Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

"Δεν φτάνει ένα sms"

Ο Νέβεν Σούμποτιτς ακόμα δεν μπορεί να ξεχάσει την αγκωνιά που δέχτηκε στο πρόσωπο από τον Σωτήρη Κυργιάκο, που είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί τριπλό κάταγμα στο ζυγωματικό.
"Δεν φτάνει ένα sms"
Ο Έλληνας διεθνής ζήτησε συγγνώμη από τον αμυντικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο ο τελευταίος τόνισε στην "Bild", πως κάτι τέτοιο δεν είναι αρκετό:«Μου ζήτησε συγγνώμη μέσω ενός sms, νομίζω πως μετά από μία τέτοια πράξη δεν είναι αρκετή μία συγγνώμη μέσω γραπτού μηνύματος. Εξακολουθώ να βιώνω τις συνέπειες της πράξης του».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνδιού του Έλληνα αμυντικού της Βόλφσμπουργκ: «Aπλώς θα πω ότι ήταν εντελώς αχρείαστο να χρησιμοποιήσει έτσι τους αγκώνες του. Θα έπρεπε να γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί».

Tέλος, δήλωσε τυχερός που απέφυγε τα χειρότερα: «Στην αρχή νόμιζα πως απλώς έτρεχε αίμα από τη μύτη μου και συνέχισα, όμως στο ημίχρονο ο γιατρός της ομάδας μου έδειξε το πρόσωπό μου στον καθρέφτη και μου είπε πως πρέπει να αντικατασταθώ.Πλέον έχω τρεις λάμες στο πρόσωπό μου. Μπορεί να ακούγεται μακάβριο, αλλά έχω ευτυχώς μόνο ένα τριπλό κάταγμα. Είμαι τυχερός που δεν έπαθε τίποτα χειρότερο το μάτι μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: