Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Τον Βαλβέρδε τον στηρίζουν τελικά οι Ισπανοί ή οι Γάλλοι του Ολυμπιακού;

Το σκεφτόμουν και τελικά πιστεύω ότι έχει την πλάκα του-ότι τον Βαλβέρδε περισσότερο τον στηρίζουν οι γαλλόφωνοι του Ολυμπιακού, παρά οι ισπανόφωνοι! Κάνω λάθος; Για βάλτε τα κάτω. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.
Τον Βαλβέρδε τον στηρίζουν τελικά οι Ισπανοί ή οι Γάλλοι του Ολυμπιακού;
Που είναι οι Ισπανοί, γενικά οι ισπανόφωνοι του Ολυμπιακού; Ο Ορμπάϊθ βοηθάει κι ο γεροΙμπαγάσα. Ο Φουστέρ είναι ένα μήνα τραυματίας και πριν που έπαιζε στο ένα ήταν καλός και στο άλλο χάλια. Ο δε Μόνχε ένα παιχνίδι έχει παίξει όλο κι όλο. Ας περιμένουμε να τον δούμε.
Που είναι οι άλλοι; Ο Κοστάντσο; Χωρίς σχόλια. Ο Γέστε; Δεν υπάρχει. Ο Χαβίτο. Ας το να πάει. Ο Μαρκάνο; Ένα παιχνίδι καλό και δύο χάλια. Άσε που στο καλύτερο φετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού, στο Έμιρεϊτς, ήταν μέσα και στα δύο γκολ της Άρσεναλ…
Για πάμε, όμως, και στους Γάλλους και γενικά στους γαλλόφωνους. Ο Τζιμπούρ είναι πρώτος σκόρερ και βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά. Ο Μιραλάς μπορεί να μην είναι σούπερ, αλλά αποτελεί μεγάλη δύναμη μπροστά. Ο Μοντέστο πάντα τα δίνει όλα και μέχρι και γκολάκια βάζει. Ο Μακούν τώρα που παίρνει ευκαιρίες, όλο και ανεβαίνει. Μόνο ο Αμπντούν είναι έτσι κι έτσι.
Βρε εγώ τι σας λέω. Τυχερός άνθρωπος είναι ο Βαλβέρδε. Με Ισπανόφωνους έχει γεμίσει τον Ολυμπιακό και οι γαλλόφωνοι τον βγάζουν ασπροπρόσωπο. Μιλάμε ότι ο τύπος έχει μεγάλο άστρο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: