Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

«Μ... κίες, δεν είχαμε καμία βοήθεια από τους διαιτητές»

Ο Ζλάταν Ιμπράιμοβιτς στην αυτοβιογραφία του αναφέρεται στο σκάνδαλο «calciopoli», το οποίο χαρακτηρίζει... «μ... κίες» και σημειώνει πως η Γιουβέντους, στην οποία αγωνιζόταν εκείνο το διάστημα και η οποία τιμωρήθηκε με υποβιβασμό, δεν είχε ποτέ καμία εύνοια από την διαιτησία.
«Μ... κίες, δεν είχαμε καμία βοήθεια από τους διαιτητές»
«Είναι κανόνας πως όταν κάποιος κυριαρχεί, οι άλλοι προσπαθούν να τον τραβήξουν στον πάτο, στη λάσπη. Δεν μπορούσαν να μας αντιμετωπίσουν αλλιώς. Δεν μου προκαλούσαν έκπληξη οι κατηγορίες που ακούγονταν όταν ήμασταν κοντά στο Scudetto του 2006, το δεύτερο σερί. Το σκάνδαλο ξέσπασε εκείνη την περίοδο και καταλάβαμε αμέσως ότι η κατάσταση ήταν γκρίζα. Τα ΜΜΕ συμπεριφέρονταν λες και έχει γίνει παγκόσμιος πόλεμος!

Όλα αυτά, όμως, ήταν μα...κίες και τίποτα άλλο! Σε εκείνη την ομάδα είχαμε δουλέψει σκληρά μέσα στο γήπεδο και δεν είχαμε καμία βοήθεια από τους διαιτητές. Επαναλαμβάνω ότι αυτά ήταν μα...κίες και τίποτα άλλο! Ήμασταν απλά οι καλύτεροι. Δεν υπήρξα ποτέ φίλος των διαιτητών, κανείς από την ομάδα δεν ήταν. Εγώ είμαι ογκώδης. Αν κάποιος πέσει πάνω μου, θα μείνω εκεί. Αν πέσω εγώ πάνω σε κάποιον, ο άλλος θα... εκτοξευτεί. Είδα τον Λουτσιάνο Μότζι μπροστά μου να κλαίει όταν ξέσπασε το σκάνδαλο. Δεν είναι συμπεριφορά ενόχου αυτή.

Η αλήθεια είναι, απλά, ότι ήμασταν οι καλύτεροι και ήθελαν να μας βυθίσουν, να μας καταστρέψουν»,
αναφέρει στην αυτοβιογραφία του -προδημοσίευση της οποίας κυκλοφόρησε ήδη στα ιταλικά ΜΜΕ- ο Ιμπραΐμοβιτς!

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: