υπουργός"
"Είναι μια εξαιρετική μέρα για την ΑΕΚ, αλλά το κυριότερο για την Ελληνική δικαιοσύνη. Ο κ. Ψωμιάδης ίσως είχε την ατυχία ότι δεν ήταν υπουργός. Εάν ήταν υπουργός το αδίκημά του θα είχε ήδη παραγραφεί. Η ΑΕΚ μπορεί να προσδοκά επιτέλους την επιστροφή των χρημάτων, τα οποία της αφαίρεσαν και με τα οποία μπορεί να ζήσει χωρίς σωτήρες", είπε ο κ.Οικονομόπουλος.

Δεν τη λες και εντυπωσιακή... (ΦΩΤΟ)

Τη φανέλα με την οποία θα αγωνιστούν στα ματς του Euro 2012 παρουσίασαν οι παίκτες και ο προπονητής της Εθνικής Γερμανίας.
Δεν τη λες και εντυπωσιακή... (ΦΩΤΟ)
Σε σχέση με την προηγούμενη, η νέα φανέλα των «πάντσερ» διακρίνεται από τρεις διαγώνιες ρίγες στα εθνικά χρώματα της χώρας, μαύρο, κόκκινο και κίτρινο, ενώ το βασικό χρώμα παραμένει φυσικά το λευκό.

«Η παρουσίαση της φανέλας είναι ένα ακόμη ορόσημο. Όμως ο σωστός τρόπος να προετοιμαστούμε για να κερδίσουμε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, είναι στις αρχές Δεκεμβρίου όταν θα γίνουν γνωστοί οι όμιλοι και γνωρίζουμε ποιους θα πρέπει να ανταγωνιστούμε», είπε ο αισιόδοξος ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, Γιοακίμ λεβ.

Η «νατσιονάλμανσαφτ» θα προβάρει τη νέα της φανέλα στα δύο φιλικά παιχνίδια που ακολουθούν. Αυτό κόντρα στη (συν)οικοδέσποινα του Euro 2012, Ουκρανία, την Παρασκευή (11/11) στο Κίεβο και εντός έδρας απέναντι στην Ολλανδία την Τρίτη (15/11) στο Αμβούργο.
Πηγή: novasports.gr

Σε δύο ταμπλό ο ΟΦΗ!!

Η ΠΑΕ ΟΦΗ άρχισε ήδη τις κινήσεις της για το θέμα που έχει προκύψει με τον Σουλεάπ, καθώς αφενός προσέφυγε στο CAS, αφετέρου, κατέθεσε στην FIFA την αίτηση ανάκλησης της απόφασης για την αφαίρεση βαθμών της ομάδας.
Σε δύο ταμπλό ο ΟΦΗ
Η κρητική ΠΑΕ προσέφυγε στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο ώστε να αποδείξει μέσω αυτών των διαδικασιών ότι ο Μάριους Σουλεάπ έχει εξοφληθεί πλήρως – εν αντιθέσει με όσα ισχυρίζεται ο ίδιος στην ΦΙΦΑ.
Οι διαδικασίες αυτές ολοκληρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι με την κατάθεση του συγκεκριμένου παραβόλου ενώ ήδη από χθες το πρωί, ο Έλληνας δικηγόρος που χειρίζεται τέτοιες υποθέσεις είχε στην κατοχή του τα απαραίτητα έγγραφα.
Κατατέθηκε η αίτηση ανάκλησης στην FIFA
Παράλληλα, ο ΟΦΗ κατέθεσε στην FIFA την αίτηση ανάκλησης της απόφασης για την αφαίρεση βαθμών της ομάδας με τη νομική υπηρεσία της ομάδας να κινείται σε αυτά τα δύο μέτωπα προσπαθώντας να πετύχει την δικαίωση του.
Σε περίπτωση που η ΦΙΦΑ απαντήσει στην ομάδα και κάνει γνωστό ότι αποδέχεται τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει στην διάθεση της τότε τα πράγματα διευκολύνονται ακόμα περισσότερο.
Σε διαφορετική περίπτωση, θα προχωρήσει κανονικά η προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Λωζάνης όπου θα προσπαθήσει να πετύχει την δικαίωση του κατ’ αυτόν τον τρόπο.
Πηγή: gentikoule.gr

"Θα έρθει στο ματς με τον ΟΦΗ ως μεγαλομέτοχος o Πρίγκιπας"

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα είναι το πρώτο του Παναθηναϊκού που θα δει ο Πρίγκιπας Σουλτάν, σύμφωνα με τη νέα υπόσχεση του Βλάση Τσάκα.
"Θα έρθει στο ματς με τον ΟΦΗ ως μεγαλομέτοχος o Πρίγκιπας"
Ο συνεργάτης του Σαουδάραβα μίλησε στον Sentra 103,3 για τα σενάρια που τον θέλουν να γνωρίζει εκπροσώπους της οικογένειας Βαρδινογιάννη, την πορεία του ελέγχου, αλλά και το πότε θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday ότι ο Βλάσης Τσάκας είναι γνωστός του Γιάννη Γενεράλη που είναι εκπρόσωπος της οικογένειας Βαρδινογιάννη σε εταιρεία τους στην Τζέντα: «Δεν είμαι δημοσιογράφος, Όταν όμως γράφονται τέτοια πράγματα πρέπει να επιβεβαιώνονται. Το τηλέφωνό μου το σηκώνω σε όλο τον κόσμο θα μπορούσε να με πάρει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος και να το επιβεβαιώσει. Τον κ. Γενεράλη δεν τον γνωρίζω. Βεβαίως και δεν ήμασταν στα εγκαίνια που λένε»
Για το αν ο Πρίγκιπα Σουλτάν έχει δύο αδερφές και αν μία εξ αυτών είναι παντρεμένη με Ελληνα: «Ναι έχει αδελφές, αλλά είναι παντρεμένες με Σαουδάραβες και μένουν στο Ριάτ, όχι στην Τζέντα».
Για το πώς πάει ο έλεγχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με του ορκωτούς λογιστές: «Ο έλεγχος προχωράει, βρισκόμαστε ακόμη στην δεύτερη μέρα. Δεν είναι βάση μας τα δύο προηγούμενα πορίσματα. Κάνουμε τον δικό μας έλεγχο όπως επιθυμούμε και θα δούμε».
Για το αν θα ολοκληρωθεί εγκαίρως ο έλεγχος: «Δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο, ο έλεγχος θα κρατήσει όσο χρειαστεί. Αν χρειαστούν 3-4 μέρες ακόμη δεν χάθηκε ο κόσμος Μας ενδιαφέρει να έχουμε μια σαφή εικόνα του τι συμβαίνει Αυτό που έχουμε σαν αρχική εικόνα θα αποτυπωθεί και οπότε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να εκπληρώσουμε όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται».
Για το πότε θα ολοκληρωθεί το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών: «Χονδρικά 25-28 του μηνός θα γίνει η μεταβίβαση των μετοχών. Για να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών σημαίνει εισροή χρημάτων, οπότε τέλος. Μετα θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση που αφορά ορισμός νέας γενική συνέλευσης για νέο ΔΣ»
Για το αν επιβεβαιώνει τα ονόματα που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες για το νέο ΔΣ της ΠΑΕ: «Απόλυτα. Θα τα πούμε όλα μετά, σε λίγες μέρες»
Για το αν θα δώσει το παρών στο Καραϊσκάκη ο πρίγκιπας: «Εγώ θα είμαι στο Καραϊσκάκη, αλλά όχι ο πρίγκιπας. Μετά από συζήτηση που είχαμε δεν θα είναι διότι δεν είναι ό,τι καλύτερο να πάει σε μια τέτοια έδρα στο πρώτου παιχνίδι στην Ελλάδα. Είμαι απόλυτα σίγουρος για τα όσα εγγυήθηκε ο κ. Μαρινάκης, αλλά το να εγγυηθείς μέσα στο Καραϊσκάκη κάτι, εντάξει… Ας αφήσουμε πρώτα να δει τον Παναθηναϊκό με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και όχι σαν φερόμενος πρίγκιπας, σαν φερόμενος επενδυτής. Ας δει πρώτα το ματς με τον ΟΦΗ ως μεγαλομέτοχος και μετά του χρόνου ας είμαστε καλά να πάει και στο Καραϊσκάκη».
Για το αν είχε επαφή με τον Μαρινάκη όπως αναφέρει ο Τύπος: «Όταν θα χρειαστεί να μιλήσω και με τον κ. Μαρινάκη θα μιλήσουμε δεν υπάρχει πρόβλημα τέτοιο, η επαφή θα γίνει».

«Με 10 εκατ. ευρώ δική σας η ΠΑΕ ΑΕΚ»

Τι ζητάει η διοίκηση της ΑΕΚ και οι εναπομείναντες μέτοχοι από τις τρεις επενδυτικές εταιρίες που συζητάει αυτή την περίοδο.
«Με 10 εκατ. ευρώ δική σας η ΠΑΕ ΑΕΚ»
Όσο οι μέρες για την Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ πλησιάζουν, τόσο κορυφώνονται οι διεργασίες των στελεχών της εταιρίας προκειμένου την συγκεκριμένη μέρα να παρουσιαστούν ολοκληρωμένες προτάσεις για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών ή ενός επίδοξου συμπαίκτη που θέλει να εμπλακεί με τα κοινά της ΑΕΚ. Στο χθεσινό Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, ο Μάκης Κασνακίδης αποκάλυψε πως υπάρχουν επαφές με τρεις επενδυτικές εταιρίες. Λίγο αργότερα, με δήλωσή του στο aek365.gr, επιβεβαίωσε αυτή την τοποθέτηση τονίζοντας μάλιστα ότι είναι αισιόδοξος πως με κάποια εκ των τριών, θα υπάρξει συμφωνία.
Οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό στάδιο και μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του aek365.gr, στο τραπέζι έχουν... πέσει και τα πρώτα νούμερα. Αυτό που διαμήνυσαν τα στελέχη της ΠΑΕ και στους τρεις υποψήφιους επενδυτές, είναι πως με 10 εκατ. ευρώ, το 51% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ θα γίνει άμεσα δικό τους. Αυτό μάλιστα προκύπτει ύστερα από σχετική ερώτηση που έκαναν οι εκπρόσωποι των εταιριών, για το πόσο κοστολογείται το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Δηλαδή, οι ενδιαφερόμενοι, όπως ενημέρωσαν τη διοίκηση της ΑΕΚ, δεν ενδιαφέρονται απλά να μπουν με ένα μικρό μερίδιο στη μετοχική σύνθεση, δίνοντας 1-2 εκατ. ευρώ, αλλά να επενδύσουν με απώτερο σκοπό να κάνουν... κουμάντο.
Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο aek365.gr

Ιταλική ομάδα θέλει "πακέτο" τους Πετρόπουλο-Ταμπάκη!!

Πρόταση για εξάμηνο δανεισμό των Αντώνη Πετρόπουλου και Γιώργου Ταμπάκη κατέθεσε μάνατζερ στον Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος επιφυλάχτηκε να απαντήσει...
Ιταλική ομάδα θέλει "πακέτο" τους Πετρόπουλο-Ταμπάκη!
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη, άνθρωπος που εκπροσωπούσε ιταλική ομάδα επισκέφτηκε τα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να ενημερώσει τον Δημήτρη Γόντικα για το ενδιαφέρον που υπάρχει. Συγκεκριμένα του μετέφερε την πρόταση για εξάμηνο δανεισμό των δύο παικτών, με οψιόν αγοράς όμως εν όψει του καλοκαιριού.
Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», λόγω των εξελίξεων που υπάρχουν στο διοικητικό κομμάτι της ΠΑΕ, δεν κατάφερε να δώσει κάποια απάντηση, ζητώντας μία πίστωση χρόνου μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα...
Πηγή: leoforos.gr

Τι λες ρε Μάρμπουρι;

Ο Στεφόν Μάρμπουρι... τόλμησε να πιάσει στο στόμα του τον Μάικλ Τζόρνταν, χαρακτηρίζοντας τον θρύλο του ΝΒΑ και νυν ιδιοκτήτη των Σάρλοτ Μπόμπκατς, "ψεύτη" και 'πουλημένο"!
Τι λες ρε Μάρμπουρι;
Ο 34χρονος γκαρντ δεν επηρεάζεται από τη νέα συλλογική σύμβαση και τα... απόνερα αυτής, καθώς από το 2010 βγάζει το ψωμί του μπάσκετ στην Κίνα, δεν σημαίνει όμως ότι δεν ενδιαφέρεται για τα τεκταινόμενα στην αμερικανική λίγκα και τα δικαιώματα των άλλοτε συμπαικτών/αντιπάλων του.
Μάλιστα ο άλλοτε άσος των Γουλβς, Νετς, Σανς, Νικς και Σέλτικς, γράφοντας στο προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο twitter χρησιμοποίησε λέξεις... πεζοδρομίου για να χαρακτηρίσει τον νυν ιδιοκτήτη των Σάρλοτ Μπόμπκατς.
"Ο Μάικλ Ψεύτικος Τζόρνταν είναι πουλημένος. Ξέχασε από πια τρύπα βγήκε. Ξέχασε ότι ήταν παίκτης. Αν δεν μπορείς να έχεις κέρδος, πούλησε την ομάδα σου", ήταν μερικά από τα ποσταρίσματα του Μάρμπουρι.
Πηγή: contra.gr
 

Ο χαρούμενος Αρίας!!

Πανευτυχής δήλωσε ο Ντιέγκο Αρίας για την κλήση του στην εθνική Κολομβίας, λέγοντς ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, ενώ υποσχέθηκε πολλή δουλειά για να καθιερωθεί.
Ο χαρούμενος Αρίας!
"Είμαι πολύ χαρούμενος που κλήθηκα στην Εθνική ομάδα της χώρας μου. Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά για να καθιερωθώ στην εθνική ομάδα", είπε αρχικά ο Κολομβιανός, ο οποίος επανέλαβε πολλές φορές το πόσο χαρούμενος είναι, δείχνοντας ιδιαίτερα ανεβασμένος με την πρώτη του κλήση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
"Θέλω να είναι πάντα σημαντικός για την πατρίδα μου και την Εθνική ομάδα και όποτε μου ζητείται να μπορώ να βοηθάω", κατέληξε ο άσος του "Δικεφάλου", τον οποίο οι συμπατριώτες του αποκαλούν Έλληνα λόγω της θητείας του στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Πηγή: contra.gr

Zήτησε συγγνώμη με λυγμούς!!

Ο Φαμπιάν Μουνιόθ που τραυμάτισε σοβαρά τον Μαρσέλο Σαρμιέντο, του ζήτησε συγγνώμη ξεσπώντας σε λυγμούς...
Zήτησε συγγνώμη με λυγμούς! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Μουνιόθ επισκέφτηκε τον Σαρμιέντο στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται, προκειμένου να του ζητήσει συγγνώμη για το πολύ σκληρό μαρκάρισμα που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του.
"Η οικογένειά μου με ειδοποίησε ότι είχε έρθει να με δει. Τον άφησαν να περάσει διότι θέλησαν να δουν την αντίδρασή του. Μόλις με είδε, άρχισε να κλαίει με λυγμούς. Μου έλεγε "συγχώρεσέ με" αλλά δεν μπορούσε να με κοιτάξει στα μάτια", είπε ο Σαρμιέντο σε τηλεοπτική συνέντευξή του και συμπλήρωσε:

"Είναι η πρώτη φορά στην 12χρονη καριέρα μου που έχω ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό αλλά δεν χάνω το κουράγιο μου. Ο μεγάλος πόνος και ο τρόμος που ένιωσα βλέποντας το πόδι μου σε κακή κατάσταση είναι πλέον παρελθόν. Μπορώ να ξαναπαίξω σε 5-6 μήνες".

Τι τρέχει με τον ΠΑΟΚ και το Πρωτοδικείο!!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πρώτη φορά, δεν πήρε προσωρινή διαταγή ώστε να λειτουργήσει, έπειτα από το αίτημα που κατέθεσε στο Πρωτοδικείο και σύμφωνα με πληροφορίες από το καλοκαίρι και μετά έχει προκύψει μία δικονομική αλλαγή που αφορά τέτοιου είδους αιτήσεις.
Τι τρέχει με τον ΠΑΟΚ και το Πρωτοδικείο
Οι Πρωτοδίκες έχουν αλλάξει τακτική και πλέον ΔΕΝ πρόκειται να δίνουν προσωρινές διαταγές και θα περιμένουν την τακτική δικάσιμο. Αυτό ξέρουν και στον ΠΑΟΚ μετά από σχετικές ερωτήσεις που έκαναν τις τελευταίες ημέρες.
Αυτό λέγεται και το αν επιβεβαιώνεται 100% θα φανεί από εδώ και πέρα σε κάθε τέτοιο αίτημα για προσωρινή διοίκηση.
Στον ΠΑΟΚ περιμένουν απόφαση αύριο ή την Παρασκευή και αυτό θα θεωρηθεί γρήγορο σε σχέση βέβαια με το τι ακριβώς ισχύει με τις υποθέσεις που κρίνονται δικαστικώς στην χώρα.
* Όσον αφορά τις οικονομικές προεκτάσεις του ζητήματος, από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιμένουν ότι ένα μεγάλο ποσό βρίσκεται ήδη στον λογαριασμό της εταιρείας στην τράπεζα Πειραιώς και θα αποδεσμευτεί για τις πληρωμές παικτών και υπαλλήλων αμέσως μόλις διοριστεί η διοίκηση. Αν και αυτή η πληροφορία αληθεύει, θα αποδειχθεί μόλις προκύψει και η απόφαση του Πρωτοδικείου…
Πηγή: paok24.gr

"Ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ"

Ο νέος τεχνικός του Άρη, Μίχαλ Πρόμπιερζ, παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του, όπου μίλησε για το ντεμπούτο του στον πάγκο των "κίτρινων", για την επιλογή του να κάτσει στον πάγκο από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς και για την κατάσταση των Θεσσαλονικιών.
"Ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ"
«Υπήρχε μία ιδέα να κάτσω στην εξέδρα, όμως από τη στιγμή που υπέγραψα συμβόλαιο, δεν είναι λογικό να συμβεί αυτό», είπε ο Πολωνός τεχνικός για την επιλογή του να κάτσει στον πάγκο της ομάδας και όχι στις κερκίδες, στο ματς με τον Ολυμπιακό και πρόσθεσε:

«Είμαι ο προπονητής της ομάδας κι έκατσα στον πάγκο. Από εκεί άλλωστε βλέπεις καλύτερα. Από την κερκίδα κοιτάς σαν θεατής. Εγώ ήθελα να συμμετέχω, να δω πως αντιδρά η ομάδα, τον κάθε παίκτη ξεχωριστά από κοντά και να δω σε ποιους μπορώ να βασιστώ στα δύσκολα».

Eν συνεχεία μίλησε για το τι θα μπορούσε να καταφέφει σε μία μέρα, από την στιγμή που είχε κάνει μία μόλις προπόνηση πριν το ματς με τους "ερυθρόλευκους": «Πήρα την απόφαση μετά την προπόνηση που έκανα. Υπήρξε μία διαβούλευση με τους ανθρώπους της ομάδας και αποφασίσαμε από κοινού. Δεν ήθελα να καταφέρω κάτι, αλλά να δείξω ότι είμαι εδώ».

Για το ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό, είπε: «Εννοείται πως αυτό το παιχνίδι το χάσαμε στις λεπτομέρειες. Τα τρία γκολ τα δεχθήκαμε από στημένες φάσεις και η άμυνα δε μας βοήθησε. Ο Ολυμπιακός ήταν ένας ισχυρός αντίπαλος και αν το θέσουμε με τους στόχους που έχει και την κατάσταση που βρίσκεται, έχει και καλύτερη ομάδα. Ωστόσο εμείς του κάναμε δώρα κι αναζητήσουμε κάτι θετικό, θα δούμε τα δύο γκολ που βάλαμε, όπου δεν ξανασκοράραμε δύο φορές σε προηγούμενα ματς».

Τέλος, για το αν ο Αρης είναι ισχυρότερος από τότε που τον αντιμετώπισε ως προπονητής της Γιαγκελόνια, δήλωσε: «Δεν μπορώ να σας απαντήσω σήμερα σε αυτό. Παίξαμε μόνο ένα παιχνίδι. Το πολωνικό ποδόσφαιρο δεν είναι όπως εδώ άλλωστε και συμπεράσματα από 90 λεπτά δεν μπορούν να βγουν. Έχουν περάσει δεκαπέντε μήνες. Έχουν αλλάξει πολλά, αλλά αυτό είναι δευτερεύουσας σημασίας. Το θέμα είναι τι έχουμε τώρα και το τώρα πρέπει να κοιτάμε».

Ραντεβού κάθε Τετάρτη!!

Η Super League ανακοίνωσε το πρόγραμμα και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αναβληθέντων αγώνων (1η-9η αγωνιστική) του πρωταθλήματος με τα ματς να γίνονται κάθε Τετάρτη, αρχής γενομένης από τις 23/11 με το ΑΕΚ-Λεβαδειακός μέχρι και τις 22/2.
Ραντεβού κάθε Τετάρτη!
Αναλυτικά:
1η αγωνιστική
Hμέρα Αγώνας Γήπεδο Ώρα TV
Τετάρτη 23/11/11 Α.Ε.Κ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 19:00 NOVA
Τετάρτη 30/11/11 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΑΔΙΟ "Γ.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" 19:00 NOVA
2η αγωνιστική
Hμέρα Αγώνας Γήπεδο Ώρα TV
Τετάρτη 07/12/11 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - Ο.Φ.Η. ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ 19:00 NOVA
Τετάρτη 14/12/11 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 19:00 NOVA
3η αγωνιστική
Hμέρα Αγώνας Γήπεδο Ώρα TV
Τετάρτη 28/12/11 Ο.Φ.Η. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΤΑΔΙΟ Θ.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ 17:15 NOVA
Τετάρτη 28/12/11 ΑΡΗΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΓΗΠΕΔΟ "ΚΛ.ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ" 19:30 NOVA
4η αγωνιστική
Hμέρα Αγώνας Γήπεδο Ώρα TV
Τετάρτη 18/01/12 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 17:15 NOVA
Τετάρτη 18/01/12 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 19:30 NOVA
5η αγωνιστική
Hμέρα Αγώνας Γήπεδο Ώρα TV
Τετάρτη 25/01/12 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ 17:15 NOVA
Τετάρτη 25/01/12 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 19:30 NOVA
6η αγωνιστική
Hμέρα Αγώνας Γήπεδο Ώρα TV
Τετάρτη 01/02/12 ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΓΗΠΕΔΟ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 17:15 NOVA
Τετάρτη 01/02/12 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 19:30 NOVA
7η αγωνιστική
Hμέρα Αγώνας Γήπεδο Ώρα TV
Τετάρτη 08/02/12 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ 17:15 NOVA
Τετάρτη 08/02/12 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 19:30 NOVA
8η αγωνιστική
Hμέρα Αγώνας Γήπεδο Ώρα TV
Τετάρτη 15/02/12 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Ε.Α.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 17:00 NOVA
Τετάρτη 15/02/12 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΕΘΝ.ΣΤ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ" 19:00 NOVA
9η αγωνιστική
Hμέρα Αγώνας Γήπεδο Ώρα TV
Τετάρτη 22/02/12 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 17:00 NOVA
Τετάρτη 22/02/12 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ 19:00 NOVA

"Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ξέφραγο αμπέλι"...

Ανακοίνωση κατά... πάντων εξέδωσε ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ "Θύρα 4", στην οποία ασκούν κριτική σε διοίκηση («δεν μπορεί να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της») και σε παίκτες, όπως ο Πάμπλο Κοντρέρας που χαρακτηρίζεται… ταξιδιώτης!
"Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ξέφραγο αμπέλι"...
Αναλυτικά:
«Η χρονιά που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις εξελίσσεται τον τελευταίο μήνα σε εφιάλτη. Δύο συνεχόμενες ήττες από ΠΑΟ και Αστέρα Τρίπολης, αλλεπάλληλοι τραυματισμοί, γκρίνια για τις πληρωμές ενώ από ορισμένους δημοσιογράφους ήδη έχει ξεκινήσει θέμα Μπόλονι.
ΠΟΝΑΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ
Είναι φανερό ότι τα πράγματα στο σύλλογο δεν πηγαίνουν καλά. Μέχρι ενός σημείου το αγωνιστικό δεν είχε επηρεαστεί από τα προβλήματα στη διοίκηση της ΠΑΕ όμως τώρα πια δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η περίπτωση Φλωρίδη δημιούργησε προσδοκίες στους ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα να μη γίνει καμία μείωση αποδοχών. Η διοίκηση υποσχέθηκε κάποια πράγματα όμως από ότι φαίνεται δεν μπορεί να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της. Από την άλλη έχουμε να κάνουμε με ορισμένους ποδοσφαιριστές που περισσότερο θυμίζουν συνδικαλιστές παρά αθλητές. Η περίπτωση Κοντρέρας πλέον βγάζει μάτια και το χειρότερο είναι ότι η διοίκηση της ομάδας αδυνατεί να δείξει την απαραίτητη πυγμή με αποτέλεσμα ο Χιλιανός - φετινός ταξιδιώτης - να ξεφτιλίζει τον σύλλογο. Κοντά στον Κοντρέρας ακολουθούν και άλλοι συμπαίκτες του, οι οποίοι δείχνουν ανοιχτά την δυσαρέσκεια τους στην ασυνέπεια της ΠΑΕ. Το θέμα αυτό είναι πολύ μεγάλο. Ο σύλλογος πρέπει να είναι συνεπής απέναντι στους παίκτες όμως και αυτοί με την σειρά τους πρέπει να είναι λογικοί. Δυστυχώς απ ότι φαίνεται και σε αυτό το θέμα η διοίκηση έχει χάσει τον έλεγχο αφού έχοντας φανεί συνεπής τα προηγούμενα χρόνια νιώθει να είναι τώρα σε δυσμενή θέση. Έτσι δεν μπορεί να επιβληθεί στους ποδοσφαιριστές και απλά παρακολουθεί τα «καπρίτσια» τους. Ιδίως η περίπτωση Κοντρέρας και πρέπει οι άνθρωποι τις ομάδας να πάρουν θέση. Από την άλλη πρέπει και οι πληρωμές αν μη τι άλλο να συμβαδίζουν με τις υποσχέσεις που δίνει η ΠΑΕ, αφού πλέον δημιουργούνται και στον κόσμο του ΠΑΟΚ άσχημες εντυπώσεις.
ΣΤΟΧΟΣ Ο ΜΠΟΛΟΝΙ
Το δεύτερο σημείο που φαίνεται να φέρνει τρικυμία στο σύλλογο είναι το θέμα του προπονητή. Ο Μπόλονι που δείχνει να έχει τα στοιχεία να δημιουργήσει έργο στον ΠΑΟΚ, έχει ήδη μπει στο στόχαστρο ορισμένων παικτών οι οποίοι είτε έχουν χάσει τη θέση τους στην ενδεκάδα είτε δεν αντέχουν την προπόνηση που κάνει ο Ρουμάνος.
Έχοντας την αβάντα και μερικών δημοσιογράφων προσπαθούν να πριονίσουν την καρέκλα του προπονητή. Άλλωστε μετά τον Σάντος έχουν αποδείξει ότι είναι καλοί στον τομέα αυτό. Ο Μπερέτα ήταν τρελός , ο Δερμιτζάκης είχε χωρίσει τα αποδυτήρια στα δύο, ενώ τον Χάβο που τον γούσταραν, πότε τον έκαναν προπονηταρά και πότε τον ξεφτίλιζαν. Εμείς στο θέμα των πληρωμών δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και είμαστε απλοί παρατηρητές Στο θέμα του προπονητή όμως πρέπει να δείξουμε στους ποδοσφαιριστές μας ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Έχουμε τεχνικό που τον στηρίζουμε και πιστεύουμε πως μπορεί να δουλέψει σωστά κυρίως με τους νεότερους σε ηλικία. Αν ορισμένοι παίκτες νομίζουν ότι αδικούνται ή ότι δεν αντέχουν είναι ώρα να μας αδειάσουν τη γωνία».

"Θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο"

Ο Σάκης Τσιώλης παρουσιάστηκε και επίσημα από την δίοικηση του Αστέρα Τρίπολης, τόνισε ότι σε λίγο καιρό οι Αρκάδες θα παίζουν καλό ποδόσφαιρο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο από τον Άρη.
"Θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο"
«Είχαμε προσπαθήσει καιρό να συνεργαστούμε με τον Αστέρα, μετά από 36 χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν ασχολούμαι με μικρή και μεγάλη ομάδα, οπότε το δύσκολο πρόγραμμα του Αστέρα δεν με φοβίζει», δήλωσε αρχικά ο νεός τεχνικός του Αστέρα και πρόσθεσε:

«Παρακολουθώ τον Αστέρα. Εκεί που δεν υπολογίζεις, παθαίνεις ζημιές. Πάντα θέλουμε τους 3 βαθμούς. Υπάρχει αλληλοεκτίμηση διοίκησης-προπονητή. Σε βάθος χρόνου θα υπάρχει επιτυχία. Συγχαρητήρια στον Στάικο και τους παίκτες για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ήταν νίκη που βοήθησε για ένα καλύτερο κλίμα».

Στη συνέχεια ο Σάκης Τσιώλης δέχτηκε διάφορες ερωτήσεις για το σύστημα που θα εφαρμόσει στους Αρκάδες, για τους επιθετικούς της ομάδας και την φυγή του από τον Άρη.

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν 3-4 συστήματα που αλλάζουν, δεν μπορούμε να είμαστε μονότονοι», είπε ερωτηθείς για το σύστημα που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στη νέα του ομάδα.

Όσο για το "ναι" στην προσφορά του Αστέρα, τόνισε: «Ο λόγος που είμαι εδώ είναι το υλικό που έχει ο Αστέρας. Δεν έχει ρυθμό η ομάδα λόγω των συχνών διακοπών. Σε λίγο καιρό θα μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Το πού θα φτάσουμε έχει να κάνει με το πως θα τελειώσουμε τον πρώτο γύρο».

Για το τι έφταιξε και αποχώρησε από τον Άρη, υπογράμμισε: «Με τον Άρη είχαμε πρόβλημα ρυθμού λόγω προετοιμασίας. Είχαμε κάνει 3 μήνες προετοιμασίας. Ήταν δύσκολο. Δεν βγάζω τις ευθύνες μου. Κάποια ματς τα χάσαμε στις λεπτομέρειες. Θα μπορούσαμε να είμαστε στην 5αδα. Δεν είναι μέτρο σύγκρισης για τον Αστέρα ο Άρης».

Για το ρόστερ και τους γνώριμούς του από τον Ολυμπιακό Βόλου, δήλωσε: «Έχουμε 36 παίκτες. Πρέπει πρώτα να αξιολογήσουμε το ρόστερ. Για το σκοράρισμα δεν είναι μόνο θέμα επιθετικοί. Θέλουμε να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες και να έχουμε και παίκτες που θα τελειώνουν τις φάσεις. Οι Σολάκης, Μπρέσκα, Περόνε και Ροζέριο είναι παίκτες που μπορούν να τελειώνουν τις φάσεις».

Για το συμβόλαιό του, ξεκαθάρισε: «Η διάθεση και πρόθεση των μεγαλομετόχων ήταν να κάνουμε συμβόλαιο για μεγαλύτερο διάστημα, αλλά όσες φορές έχω μιλήσει για μεγάλα συμβόλαια υπήρχαν προβλήματα. Ούτε εγώ έχω πρόθεση να φύγω, ούτε εσείς αν πάω καλά να με διώξετε. Πρέπει να δούμε το τώρα. Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει όλες τις ομάδες εκτός από 2. Η μία είναι ο Αστέρας. Εδώ υπάρχουν εγκαταστάσεις και ιδανικό κλίμα για να δουλέψω. Αν ήταν καλοκαίρι θα σας έλεγα τον αριθμό για ένα ιδανικό ρόστερ. Δεν είναι μόνο η συνοχή μέσα στο γήπεδο αλλά και η διαχείριση 36 διαφορετικών χαρακτήρων».

Σε ερώτηση για το τι γνωρίζει για την ομάδα της Τρίπολης, απάντησε: «Έχουμε κάνει 5 προετοιμασίες μαζί με τον Αστέρα στον Καρπενήσι. Ζηλεύαμε την οργάνωση τους και το υλικό τους».

Kλείνοντας, αναφέρθηκε και στους συνεργάτες του: «Κοσμάς Στράτος, παλιός πρωταθλητής στίβου. Είναι καταπληκτικός άνθρωπος, πέρα από σπουδαίος επαγγελματίας. Γιώργος Χερίδης θα είναι ο δεύτερος συνεργάτης μου. Θα είναι και ο άνθρωπος που θα ασχοληθεί με τις ακαδημίες, όπως και ο Στάικος. Επίσης είναι ο Λάζαρος Κυριλίδης που είναι πάντα δίπλα μου. Κάτι σαν τεχνικός σύμβουλος. Το νέο μέλος που προστίθεται φέτος είναι ο γιός μου ο Βαγγέλης Τσιώλης. Τελείωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα φέτος και θα κάνει τον σκάουτερ. Αυτό θα είναι το τιμ».

Ζητείται ηθοποιός για... πρωθυπουργός! (ΦΩΤΟ)

Ο Δημήτρης Δημαρέλος σατιρίζει την πολιτική κατάσταση στη χώρα και το... θέατρο του παραλόγου για την επιλογή νέου πρωθυπουργού! Δείτε την εύστοχη γελοιογραφία!
Ζητείται ηθοποιός για... πρωθυπουργός! (ΦΩΤΟ)
Ζητείται ΗΘΟΠΟΙΟΣ
για να υποδυθεί τον πρωθυπουργός της χώρας,
έως ότου πάρει η Ελλάδα την έκτη δόση.
Τα λόγια του ρόλου του
θα τα παραλάβει από τη σεναριογράφο, κ. Μέρκελ.

Ειλικρινά, διαφωνεί κανείς με το σκίτσο και το σχόλιό του;
πηγή: sportdog.gr

Συνέλαβαν τον Μάκη τώρα που ξέρουν ότι δεν έχουν τίποτα σε βάρος του!!

Η σύλληψη του Μάκη Ψωμιάδη και η προφυλάκισή του είναι το τελευταίο πυροτέχνημα που βρισκόταν στην κυβερνητική αποθήκη σχετικά με την περιβόητη επιχείρηση κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σχολιάζει ο Βασίλης Σαμπράκος.
Συνέλαβαν τον Μάκη τώρα που ξέρουν ότι δεν έχουν τίποτα σε βάρος του!
Έπιασαν τον Μάκη, θα τον βάλουν μέσα για λίγο και … κάθαρση πάπαλα. Και στην πολιτική και στην αθλητική δικαιοσύνη.
Δεν είναι καθόλου τυχαία η στιγμή της νέας σύλληψης του Ψωμιάδη. Ερχεται μόλις έξι ημέρες μετά την αποστολή των στοιχείων της έρευνας του ΣΔΟΕ προς τον ανακριτή των στημένων Γιώργο Κασίμη. Τι του λέει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος του ανακριτή με τον φάκελο που του παρέδωσε; Ότι δεν βρήκαν χρήματα σε λογαριασμούς του Ψωμιάδη. Μόνο άδεια χαρτιά υπάρχουν για να δείξουν την επιχειρηματική και οικονομική δραστηριότητά του στη διάρκεια της τελευταίας 10ετίας. Από το 2002 μέχρι το 2011 ο Ψωμιάδης δεν καταθέτει καν φορολογική δήλωση.
Μόνο στα έτη 2002, 2003, 2005 έχει καταθέσει δηλώσεις, μηδενικές. Δεν υπάρχουν λογαριασμοί με κίνηση κεφαλαίων στη διάρκεια των τελευταίων ετών. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για την ύπαρξη κεφαλαίων που διακινούσε ο Ψωμιάδης στο διάστημα της παρουσίας του στην ΠΑΕ Καβάλα. Κανένα στοιχείο για να δέσει οποιαδήποτε εκ των κατηγοριών που του αποδίδονται για την υπόθεση των στημένων. Είναι τόσο καλή η πολυδιαφημισμένη δουλειά της διάσημης πλέον εισαγγελέως Παπανδρέου.
Η υπόθεση της έρευνας για τα στημένα παιχνίδια είναι η μεγαλύτερη φούσκα στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για λόγους που δεν θα μας εξηγήσει ποτέ κανείς, τουλάχιστον δημοσίως, αυτή η έρευνα σταμάτησε την πιο κρίσιμη στιγμή. Ξαφνικά διεκόπη για άγνωστους λόγους, σχηματίστηκε μια άτσαλη δικογραφία, τα μεγάλα ψάρια όλως τυχαίως τη γλίτωσαν και τα μικρότερα ήδη γνωρίζουν από τους δικηγόρους τους ότι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, θα αθωωθούν ή θα τη βγάλουν με μικροποινές που κανείς δεν θα θυμάται μετά από λίγο καιρό.
Μια μεγάλη ψευδαίσθηση ήταν η επιχείρηση «καθαρά χέρια» στο ποδόσφαιρο. Μια πολυδιαφημισμένη απάτη για να νομίσει ο μέσος Ελληνας ότι η κυβέρνηση και η δικαιοσύνη έκαναν επιτέλους μια δουλειά της προκοπής στο ποδόσφαιρο. Ακουσα τον ΓΑΠ να λέει από το βήμα της Βουλής ότι καθάρισε το ποδόσφαιρο και κόντεψα να ξεράσω. Αν όλα όσα είπε ότι έκανε τα έκανε όσο έκανε δουλειά στο ποδόσφαιρο, δεν έχουμε ακόμη καταλάβει πόσο μεγάλη ζημιά έχει γίνει στη χώρα στη διάρκεια της τελευταίας διετίας.
ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Συνελήφθησαν παίκτες του ΟΦΗ επειδή έκαναν φασαρία σε νυκτερινό μαγαζί!!

Την Τρίτη το βράδυ, δύο παίκτες της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ δημιούργησαν φασαρία σε νυκτερινό μαγαζί και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς επειδή είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ!
Συνελήφθησαν παίκτες του ΟΦΗ επειδή έκαναν φασαρία σε νυκτερινό μαγαζί!
Οι δύο αθλητές της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς οι οποίοι μάλιστα τους πέρασαν χειροπέδες επειδή κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ αλλά και επειδή ο ένας εκ των δύο είχε στην κατοχή του μια απομίμηση όπλου!
Όλα ξεκίνησαν όταν ο ένας εκ των δύο αθλητών της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ μπλέχτηκε σε φασαρία σε νυκτερινό μαγαζί του Ηρακλείου – έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ – με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μικροεπεισόδιο!
Στην συνέχεια, κάλεσε συμπαίκτη του ζητώντας του “βοήθεια” ενώ την ίδια ώρα απεύθυναν τον λόγο στους ιδιοκτήτες του μαγαζιού επειδή τους πέταξαν έξω! Ο δεύτερος αθλητής του ΟΦΗ έφτασε στο κέντρο κρατώντας μαζί του μια απομίμηση όπλου ενώ την ίδια κατέφτασε και η αστυνομία που συνέλαβε τους δύο αθλητές.
Πηγή: gentikoule.gr

Η FIFA... εξαφάνισε τον Μακεδονικό!!

Με έγγραφο που έστειλε η Παγκόσμια Ομοσπονδία ποδοσφαίρου στην ΕΠΟ, ζητά τον υποβιβασμό του Μακεδονικού στην αμέσως κατώτερη κατηγορία, λόγω οφειλών προς τον Τσβέτομιρ Τσίπεφ.
Η FIFA... εξαφάνισε τον Μακεδονικό!
Αναλυτικά:

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής ανακοινώνεται ότι, σε εφαρμογή της από 13 Σεπτεμβρίου 2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA (υποβιβασμός του Μακεδονικού Α.Σ. στην αμέσως επόμενη κατηγορία, λόγω μη εκπλήρωσης οφειλών του στον ποδοσφαιριστή Tzvetomir Tchipev, βάσει τελεσίδικων αποφάσεων των αρμοδίων οργάνων της FIFA), δεν θα ορίζονται πλέον οι αγώνες του εν λόγω σωματείου στο Πρωτάθλημα Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2011-2012.

Τέτοιες φιλάθλους θέλουμε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης για το Europa League μεταξύ της Ντιναμό Κιέβου και της Στόουκ Σίτι μια... θερμόαιμη Ουκρανή φίλαθλος πανηγύριζε topless στις εξέδρες φορώντας μόνο το απαραίτητο κασκόλ της ομάδας...
Τέτοιες φιλάθλους θέλουμε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μικρές αγγελίες: Ζητείται πρωθυπουργός!!

Χωρίς κυβέρνηση η χώρα μετά την παραίτηση Παπανδρέου και την εμπλοκή στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Δεν βρίσκουν πρωθυπουργό! Νέα σύσκεψη αύριο το πρωί...
Μικρές αγγελίες: Ζητείται πρωθυπουργός!
Η Ελλάδα για ακόμα μία ημέρα δεν θα έχει πρωθυπουργό, καθώς οι Γιώργος Παπανδρέου και Αντώνης Σαμαράς δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν το βράδυ της Τετάρτης στο πρόσωπο που θα ηγηθεί της μεταβατικής κυβέρνησης και για αυτό ανανέωσαν το ραντεβού τους στο Προεδρικό Μέγαρο για την Πέμπτη το πρωί στις 10.00, όπου θα συναντηθούν και πάλι με τον Κάρολο Παπούλια.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Παπανδρέου με τηλεοπτικό διάγγελμά του είχε ανακοινώσει την παραίτησή του (ΒΙΝΤΕΟ) από την πρωθυπουργία της χώρας, ενώ είχε τονίσει πως βρέθηκε λύση για το πρόσωπο που θα αναλάβει την πρωθυπουργία στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας και μάλιστα είχε σημειώσει ότι είναι "μια θεσμική επιλογή" και "ένα πρόσωπο που μας ενώνει"! Όλοι πίστεψαν πως με τα λεγόμενά του "φωτογράφισε" τον Φίλιππο Πετσάλνικο, πρόταση όμως που προκάλεσε την... οργή των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και μάλλον για αυτό... κάηκε.

Μετά το διάγγελμά του, ο Παπανδρέου συναντήθηκε με τον Κάρολο Παπούλια, ώστε να υποβάλει και επίσημα την παραίτησή του, ενώ για τις 19.00 είχε προγραμματιστεί το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Από αυτό απουσίαζαν η Αλέκα Παπαρήγα και ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποχώρησε έξαλλος μετά από δέκα λεπτά και χωρίς να έχει συναντηθεί με τους Παπανδρέου και Σαμαρά! Μάλιστα, στις δηλώσεις του τόνισε πως τον είχαν αφήσει σε ένα γραφείο και συζητούσαν μόνοι τους για το ενδεχόμενο να αναλάβει πρωθυπουργός ο κ. Πετσάλνικος.
Δεν συμφωνούν ούτε σε τι λένε!

Η σύσκεψη λοιπόν συνεχίστηκε με τους Σαμαρά, Παπανδρέου και Παπούλια και ολοκληρώθηκε χωρίς αποτέλεσμα λίγο μετά τις 20.00, με τους τρεις άνδρες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το πρωί της Πέμπτης.
Ωστόσο, από τις διαρροές που υπήρξαν μετά το τέλος της συνάντησης δημιουργήθηκε νέο πρόβλημα. Οι κυβερνητικές πηγές ανέφεραν πως ο Παπανδρέου πρότεινε αρχικά για πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο, ωστόσο ο Σαμαράς τον απέρριψε, ενώ μετά πρότεινε τον Ευάγγελο Βενιζέλο, πρόταση που επίσης απορρίφθηκε.

Βέβαια, από τη ΝΔ δεν επιβεβαιώνονται αυτές οι πληροφορίες, ενώ ο Σαμαράς ανέφερε πως: «Δεν έχω πρόβλημα να στηρίξω ούτε τον κ. Πετσάλνικο, ούτε τον κ. Παπαδήμο, ούτε οποιαδήποτε άλλη λύση μου προτείνετε». Μάλιστα, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης εξήγησε πως υπήρξε παρεξήγηση με τον Καρατζαφέρη, ενώ τόνισε πως η σύσκεψη διακόπηκε σήμερα όχι γιατί υπήρξε «κόλλημα», αλλά επειδή το ήθελε ο Κάρολος Παπούλιας.

πηγή: sportdog.gr

"Δεν φτάνει ένα sms"

Ο Νέβεν Σούμποτιτς ακόμα δεν μπορεί να ξεχάσει την αγκωνιά που δέχτηκε στο πρόσωπο από τον Σωτήρη Κυργιάκο, που είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί τριπλό κάταγμα στο ζυγωματικό.
"Δεν φτάνει ένα sms"
Ο Έλληνας διεθνής ζήτησε συγγνώμη από τον αμυντικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο ο τελευταίος τόνισε στην "Bild", πως κάτι τέτοιο δεν είναι αρκετό:«Μου ζήτησε συγγνώμη μέσω ενός sms, νομίζω πως μετά από μία τέτοια πράξη δεν είναι αρκετή μία συγγνώμη μέσω γραπτού μηνύματος. Εξακολουθώ να βιώνω τις συνέπειες της πράξης του».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνδιού του Έλληνα αμυντικού της Βόλφσμπουργκ: «Aπλώς θα πω ότι ήταν εντελώς αχρείαστο να χρησιμοποιήσει έτσι τους αγκώνες του. Θα έπρεπε να γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί».

Tέλος, δήλωσε τυχερός που απέφυγε τα χειρότερα: «Στην αρχή νόμιζα πως απλώς έτρεχε αίμα από τη μύτη μου και συνέχισα, όμως στο ημίχρονο ο γιατρός της ομάδας μου έδειξε το πρόσωπό μου στον καθρέφτη και μου είπε πως πρέπει να αντικατασταθώ.Πλέον έχω τρεις λάμες στο πρόσωπό μου. Μπορεί να ακούγεται μακάβριο, αλλά έχω ευτυχώς μόνο ένα τριπλό κάταγμα. Είμαι τυχερός που δεν έπαθε τίποτα χειρότερο το μάτι μου».

"Θέλουμε άλλους εισαγγελείς"!

Στο σημερινό ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, πέραν του καταρτισμού του προγράμματος των αναβληθέντων αγώνων, αποφάσισαν οτι δεν... τους αρέσουν οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς και ζήτησαν την αντικαταστάση τους! Όσον αφορά στο θέμα του ΟΦΗ με τη FIFA και την αφαίρεση βαθμών αποφάσισαν να το συζητήσουν στο επόμενο ΔΣ...
"Θέλουμε άλλους εισαγγελείς"!
Στην συνεδρίαση της Τετάρτης το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε τα εξής:

1. Εγκρίθηκε ομόφωνα το πρόγραμμα των αναβληθέντων αγώνων.

2. Αποφασίστηκε ομόφωνα (σ.σ. η Ξάνθη απείχε) να τεθεί στο επόμενο Δ.Σ. της ΕΠΟ θέμα αντικατάστασης των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων και να διασφαλιστεί ότι εκείνοι θα ενεργούν αυστηρά εντός του θεσμικού πλαισίου που προβλέπει το Καταστατικό και ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ.

3. Αποφασίστηκε ομόφωνα η άμεση συνάντηση της ολομέλειας του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας με την διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε., ώστε να διαμορφωθεί το πλαίσιο συνεργασίας κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καθώς παραμένει σε εκκρεμότητα η σύναψη χορηγικής σύμβασης για το πρωτάθλημα 2011-2012.

4. Επειδή το θέμα περί εκτέλεσης της απόφασης της FIFA, όπως κοινοποιήθηκε στην Σούπερ Λίγκα από την ΕΠΟ δεν ήταν στα θέματα Ημερήσιας Διάταξης του Δ.Σ. αποφασίστηκε όπως συγκληθεί έκτακτο Δ.Σ. την Παρασκευή 18/11, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα αυτό.

 

5 Χιλιάδες Κουρεμένες Δραχμές (ΦΩΤΟ)

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για την ελληνική οικονομία, με το ευρώ να είναι -σύμφωνα με τους συνήθεις ύποπτους- μονόδρομος για να μην χρεωκοπήσουμε, ενώ η δραχμή θα τσούξει πολύ αλλά… ίσως κάποτε ανακάμψουμε. Το Κουρκούτι δεν φοβάται να πει τη γνώμη του και την λύση που θα στήριζε αν είχε την επιλογή.
5 Χιλιάδες Κουρεμένες Δραχμές (ΦΩΤΟ)
«Γέμισε όλο το ίντερνετ παρόμοιες δουλειές, ε να μην κάνω κι εγώ κάτι σχετικό;», το σχόλιό του στο Sport24.gr.
Καταλάβατε ποιανού φάτσα αντικατέστησε αυτή του Κολοκοτρώνη; Αυτή του κομμωτή Τρύφωνα Σαμαρά. Τρίζουν τα κόκκαλα του "γέρου του Μοριά".

Η Καλλιθέα πάει στη FIFA τον Αναστόπουλο!!

Η ΠΑΕ Καλλιθέα με ανακοίνωση της γνωστοποίησε οτι θα προσφύγει στη FIFA εναντίον του Νίκου Αναστόπουλου, αν ο έμπειρος τεχνικός δεν εξοφλήσει εντός 20ήμερου ένα χρέος 13.000 ευρώ!
Η Καλλιθέα πάει στη FIFA τον Αναστόπουλο!
"Ο Αναστόπουλος στη FIFA από την ΠΑΕ Καλλιθέα προκειμένου να εισπράξει την οφειλή του προς την ομάδα μας που ανέρχεται στο ποσό των δεκατριών χιλιάδων ευρώ (13.000,00€). Το ποσό αυτό θα πρέπει να καταβληθεί από τον κύριο Αναστόπουλο στην ΠΑΕ εντός 20 ημερών, διαφορετικά η FIFA θα επιβάλλει τις νόμιμες κυρώσεις", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ατομικό για Καστίγιο, Γιακούποβιτς!!

Ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Αρη με τους Νέρι Καστίγιο και Ελντίν Γιακούποβιτς να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα θεραπείας.
Ατομικό για Καστίγιο, Γιακούποβιτς
Η κατάσταση του Μεξικανού, ωστόσο, δεν εμπνέει καμία ανησυχία, καθώς το ιατρικό τιμ εκφράζει την αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να εσωματωθεί σε ρυθμούς προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα την Παρασκευή ή ακόμα και την Πέμπτη, ενώ ο Ελβετός γκολκίπερ συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα της θεραπείας του.
Το πρόγραμμα της Πέμπτης για τους Κίτρινους περιλαμβάνει μία διπλή προπόνηση.
Πηγή: allaboutaris.com

Πέρασαν Απόλλωνας και Αστέρας Μαγούλας!!

Μετά τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τον ΠΑΟ Ρουφ, άλλες δυο ομάδες, ο Απόλλων Σμύρνης και ο Αστέρας Μαγούλας πήραν την πρόκριση για τη β` φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πέρασαν Απόλλωνας και Αστέρας Μαγούλας
Επίσης, εκκρεμεί και ο αγώνας Εθνικός Γαζώρου-Αετός Σκύδρας που θα οριστεί τις επόμενες ημέρες.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της Α' φάσης:
ΠΑΟ Ρουφ-ΑΟ Χανιά 1-0
Οικονόμος-Τηλυκράτης 2-2 (5-4 στα πέναλτι)
Απόλλων Σμύρνης-Πανηλειακός 4-2
Αστέρας Μαγούλας-Ηλυσιακός 1-0
O αγώνας της Α' φάσης, Εθνικός Γαζώρου-Αετός Σκύδρας δεν έχει οριστεί ακόμη λόγω εκκρεμοδικίας.
Στην Β' φάση φάση προκρίθηκαν οι ΠΑΟ Ρουφ, Οικονόμος, Απόλλων Σμύρνης και Αστέρας Μαγούλας.
Χωρίς αγώνα πέρασαν στην Β' Φάση οι: Απόλλων Καλαμαριάς, Βατανιακός, Δόξα Κρανούλας, Ζάκυνθος, Καλαμάτα, Κεραυνός Γλυφάδας, Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας, Νίκη Βόλου, Οδυσσέας Αναγέννησης, Πόντιοι Κατερίνης, Προοδευτική, Ρούβας, Τύρναβος 2005.
Τέλος, την Πέμπτη (10/11, 12.00) στα γραφεία της ΕΠΟ, θα γίνει η κλήρωση για τις φάσεις 2, 3 και 4 της διοργάνωσης.
 

"Βέβαιος οτι θα επιστρέψουμε στη Σούπερ Λίγκα"

Αισιόδοξος ότι το διοικητικό εφετείο Αθηνών θα δικαιώσει τον Ολυμπιακό Βόλου και η θεσσαλική ομάδα θα αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκα, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Μποτσιβάλης.
"Βέβαιος οτι θα επιστρέψουμε στη Σούπερ Λίγκα"
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης στον NovaΣΠΟΡ FM:
Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι «άστεγος»: «Δεν ευθύνεται ο Ολυμπιακός Βόλου που αυτή την στιγμή δεν αγωνίζεται πουθενά. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι οι προσπάθειες μας και οι διαδικασίες που πρέπει να κινήσουμε βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η υπόθεση θα έχει ξεκαθαρίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα και ο Ολυμπιακός Βόλου θα επιστρέψει εκεί που ανήκει».
Για το ενδεχόμενο να μην δικαιωθεί ο Ολυμπιακός Βόλου: «Είμαι απολύτως βέβαιος ότι η ομάδα θα δικαιωθεί. Αν δεν συμβεί αυτό θα εξαντλήσουμε κάθε ένδικο μέσο και στο εξωτερικό και πιστεύω ότι στο τέλος θα βρούμε το δίκιο μας. Ο Ολυμπιακός Βόλου αξίζει να αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα. Μόνο εκεί θα παίξουμε και είμαστε απολύτως έτοιμοι. Επιμένω σε αυτό. Όλες οι άλλες ενέργειες θα καταλήξουν στον κάδο των αχρήστων.

«Βιεϊρίνια, ο καλύτερος στην Ελλάδα»

Ο Λίνο μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα "O` Jogo" για την κλήση του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Εθνική Πορτογαλίας, λέγοντας πως είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στο ελληνικό πρωτάθλημα.
«Βιεϊρίνια, ο καλύτερος στην Ελλάδα»
Αρχικά ο Βραζιλιάνος μπακ σημείωσε: «Είναι μεγάλος ο χρόνος που δικαιούταν αυτή την κλήση στην εθνική. Ενώ δεν παίζει σε κάποιο club της Αθήνας, ο Βιεϊρίνια θεωρείται ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ελληνική Λίγκα. Είναι ξεκάθαρα παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου. Είναι γρήγορος, έξυπνος, καλός σε τεχνική και πλέον ώριμος. Από εκεί και πέρα σκοράρει γκολ, δίνει και ασίστ. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είναι πολύ χρήσιμος για την εθνική Πορτογαλίας».
Αργότερα ο Λίνο σχολίασε και το θέμα συμμετοχής του Βιεϊρίνια στην εθνική Ελλάδας: «Είναι αλήθεια ότι μίλησε για την πιθανότητα να παίξει για την Ελάδα και αυτό γιατί είναι ιδιαίτερα αποδεκτός εδώ και επειδή προπονητής είναι ο Φερνάντο Σάντος. Ήρθε όμως και αυτή η ευκαιρία από την Πορτογαλία. Αν ήταν λυπημένος από το ότι δεν καλούνταν τώρα πρέπει να είναι χαρούμενος και να έχει μεγάλο κίνητρο. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά γιατί το αξίζει».
Πηγή: paok24.gr

«Να πάρουμε την 6η δόση και να φτάσουμε στις εκλογές»

Ο Αντώνης Σαμαράς με δήλωσή του μετά το τέλος της συνάντησης με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Κάρελο Παπούλια, ανέφερε πως δεν έχει πρόβλημα για το ποιος θα είναι ο νέος πρωθυπουργός, αλλά για το αν θα πάρει η Ελλάδα την έκτη δόση.
«Να πάρουμε την 6η δόση και να φτάσουμε στις εκλογές»
"Την πρωτοβουλία την έχει η κυβερνητική πλειοψηφία. Το πρόβλημά μου δεν είναι τα πρόσωπα. Το πρόβλημά μου είναι να αποκτήσει η χώρα κυβέρνηση και να πάρει την 6η δόση, ώστε να φτάσουμε στις εκλογές και να μιλήσει αυτός που δικαιούται, ο ελληνικός λαός" δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Μέχρι και το μουστάκι ξύρισε ο Μάκης!!

Αγνώριστος συνελήφθη ο Μάκης Ψωμιάδης την ώρα που απολάμβανε τον καφέ του σε κεντρική καφετέρια των Σκοπίων .
Μέχρι και το μουστάκι ξύρισε ο Μάκης!
Ο πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας ήταν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ξυρισμένος και χωρίς το παχύ μουστάκι με το οποίο είχε παρουσιαστεί τελευταία στις ελληνικές αρχές.

πηγή: sportdog.gr

Ο σταρ Σισέ έγινε... στρατιώτης!!

Για να αντικατασταθεί ο Τζιμπρίλ Σισέ κατά τη διετία που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό έπρεπε είτε να έχει κριθεί το παιχνίδι είτε να δηλώσει ο ίδιος αδυναμία...
Ο σταρ Σισέ έγινε... στρατιώτης
Ογδόντα εννέα παιχνίδια είχε σε όλες τις διοργανώσεις με το τριφύλλι στο στήθος, αλλά μόλις 9 φορές έγινε αλλαγή.
Αυτός ο σταρ, όμως, δεν είχε πρόβλημα να μεταλλαχθεί σε «στρατιώτη» της Λάτσιο. Ηδη έχει δει το νούμερο της φανέλας του στο φωτεινό πίνακα που σηκώνει ο τέταρτος διαιτητής σε τέσσερα ματς του Καμπιονάτο, αλλά δεν δυσανασχέτησε.
Στον τελευταίο αγώνα, μάλιστα, με την Πάρμα επιδίωξε χειραψία με τον προπονητή του Εντι Ρέι, παρότι ο τελευταίος είχε γυρισμένη την πλάτη του εκείνη τη στιγμή... Αυτή η στάση του λοιπόν (λίγα λεπτά πριν πετύχει το νικητήριο γκολ η Λάτσιο) αποτέλεσε αφορμή για να επιδαψιλέψει επαίνους για τον 30χρονο Γάλλο επιθετικό η «Corriere dello Sport».
«Κύριος ο Σισέ, μία χειρονομία άλλης εποχής» ήταν ο τίτλος της ιταλικής εφημερίδας, που ολοκληρώνει το κείμενο με την επισήμανση «κύριος γεννιέσαι, δεν γίνεσαι...». Μιλάμε δηλαδή για υμνολόγιο αφιερωμένο στον Σισέ.
Οπως σημειώνεται ακόμη, «δέχεται αποφάσεις προπονητή χωρίς καμία νευρικότητα, χωρίς να κάνει γκριμάτσες. Εδειξε ότι είναι και ευγενικός άνθρωπος τη στιγμή που η ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου είναι γεμάτη από βρισιές ποδοσφαιριστών κάθε φορά που γίνονταν αλλαγή».
Το παράδειγμα πάντως που ανέφερε ενδεικτικά η εφημερίδα δεν ήταν και τόσο... νωπό, αφού γύρισε 17χρόνια (!) πίσω για να θυμίσει ότι ο Ρομπέρτο Μπάτζο είχε χαρακτηρίσει «τρελό» τον Αρίγκο Σάκι, όταν είχε αντικατασταθεί σε αγώνα του Μουντιάλ το 1994 στις ΗΠΑ...
Πηγή: sentragoal.gr

"Εγώ τον Λέτο θα τον σταματούσα στη φυσούνα"!

"Πάλι καλά που έφυγε από τον Ολυμπιακό", δήλωσε για τον Αργεντινό άσο του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Αμανατίδης και πρόσθεσε πως "δόξα τω Θεώ έχω αντιμετωπίσει και πολύ καλύτερους από τον Λέτο".
"Εγώ τον Λέτο θα τον σταματούσα στη φυσούνα"!
Αποσπάσματα όσω είπε τους σπουδαστές Αθλητικής Δημοσιογραφίας του "CITY UNITY COLLEGE":
Αποσπάσματα από όσα είπε:
Για τον Λέτο: "Σωστά έφυγε ο Λέτο. Εμένα μου αρέσουν οι παίκτες που παίζουν για την ομάδα. Όχι για να διακριθούν ως μονάδα. Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και κάθε ομάδα δεν σταματάει σε έναν ποδοσφαιριστή. Αυτοί θα φύγουν. Η ομάδα θα είναι εκεί. Εγώ τον Λέτο θα τον σταματούσα στην φυσούνα από τον τρόπο που θα τον κοίταζα. Και δόξα τω Θεώ έχω αντιμετωπίσει και πολύ καλύτερους παίκτες από τον Λέτο.
Για τον στόχο του Μαρινάκη: Στόχος του προέδρου είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να του φέρουμε παίκτες που να μπορούν να αντέξουν και την αγωνιστική και την ψυχολογική πίεση που υπάρχει στον Ολυμπιακό. Είναι ένας στόχος και δουλεύουμε σκληρά. Βέβαια δεν σημαίνει ότι σταματάμε την δουλειά. Στον Ολυμπιακό είμαστε ανικανοποίητοι. Όποιος νομίζει ότι δεν μπορεί κάτι καλύτερο, πρέπει να φύγει".
Για τον Βαλβέρδε: "Δεν έχω δει έναν πιτσιρικά να πάει στον προπονητή του και να του πει «Μίστερ, θέλω εξτρά προπόνηση». Γυρίζουν κάποιοι και κατηγορούν τον Βαλβέρδε ότι δεν δίνει ευκαιρία στους Έλληνες παίκτες. Τι κάνουν οι ίδιοι όμως;
Κατηγορούμε τους προπονητές ότι δεν δίνουν την ευκαιρία. Ναι, αλλά για να κερδίσει ένας παίκτης Έλληνας την εμπιστοσύνη ενός ξένου προπονητή, δεν δουλεύουν για να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους. Ξέρουν όλοι πού είναι αδύναμοι. Εγώ, το 1993, όταν πήγα στον Ολυμπιακό κατάλαβα ότι δεν ήμουν παίκτης να φορέσω την φανέλα αυτή. Έκατσα, δούλεψα πολύ και τα κατάφερα. Σήμερα, με λίγη προσοχή, μπορείς να φύγεις στο εξωτερικό. Ψάχνουν ταλέντα. Πρέπει μόνο να δουλέψεις. Οι παίκτες λένε ότι ο Βαλβέρδε είναι δίκαιος.
Εμείς φτάσαμε μια «ανάσα» από τους 4 της Ευρώπης, μόνο με Έλληνες παίκτες. Γιατί να μην μπορεί τώρα να γίνει το ίδιο; Πιστεύετε ότι υπάρχει προπονητής που πιστεύει ότι μπορεί να κάνει την δουλειά του με έναν ποδοσφαιριστή από την χώρα μας και δεν τον βάζει μέσα;
Θεωρώ ότι Νίνης, Φετφατζίδης, Κουτσιανικούλης είναι παιδιά με τρομερό ταλέντο, πρέπει να το κυνηγήσουν με παραπάνω ζήλο, επειδή μπορούν να κάνουν το «άλμα» σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Σε αυτούς θα προσθέσω και τον Αθανασιάδη. Είναι τυχαίο ότι ο ΠΑΟΚ χωρίς αυτόν δεν μπορεί να κερδίσει;".
Για τον Καπίνο: "Εξαιρετικός τερματοφύλακας ο Καπίνο, αφού κάτι που επαναλαμβάνεται, δεν είναι σύμπτωση. Ηταν έξι μήνες στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Πώς χάθηκε; Όπως χάνονται τόσοι και τόσοι παίκτες".
Για το ντέρμπι: "Μακάρι να μπορούσα να παίξω στο ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού. Δέκα χρόνια στον Ολυμπιακό, τα θυμάμαι την κάθε λεπτομέρεια. Πάντα είναι ντέρμπι και γίνεται μάχη. Την δεδομένη στιγμή και οι δύο είναι σε καλή κατάσταση, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι στο παιχνίδι τους έχουν κάποια κενά. Σαν να σβήνεις ένα αυτοκίνητο που τρέχει και να το πετάς στην θάλασσα. Εμείς υπερτερούμε και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε σίγουρα, ειδικά με όσα είδα στο ΠΑΟ-ΑΕΚ".

"Στον ΠΑΟΚ είναι ηγέτης!"

Εκθείασε σε πορτογαλική εφημερίδα τον Αντελίνο Βιεϊρίνια ο Λάζλο Μπόλονι.
"Στον ΠΑΟΚ είναι ηγέτης!"
"Για εμάς στον ΠΑΟΚ ήταν στόχος από την αρχή της σεζόν να κληθεί ο Βιεϊρίνια στην Εθνική Πορτογαλίας. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθηθεί και ο ίδιος ο παίκτης και η χώρα του. Επιβραβεύεται η καλή αγωνιστική του εικόνα και το εξαιρετικό του ξεκίνημα στη σεζόν", δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός στην "Ο' Jogo" και πρόσθεσε:
"Και ο Βιεϊρίνια και εμείς στον ΠΑΟΚ είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την κλήση του. Ο ίδιος θα κάνει ό,τι μπορεί για να φανεί χρήσιμος. Είναι πολύ ώριμος παίκτης. Αγωνίζεται με μεγάλη ωριμότητα και είναι πολύ αξιόπιστος σε θέματα τεχνικής και τακτικής. Στην ομάδα μας είναι ηγέτης".
Για το αν πιστεύει ότι θα αγωνισθεί, επεσήμανε: "Φυσικά είναι πολύ δύσκολο να ανταγωνιστεί και να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα της Εθνικής, διότι έχει πολλούς καλούς παίκτες με τεράστιες δυνατότητες, αλλά πιστεύω ότι ο Βιεϊρίνια θα δείξει καλό πρόσωπο και θα αποκομίσει πολλά οφέλη".
"Προσωπικά εγώ χρησιμοποιώ τον Βιεϊρίνια στην αριστερή πλευρά, ωστόσο είναι ένας παίκτης που να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές ενώ παράλληλα έχει μεγάλη βελτίωση και στο αμυντικό κομμάτι", κατέληξε.