Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Τετ-α-τετ Πρόμπιερζ με ποδοσφαιριστές



Η νέα εποχή Πρόμπιερζ που ξημέρωσε στον Αρη, βρίσκει τον Πολωνό τεχνικό να δουλεύει νυχθημερόν τόσο εντός, όσο και... εκτός γηπέδου. Σε αυτό το δεύτερο κομμάτι της δουλειάς του, εντάσσονται οι καθημερινές επαφές που έχει με τους ποδοσφαιριστές των κιτρίνων σε μια προσπάθεια να τους γνωρίσει καλύτερα και να αφουγκραστεί τις ανάγκες και τις ανησυχίες τους. Από τα συγκεκριμένα τετ-α-τετ δεν πρόκειται να εξαιρεθεί κανείς!
Απαντες θα βρεθούν ιδιαιτέρως με τον 39χρονο προπονητή ο οποίος είναι διατεθειμένος να τους ακούσει, θέλοντας να μπει καλύτερα στο κλίμα της νέας του ομάδας. Στις συζητήσεις αυτές δεν θα υπάρχει συγκεκριμένο θέμα. Ο Πρόμπιερζ θα ζητήσει να μάθει από τον καθένα το πώς αντιλαμβάνεται το ρόλο του μέσα στην ομάδα, τις αιτίες της μέχρι τώρα κακής πορείας στο πρωτάθλημα, αλλά και το τι θα ήθελαν οι ίδιοι να δουν να αλλάζει τόσο στις προπονήσεις, όσο και στη γενικότερη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Παράλληλα ο Πολωνός τεχνικός θα έχει συνεργασία και με τον Γιάννη Μιχαλήτσο ο οποίος ήδη έχει αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στην ομάδα, αφενός για να καθοριστεί ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινούνται οι κίτρινοι από δω και στο εξής, αφετέρου διότι ο κ. Μιχαλήτσος (ως πολύ πρόσφατος πρώην προπονητής του Αρη), γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και σίγουρα θα μπορούσε να βοηθήσει σε πολλούς τομείς τη νέα τεχνική ηγεσία.
Στο μεταξύ αυτές οι δύο ημέρες που διανύουμε (Τετάρτη και Πέμπτη) αναμένονται οι πλέον δύσκολες για τους παίκτες από τότε που ανέλαβε ο κ. Πρόμπιερζ. Κι αυτό γιατί στο πρόγραμμα υπάρχουν διπλές εξαντλητικές προπονήσεις (και στα δύο γκρουπ). Από την Παρασκευή ωστόσο τα πράγματα «βελτιώνονται», καθώς επανέρχονται στις μονές εκγυμνάσεις, ενώ για το Σάββατο έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο που πάντως μέχρι αυτή την ώρα αναζητείται.

Πηγή: Novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια: