Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

"Ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ"

Ο νέος τεχνικός του Άρη, Μίχαλ Πρόμπιερζ, παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του, όπου μίλησε για το ντεμπούτο του στον πάγκο των "κίτρινων", για την επιλογή του να κάτσει στον πάγκο από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς και για την κατάσταση των Θεσσαλονικιών.
"Ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ"
«Υπήρχε μία ιδέα να κάτσω στην εξέδρα, όμως από τη στιγμή που υπέγραψα συμβόλαιο, δεν είναι λογικό να συμβεί αυτό», είπε ο Πολωνός τεχνικός για την επιλογή του να κάτσει στον πάγκο της ομάδας και όχι στις κερκίδες, στο ματς με τον Ολυμπιακό και πρόσθεσε:

«Είμαι ο προπονητής της ομάδας κι έκατσα στον πάγκο. Από εκεί άλλωστε βλέπεις καλύτερα. Από την κερκίδα κοιτάς σαν θεατής. Εγώ ήθελα να συμμετέχω, να δω πως αντιδρά η ομάδα, τον κάθε παίκτη ξεχωριστά από κοντά και να δω σε ποιους μπορώ να βασιστώ στα δύσκολα».

Eν συνεχεία μίλησε για το τι θα μπορούσε να καταφέφει σε μία μέρα, από την στιγμή που είχε κάνει μία μόλις προπόνηση πριν το ματς με τους "ερυθρόλευκους": «Πήρα την απόφαση μετά την προπόνηση που έκανα. Υπήρξε μία διαβούλευση με τους ανθρώπους της ομάδας και αποφασίσαμε από κοινού. Δεν ήθελα να καταφέρω κάτι, αλλά να δείξω ότι είμαι εδώ».

Για το ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό, είπε: «Εννοείται πως αυτό το παιχνίδι το χάσαμε στις λεπτομέρειες. Τα τρία γκολ τα δεχθήκαμε από στημένες φάσεις και η άμυνα δε μας βοήθησε. Ο Ολυμπιακός ήταν ένας ισχυρός αντίπαλος και αν το θέσουμε με τους στόχους που έχει και την κατάσταση που βρίσκεται, έχει και καλύτερη ομάδα. Ωστόσο εμείς του κάναμε δώρα κι αναζητήσουμε κάτι θετικό, θα δούμε τα δύο γκολ που βάλαμε, όπου δεν ξανασκοράραμε δύο φορές σε προηγούμενα ματς».

Τέλος, για το αν ο Αρης είναι ισχυρότερος από τότε που τον αντιμετώπισε ως προπονητής της Γιαγκελόνια, δήλωσε: «Δεν μπορώ να σας απαντήσω σήμερα σε αυτό. Παίξαμε μόνο ένα παιχνίδι. Το πολωνικό ποδόσφαιρο δεν είναι όπως εδώ άλλωστε και συμπεράσματα από 90 λεπτά δεν μπορούν να βγουν. Έχουν περάσει δεκαπέντε μήνες. Έχουν αλλάξει πολλά, αλλά αυτό είναι δευτερεύουσας σημασίας. Το θέμα είναι τι έχουμε τώρα και το τώρα πρέπει να κοιτάμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: