Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Εγγυήθηκε ο Μαρινάκης, δεν πάει ο πρίγκιπας!!

Η αλήθεια είναι πως, όταν ακούστηκε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να παρακολουθήσει ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ διά ζώσης το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο γήπεδο Καραϊσκάκη, γεννήθηκαν διάφοροι συνειρμοί για την υποδοχή που θα του επιφύλασσαν οι φίλοι των «ερυθρόλευκων».
Εγγυήθηκε ο Μαρινάκης, δεν πάει ο πρίγκιπας
Όταν πάντως ο Βλάσσης Τσάκας ζήτησε προσκλήσεις για το συγκεκριμένο ματς, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να τον διαβεβαίωσε πως «εάν θέλει να έρθει ο πρίγκιπας να παρακολουθήσει το παιχνίδι, εγγυώμαι προσωπικά για την ασφάλειά του. Δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα».
Παρά όμως τις προσωπικές εγγυήσεις του προέδρου των «ερυθρόλευκων», ο υποψήφιος αγοραστής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα πάει στο Φάληρο, αφού μέτρησε τελικά ο προβληματισμός για το τι θα επακολουθούσε αν τύχαινε να έρθει σε επαφή με οπαδούς.
Πρόκειται άλλωστε για μέλος βασιλικής οικογένειας και κρίθηκε σκόπιμο να μη ληφθεί το ρίσκο για κάποιο κακό συναπάντημα που δεν θα ταίριαζε στο... πρωτόκολλο. Ο Μαρινάκης, πάντως, παρά την απουσία του Σαουδάραβα επενδυτή, θα παραχωρήσει μία σουίτα VIP στον Βλάσση Τσάκα, όπως έκανε και με τον Θοδωρή Ζαγοράκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Βάσει των τελευταίων δεδομένων, ο Σουλτάν Αλ Σαούντ θα έρθει στην Ελλάδα δύο τρεις μέρες μετά τη διεξαγωγή του μεγάλου αγώνα και θα μείνει όλη την εβδομάδα στην Αθήνα.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: